Gabi M Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 care merge la circuit ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Raspuns: probabil unii mai mazochisti ... Eu personal astept sa iasa soarele maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Cam tarziu, Alex! Gabi, vrei sa-ti iei moped? Costineeeeeeee, mai traiesti? Esti scump(la vedere), hahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Bonsoir! Pai ce sa zic, momente cruciale in viata, multe tampenii intr-un timp relativ scurt si cateva boacane m-au tinut departe de intalnire Revin pe fagasul normal saptamana asta si ma voi revansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Pai mai zi-ne si noua sa mai facem si noi din ele, in felul asta esti si tu mai lejer )) . Editat Septembrie 29, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Nu aici caci ma dau de gol, i-am spus confidentului (Gabi) unele dintre ele )) Cert este ca nu trebuie sa mai beau! Se intampla lucruri ciudate (putin spus) in momentele acelea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 saaaaluuut ... ma gandeam sa-ti fac o surpriza lui tata cu mopedul Nu aici caci ma dau de gol, i-am spus confidentului (Gabi) unele dintre ele Cert este ca nu trebuie sa mai beau! Se intampla lucruri ciudate (putin spus) in momentele acelea! confident . Asa sa faci ! Teo, lumee, incepand cu joia asta, Bazi Crew, se da pe ceiuţ, suculet, maxim bere fara alcool, it's a must ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Must, mmmm, ai zis ca aduci )) . Promit ca dau berea pe must, dar daca nu aduci eu nu renunt! » Post actualizat in 29 Sep 2014 06:38Costin, noi te-am invatat la beutura, dar am uitat sa-ti spunem si despre partea a 2-a ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Da, am aflat pe propia piele ce inseamna partea a doua ) Sa-ti zic una? Uitat motorul la romana, in fata BRD-ului cu cheile in contact, toata noaptea. Am fost la biserica a doua zi cand l-am gasit intact! Pe langa faptul ca m-am trezit langa o tipa prin pipera in dimineata aia...sa nu mai zic ca ma trosnea mirosul de bautura de la tipa mai rau ca intr-o bodega! UGH!!!! Editat Septembrie 29, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Hahahaha, imi aduc aminte de mine cand aud povestirile astea, numai ca mi se intamplau acum 10 ani )) . Pffooaa, sa-mi bag cucu', ce-am imbatranit! TUUU essstiii vinoovaaaat, pentru toooot ce s-aaaa intamplaaaaaaat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 seriosssss ? hai ma Teo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 seriosssss ? hai ma Teo ) Ce "uameni"!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 deci ... ne combinam si noi la o mobra de circuit ? unde-s multi puterea creste ... si scad costurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Eu cand v-am zis... Acum avem si circuitul aproape, putem lejer sa facem un combineişăn din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Panigale? Sau S1000RR HP4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 asa este, poate gasim ceva fain in iarna asta bineeee....tre sa vad cum o conving pe betty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 asa este, poate gasim ceva fain in iarna asta bineeee....tre sa vad cum o conving pe betty Se pare ca uiti mereu de cheltuielile neprevazute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Hahaha, pai vindem scuterul, motocicleta si Matizul si luam ceva de strada si restu' ii punem la motocicleta de pista. Et puis voila quoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Se pare ca uiti mereu de cheltuielile neprevazute... da vreau si eu da nu dastea de miiiiii de euro. ceva la 1500 - 2000 ... ceva mai de varsta mea ... Hahaha, pai vindem scuterul, motocicleta si Matizul si luam ceva de strada si restu' ii punem la motocicleta de pista. Et puis voila quoi! sa stii ca as vrea ... la naiba ... pun si bmw-ul pe langa toate astea ... imi gasesti sa le dau la pachet ? Editat Septembrie 29, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Te-ai pus pe fapte mari vad! Pe langa toate astea, trebuie un fond de economii, bicicleta aia are sa cada, daca nu cade, ii cade ceva de pe ea, cauciucuri, benzina, transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Da, dar impartit la 3... Mai face un rost de un discount la caucioace, altu' la ulei, oricum le facem si singuri. Asaaaaaa ar fi altceva .@Gabi - le combinam noi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 pai da bre' eu zic sa ne combinam mai multi ~ 5 / 6 ... asa sa avem si noi mobrisca noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 pai da bre' eu zic sa ne combinam mai multi ~ 5 / 6 ... asa sa avem si noi mobrisca noastra =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 La atatia proprietari cine (cuvant urat) mai merge cu ea? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) =)))) prea multi ? La atatia proprietari cine (cuvant urat) mai merge cu ea? pai si cheltuielile neprevazute ? ) nu stiu, trebuie sa discutam la o berica suc Editat Septembrie 29, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate