littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Azi, dupa munca ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Azi, dupa munca ))) . Transalpina?! Ai baut si tu aseara?! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 pentru marian ( stie el ) /index.php?/topic/718556-suzuki-gs-500-93/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Transalpina?! Ai baut si tu aseara?! )) Nu, dar mi-as fi dorit )). Eu ies la 16:30, deci daca ma chinuiesc un pic, la 7:30 sunt pe Transalpina, nu stiu ce-oi face apoi, dar pot sa fiu acolo )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 va astept we asta la o plimbarica o sa am urmatorul traseu Buc - Pitesti - Ramnicu Valcea - Deva - Alba Iulia - Sebes - Sibiu - Fagaras - Brasov - Rucar - Targoviste - Buc de vineri seara pana duminica Cine se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Cine are baaaaneeetuuuu' .In loc sa mergeti si voi pe Transalpina...Mergeti cu masina, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 va astept we asta la o plimbarica o sa am urmatorul traseu Buc - Pitesti - Ramnicu Valcea - Deva - Alba Iulia - Sebes - Sibiu - Fagaras - Brasov - Rucar - Targoviste - Buc de vineri seara pana duminica Cine se baga ? Fugi de acasa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 dap, cu masina si nu am eu banet, o sa fie prima excursie cu familia, deci platesc ai mei tot . Nu am mai fost cu ei pe undeva de la 14 ani ) Dar nu-i bai, daca vreti sa veniti va astept cu drag, oricum Costin imi "reprosa" ca nu-l implic mai mult in viata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 dap, cu masina si nu am eu banet, o sa fie prima excursie cu familia, deci platesc ai mei tot . Nu am mai fost cu ei pe undeva de la 14 ani Dar nu-i bai, daca vreti sa veniti va astept cu drag, oricum Costin imi "reprosa" ca nu-l implic mai mult in viata mea Mergem cu Matiz-ul?! Dar nu mai povestim porcos...daca esti cu familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 =)) mergem cu bmw-ul sau logan-ul ( de la munca ) ... eh na , povestim de ce sa nu povestim. Te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ce ti-e Costine, ca stii mai mult decat stiu ai lui? Asa zic si astia mai mici de noi acum... ))) si cand colo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 fmm ... trebuia sa plec la faculate si nu ma lasa jegosii astia de la munca sa plec ... sunt plin de draci ... care are o bomba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pai zi, luam colierele, furcile, topoarele? Hai, ca Ionul e pregatit deja, o vad si pe Irinuca, suntem gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 daca Ionul a terminat colierele atunci da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Aduc arbaleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) hmmmmmm .... grea alegere fuck yeahhh ! L.E. btw guys, maine la bere o sa avem un suflet nou / da vechi cu noi ... cine ? ... eee surpriza :-) ... vedeti maine Editat Octombrie 1, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Irinucaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Ba.... stau la coada la posta sa platesc o taxa de cazier. Desigur ca de 10 min, vaca incaltzata a facut un singur om. Nu vreti sa veniti incoace sa-i punem in vedere? Cu lanturi, sisuri si tot ce trebe... Editat Octombrie 1, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ion, nu te mai recunosc, concediul te-a schimbat! Unde este omul ăla pașnic pe care îl știa tot Bazi Crew? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) =)))))))))) asta i-am spus si eu ) ... bazi crew si berea scoate la iveala toti demonii din om ) gata, mi-a venit idee de motto "Come to Bazi Crew we have beer" Editat Octombrie 1, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 BBC - Beer Bazi Crew ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 =)))))))))) asta i-am spus si eu ) ... bazi crew si berea scoate la iveala toti demonii din om ) .... si statul la cozi ca sa dai bani in schimbul carora primesti hartiutze stampilate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 http://www.timesnewroman.ro/entry/poza-zilei-noul-model-de-stampila-de-vot-pentru-alegerile-din-toamna » Post actualizat in 02 Oct 2014 06:25Facem azi un bereton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Eu nu cred că ajung azi... Fac tot posibilul însă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Hai baaaaaaaaaa, BERETON! Nu-ti dai seama ce pierzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate