Jack in the Green Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 N-am venit, sunt inca la greci pana vineri. Si da, e un supermoto cat un touring de mare. si in realitate arata mult mai bine ca in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Parca SRV-u 850 nu arata tot bestial.. Chiar, care e aproximativ expozitia de moto ? Inteleg ca se incurca si cu astea italiene ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Buna dimineata! » Post actualizat in 08 Sep 2014 07:59Iar este liniste si pace aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 neata si de la mine ! Ionule, imi place avatarul tau :-) ... am stat si m-am gandit ... eu sunt dispus sa donez 10 euro pentru mobra ta ) mai tre' sa gasesti inca 499 de donatori si mobra este gata . Daca merge la tine urmez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 neata si de la mine ! Ionule, imi place avatarul tau :-) ... am stat si m-am gandit ... eu sunt dispus sa donez 10 euro pentru mobra ta mai tre' sa gasesti inca 499 de donatori si mobra este gata . Daca merge la tine urmez eu Ma bag si eu! Dupa Gabi, urmez eu atunci )) Palaria este jobenul lui Porta sa inteleg, domnule Obergefreiter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Ionule, was machst du? Eu sunt sarac lipit, nu pot sa pun niciun leu. Iar vorbeste spiritul lui Ionut )) .Cred ca ma spioneaza pe la geamuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 ai fost bre pe circuit we asta? cum merge noua mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 N-am mai fost, m-am trezit la 6, am facut bagajul, am mancat, cand sa ies pe usa imi dau seama ca ar trebui sa-mi verific contul, sa vad si io de ce bani dispun(stiind ca trebuia sa mai am niscaiva bistari). Cand ma uit, surprise, surprise, mothafucka! 250 de lei! Am inceput sa arunc cu morti prin casa, au intervenit niste raniti, ba chiar si cativa dumnezei, ziceai ca-s intr-un film din ala bun in care apar tot felul de chestii.Dupa ce mi-am umplut singur frigiderul, mi-am dat seama ca n-am nicio sansa si c-o sa mor. M-am dus inapoi in pat unde m-a asteptat sfarsitul...Evident ca am visat ca mi-au intrat banii si ca puteam sa merg, dar ghiciti ce?! Yep, am stat acasa ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) pffff....pai ce draq ... puteai sa dai un stigat de ajutor pe forum ... pun pariu ca se gaseau ceva "benjamins" de dat cu imprumut ... in caz de ceva ... stiu unde stai Sa nu mai faci asa ! » Post actualizat in 08 Sep 2014 10:02 apropo de " surprise, surprise, mothafucka!" https://www.youtube.com/watch?v=vBNSIQGcHbM Editat Septembrie 8, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Hahaahahahah, cat de tare! N-o stiam pe asta cu extended version. Vizavi de Benjamins, apreciez mult, dar am o chestie care m-a tinut mereu pe linia de plutire, nu iau cu imprumut bani de la oameni, poate 20 de lei pentru o bere, dar nu iau sume mari. Mai bine imi pun pofta in cui si ma duc cand sunt pe banii mei. Poate reusim sa intram in weekend pe Adancata, daca nu, mai fac un AMCKart pana vine frigu' si asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Mai bine imi pun pofta in cui si ma duc cand sunt pe banii mei. Poate reusim sa intram in weekend pe Adancata, daca nu, mai fac un AMCKart pana vine frigu' si asta este. dar din cand in cand mai este nevoie. Daca faci un AMCKART vin si eu sa te vad, sunt curios de ce esti in stare pe circuit cu mobra noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Vino, ca sa te amuzi un pic )) . Putem intra amandoi, ca sa rad si eu, nu numai tu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Vino, ca sa te amuzi un pic )) . Putem intra amandoi, ca sa rad si eu, nu numai tu )) aaa...nu bre ... nu bag eu baba pe circuit, nu are rost ... i-am promis ca merg frumos, fara blana, fara curbe ... cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Teo, nu îl mai învăța la prostii, nu sunt cheltuieli planificate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Hahahaha, exact asa m-am simtit si io sambata. Lasa-i sa vada. Baba o rupi doar pe strada, pe circuit sa nu! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Teo, nu îl mai învăța la prostii, nu sunt cheltuieli planificate! mare adevar graiesti ) Hahahaha, exact asa m-am simtit si io sambata. Lasa-i sa vada. Baba o rupi doar pe strada, pe circuit sa nu! s-a intamplate de doua ori ... na ... de-ale tineretii valuri. Eram mai mic atunci L.E. - NUUUUUU...s-a mai dezabonat cineva Editat Septembrie 8, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 2, ca eram 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 nu-i panica, ramane creme du la creme ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Desigur, e jobenul cu pricina. Ma plictiseam ieri si m-am apucat sa manaresc casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) =)) grozava manarie ... sa inteleg ca te pregatesti pentru plimbarea de saptamana viitoare ? mi-ar placea sa te vad cu joben peste casca moto ) nu-i panica, ramane creme du la creme yeah..right Editat Septembrie 8, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Pai plimbarea nu e saptamana asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 putem face si saptamana asta dar Ion parca a zis ca este plecat pana vineri ... poate in we ... eu sunt pentru poate bagam o bulgareala in we :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Bai, care a mai fugit? Pe Ion nu trebuie sa-l iertam. Trebuie sa iasa, indiferent ca merge sau nu motorul. Il luam pasager in cel mai rau caz. Gabi, mai lasa bulgareala aia ) Ai un fetish, pe bune )) Dar o facem si pe asta Daca mai pleaca cineva, eu ma mut pe ilfov! Sau colentina, vad eu! Editat Septembrie 9, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Nu merge, ca acolo nu prea e actiune si in plus, oamenii vin la intalneala cu motoarele, nu ca noi ))) N-ai tu ce sa cauti acolo, mai ales ca acum iti place berea. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Nu merge, ca acolo nu prea e actiune si in plus, oamenii vin la intalneala cu motoarele, nu ca noi ))) N-ai tu ce sa cauti acolo, mai ales ca acum iti place berea. ) La asta nu m-am gandit Bine, raman aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate