Leviatan Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 si a tinut ? :-O omg frumos job ! A tinut caci am aproape 12 ani in compania aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 eheee... "asa face sens" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Il am pentru PS4, sari cu ofertele )) Io ma refeream pentru PS3, pe watch dogs, are un prieten/vecin PS4 si l-am jucat la el, dar as prefera sa ma joc la mine GTA sau Watch Dogs, io am PS3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) Ma poate ajuta cineva cu o relatie la ITP(am xenon) si cu niste oglinzi imprumut max 1 ora cat fac itp-ul? Raman dator de cinste P.S Am r6 din 2000 daca stiti ca se potrivesc niste oglinzi cat de cat Editat August 26, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 nu ai nevoie de relatie, mergi la ITP-ul din mogosoaia http://www.samtradi.ro/contact/ si se rezolva. referitor la oglinzi, nus ce sa zic eu am un VFR, crezi ca merg ? sa fiu sincer, imi este cam frica sa le dau jos sunt puse acolo din 94 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 sa fiu sincer, imi este cam frica sa le dau jos sunt puse acolo din 94 ) Hahahahahahahahahhaahah, nu mai pooooooooooot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 pai este adevarul » Post actualizat in 27 Aug 2014 06:17pentru Costin, dar si pentru cei ce nu stiu clipuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 nu ai nevoie de relatie, mergi la ITP-ul din mogosoaia http://www.samtradi.ro/contact/ si se rezolva. referitor la oglinzi, nus ce sa zic eu am un VFR, crezi ca merg ? sa fiu sincer, imi este cam frica sa le dau jos sunt puse acolo din 94 ) pai da gabi dar am xenoane si mi-e sa nu zica nenea ala de acolo ceva, deaia ziceam daca are cineva vre-o cunostinta ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Nu stiam daca am emotii sau hemoragie )))) » Post actualizat in 27 Aug 2014 06:48Nu stiam daca am emotii sau hemoragie )))) Mi-as pl in el de mc'donalds, m-a apucat 3 dimineata, m-am pus 30 de minute in pat dupa care am plecat la serviciu...Data viitoare, cand te mai sun pe la ore tampite, nu raspunde la telefon ca cine stie unde dracu' ajungem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) pai da gabi dar am xenoane si mi-e sa nu zica nenea ala de acolo ceva, deaia ziceam daca are cineva vre-o cunostinta ceva. da man, si eu am xenon si nu a fost acolo. Nici un fel de problema. Am fost la ei acum 1 luna. Mergi cu incredere ( dimineata ) » Post actualizat in 27 Aug 2014 06:48 Mi-as pl in el de mc'donalds, m-a apucat 3 dimineata, m-am pus 30 de minute in pat dupa care am plecat la serviciu...Data viitoare, cand te mai sun pe la ore tampite, nu raspunde la telefon ca cine stie unde dracu' ajungem... bai ... mie mi-a placut maxim, am ras cat pentru o saptamana. daca nu ma suni tu , am sa te sun eu app de ore tampite si idei tampite ete aici /index.php?/topic/717299-in-gura-lu-badea/page-3 ce zici ? dam o plimbarica diseara? ai si toba faina + ca ii faci o proba lui Ares Editat August 27, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 "nu a fost acolo" adica l-ai dat jos sau cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 scuze, AM FOST ACOLO ( sunt putin aiurit azi ) uite 0733 500 730 suna-ma si iti spun cum au decurs lucrurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Daca il scot in timp util de la doctor, mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 that's the spirit ! hai ca pe topicul celalalt au si inceput cu moralitate, polemici s.a. ... mie mi se pare amuzanta treaba. Stabilim mai pe seara daca mergem sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Ce ma ?! M-ati pierdut pe drum, cu mecdonaldsurile, taximetristii si noptile voastre nedormite. Ia faceti aciasha un rezumat la baiatu... pe unde ati fost si ce blastamatii ati facut. Sarpee, iti dau io oglinzile mele vechi de hornet, pe dea moaca. O sa se strambe ala de ras cand te-o vedea si iti da itp-ul pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 eeee .... surpriza ... este de povestit la o bere. Il las pe Costin sa-ti spuna, avand in vedere ca el a fost maestrul de ceremonii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Spunem si de fata aia imbracata in alb pe marginea drumului? Sau tinem pentru noi, exista riscul sa nu fim crezuti! » Post actualizat in 27 Aug 2014 12:34 A, am uitat, trebuie sa-ti fac topic la tepari Gabi, sa-mi aduci aminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) oricum exista riscul sa nu fim crezuti. Eu zic sa dai tot , cu lux de amanunte hai ca-mi iau popcornul si astept ) =))))))))) speram ca ai uitat. shit. Hai ma ca ma revansez joi. Editat August 27, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Lumeeee, mergeti la AMCKart sa va dati? Vin si eu cu masina.Merge careva acum, la 17:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) Teo, am nevoie sa-mi raspunzi la o intrebare ! Tu stii sa mergi "pe varianta" in Pitesti, sau mai bine zis stii care este "varianta" din Pitesti ? Dar mai ales, crezi ca poti sa gasesti Mec-ul de la Gara ( tot in Pitesti ) - noaptea? Lumeeee, mergeti la AMCKart sa va dati? Vin si eu cu masina.Merge careva acum, la 17:00? 1) - este cu bani ? 2) - sunt la munca ( dar daca la 1 este NU, s-ar putea sa fug de la munca ) Editat August 27, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Gabi, nu ai voie sa cheltui bani pe prostii, asa s-a convenit aseara si am fost toti de acord ) Teo, eu nu am cum, sunt la service, il pregatesc pe Ares de Targu Secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Pai sunt 2 variante.Una care e in oras si alta care este,de fapt, bucata de autostrada care duce la iesirea spre valcea.Tind sa cred ca vorbesti despre aia din oras, stiu care e. La Mc la gara e super simplu de ajuns. M-am suit pe stalpii cu steaguri de la Mc pe la un 5 dimineata, nu-ti spun in ce stare eram. )) Zi-mi ce-ai nevoie. Costa 20 de lei pentru 10 minute, nu te fac pe tine 20 lei, nu? @Costin, sper sa am si io ce pregati ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Ce ma ?! M-ati pierdut pe drum, cu mecdonaldsurile, taximetristii si noptile voastre nedormite. Ia faceti aciasha un rezumat la baiatu... pe unde ati fost si ce blastamatii ati facut. Sarpee, iti dau io oglinzile mele vechi de hornet, pe dea moaca. O sa se strambe ala de ras cand te-o vedea si iti da itp-ul pe loc. Ms dar am rezolvat, adica am dat comanda de niste oglinzi ca sa am la mine forever ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Ms dar am rezolvat, adica am dat comanda de niste oglinzi ca sa am la mine forever ) Cea mai intelepta decizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 bai sper ca nu ma lasati singur diseara sa ma bata Mircea Badea, va astept da ?! » Post actualizat in 27 Aug 2014 15:20sa inteleg ca ma lasati singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate