Gabi M Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) atunci aduc cablurile si atat. pe la ce ora? eu ies pe la 7, pe 8 pot ajunge. este ok ? » Post actualizat in 25 Aug 2014 14:07 Aruncati cu o piatra in geam, eu sunt acasa. realy, chiar pot sa arunc cu o piatra? Editat August 25, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Costin, regret să te anunţ că s-a ars din nou. S-a urcat Răzvan pe ea si nuştu ce naiba a facut, da s-a ars ceva iar. Ceva care nu e tot siguranţa aia. Aşa că o să trebuiască s-o luăm de la capăt mâine-poimâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 ) o rezolvam, scuze ca am disparut asa subit, trebuia sa ajungem pana la parinti si nu vroiam sa ma apuce noaptea pe drum. Daca ramane pe maine, nu imi fac planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Ramane in pom deocamdata, ca io sunt super-fugarit in saptamana asta, ca e saptmana dinainte de concediu. Daca o fi sa fie, bine. Daca nu, dupa 15 septembrie. Oricum, avem un pretext bun pentru urmatoarea bere la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) bere la garaj. nice p.s. - sry ca am fugit asa aseara, devenise nelinistita doamna mea Editat August 26, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 bere la garaj. nice p.s. - sry ca am fugit asa aseara, devenise nelinistita doamna mea Aha! Si tu ai dat bir cu fugitii aseara! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Numai eu am ramas pana la sfarsit, sa duc greul, a mai aparut Ionul cu 2 sticle de bere, stiam io de ce raman! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Numai eu am ramas pana la sfarsit, sa duc greul, a mai aparut Ionul cu 2 sticle de bere, stiam io de ce raman! )) Pai eu am crezut ca s-a terminat berea Data viitoare luam la 750, este compromisul perfect, la fel ca la motoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Pai eu am crezut ca s-a terminat berea Data viitoare luam la 750, este compromisul perfect, la fel ca la motoare data viitoare tu ai dreptul la 1l de bere iar Teo la 600 ml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 data viitoare tu ai dreptul la 1l de bere iar Teo la 600 ml Sa compensam adica, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Pana la urma mutam intalnirea la garaj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Pana la urma mutam intalnirea la garaj.. Acolo doar pentru probleme la motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) Sa compensam adica, nu? nuuu, bem in functie de capacitatea ( cmc ) mobrei Pana la urma mutam intalnirea la garaj.. nup, in garaj ne prefacem ca suntem mesteri si reparam chestii. Intalneala ramane joi Editat August 26, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Apropo, vand un PS4 daca intereseaza pe cineva, garantie, factura plus un abonament de un an Playstation Plus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 GTA 5 pentru PS4 sau PS3 ai? Daca nu, poti sa faci rost? MOCA(sau aproape) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Gta5 pentru ps4 inca nu a aparut. Pentru ps3 l-am donat alaltaieri unui amic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, baga mi as pulaaaaaaaaaaa, cacaaaaaaaaaaaaaaaat, ba si de cand caut, fir ar al dreacu', poate ti-l da si el inapoi dupa ce-l termina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) GTA 5 pentru PS4 sau PS3 ai? Daca nu, poti sa faci rost? MOCA(sau aproape) si eu sunt fan GTA !!!!! » Post actualizat in 26 Aug 2014 10:16 rusinica Costin, nu ai nevoie de prieteni cand ai ... ( tobele ... emotii, emotii ... pam pam) BAZI CREW ! Editat August 26, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Hai sa facem rost si vii la mine si ne jucam.Nu pot sa cred ca avea Costin, stateam cu omu' langa mine si nici prin gand nu mi-a trecut, cacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Hai sa facem rost si vii la mine si ne jucam. Nu pot sa cred ca avea Costin, stateam cu omu' langa mine si nici prin gand nu mi-a trecut, cacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat inca o data! Pai daca nu vorbiti...v-am mai spus si cand am vandut xbox-ul ca am gta5...Am dat vreo 20 de jocuri originale de ps3 gratis...dupa ce am vandut si ps3-ul ) (alea le-am dat in familie) Incerc sa-ti fac rost pentru ps3, nu garantez. Oricum, nu te extazia, nu-i mega, super sau mai stiu eu ce, mai bun mi-a parut gta4. » Post actualizat in 26 Aug 2014 10:32 Pai daca nu vorbiti...v-am mai spus si cand am vandut xbox-ul ca am gta5...Am dat vreo 20 de jocuri originale de ps3 gratis...dupa ce am vandut si ps3-ul ) (alea le-am dat in familie) Incerc sa-ti fac rost pentru ps3, nu garantez. Oricum, nu te extazia, nu-i mega, super sau mai stiu eu ce, mai bun mi-a parut gta4. GTA4 il am pe steam, gift, daca te intereseaza ) Mi l-au dat dupa ce am facut 8 ani de steam si cumparat 78 de jocuri prin intermediul lor )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Stii tu cum e, pana nu incerc... Daca iti pica si un Watch Dogs, nu ma supar deloc, pot chiar si sa te cinstesc(nu ca nu ai fi cinstit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Stii tu cum e, pana nu incerc... Daca iti pica si un Watch Dogs, nu ma supar deloc, pot chiar si sa te cinstesc(nu ca nu ai fi cinstit). Il am pentru PS4, sari cu ofertele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) am gasit un clip cu costin la birou cel putin inceputul ) Editat August 26, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Chiar am stat asa la birou, o zi intreaga, am participat si la o sedinta cu managerii plus directorul general )) M-am scuzat cu faptul ca abia cumparasem motorul si nu aveam rabdare sa mai raman la birou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 si a tinut ? :-O omg frumos job ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate