Jack in the Green Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Intre timp mi-am dat seama ca nu aveam cum s-o uit la crasma, pentru ca am ajuns acasa si am deschis masina (ca sa-mi iau manunchiul popesc de chei pe care il lasasem in masina - am juma de chil de chei pe care incerc sa nu le car dupa mine tot timpul). Deci, mai clar: am ajuns cu motocicleta acasa. Am oprit in fata garajului. M-am dat jos de pe motor si m-am dus la masina. Am deschis masina si am luat telecomanda de la garaj si cheile de la casa. Am intrat in garaj, m-am schimbat and shit. Si am ajuns sus cu manunchiul mare de chei, cu telecomanda, dar fara cheia de la masina. Cheia nu e nici sus, nici in garaj, deci cel mai probabil mi-a cazut din mana de la masina pana la motocicleta, pe strada, pentru ca nu mi-am scos manusile. Si a luat-o porcul fascist care toata ziua si-a facut planuri cum sa-mi fure masina. La noapte o sa vina pregatit s-o umfle si s-o duca la tovarasu' lui care se ocupa cu dezmembrari. Da' n-are decat sa-mi manance başcheţii, că acu' sunt la reprezentantza sa schimb codul la cheia a doua. Si la noapte, inainte sa ma dau jos din masina, o sa trag o beshina ucigatoare si o sa inchid usa repede. Sa vedem cine-i mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Intre timp mi-am dat seama ca nu aveam cum s-o uit la crasma, pentru ca am ajuns acasa si am deschis masina (ca sa-mi iau manunchiul popesc de chei pe care il lasasem in masina - am juma de chil de chei pe care incerc sa nu le car dupa mine tot timpul). Deci, mai clar: am ajuns cu motocicleta acasa. Am oprit in fata garajului. M-am dat jos de pe motor si m-am dus la masina. Am deschis masina si am luat telecomanda de la garaj si cheile de la casa. Am intrat in garaj, m-am schimbat and shit. Si am ajuns sus cu manunchiul mare de chei, cu telecomanda, dar fara cheia de la masina. Cheia nu e nici sus, nici in garaj, deci cel mai probabil mi-a cazut din mana de la masina pana la motocicleta, pe strada, pentru ca nu mi-am scos manusile. Si a luat-o porcul fascist care toata ziua si-a facut planuri cum sa-mi fure masina. La noapte o sa vina pregatit s-o umfle si s-o duca la tovarasu' lui care se ocupa cu dezmembrari. Da' n-are decat sa-mi manance başcheţii, că acu' sunt la reprezentantza sa schimb codul la cheia a doua. Si la noapte, inainte sa ma dau jos din masina, o sa trag o beshina ucigatoare si o sa inchid usa repede. Sa vedem cine-i mai tare... parca am vazut un episod din Breaking Bad sau ceva de genu' .., imi place mult felul tau de a descrie lucrurile faptele Editat Octombrie 10, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 . Am intrat in garaj, m-am schimbat and shit. Esti nebun...te-ai (cuvant urat) in garaj?!?! » Post actualizat in 10 Oct 2014 10:43 Poate te-ai cacaat chiar pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Ma gandesc data viitoare sa iti sparlesc eu buletinul numai sa vad ce compui Intre timp mi-am dat seama ca nu aveam cum s-o uit la crasma, pentru ca am ajuns acasa si am deschis masina (ca sa-mi iau manunchiul popesc de chei pe care il lasasem in masina - am juma de chil de chei pe care incerc sa nu le car dupa mine tot timpul). Deci, mai clar: am ajuns cu motocicleta acasa. Am oprit in fata garajului. M-am dat jos de pe motor si m-am dus la masina. Am deschis masina si am luat telecomanda de la garaj si cheile de la casa. Am intrat in garaj, m-am schimbat and shit. Si am ajuns sus cu manunchiul mare de chei, cu telecomanda, dar fara cheia de la masina. Cheia nu e nici sus, nici in garaj, deci cel mai probabil mi-a cazut din mana de la masina pana la motocicleta, pe strada, pentru ca nu mi-am scos manusile. Si a luat-o porcul fascist care toata ziua si-a facut planuri cum sa-mi fure masina. La noapte o sa vina pregatit s-o umfle si s-o duca la tovarasu' lui care se ocupa cu dezmembrari. Da' n-are decat sa-mi manance başcheţii, că acu' sunt la reprezentantza sa schimb codul la cheia a doua. Si la noapte, inainte sa ma dau jos din masina, o sa trag o beshina ucigatoare si o sa inchid usa repede. Sa vedem cine-i mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Pepsz sssst nu in public! Si btw cine esti tu? Pai astea sunt doar banalitatile intamplate, treburile serioase raman in casa. Cine sunt ? Unul din moldoveni. Deci ti-ai dat seama ? Daca nu imi esti datoare cu o bere data viitoare Esti nebun...te-ai (cuvant urat) in garaj?!?! » Post actualizat in 10 Oct 2014 10:43 Poate te-ai cacaat chiar pe ele... Ce ai ma cu omul ? E teritoriul lui, il foloseste cum crede de cuviinta )) Editat Octombrie 10, 2014 de Pepsz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Esti nebun...te-ai (cuvant urat) in garaj?!?! » Post actualizat in 10 Oct 2014 10:43 Poate te-ai cacaat chiar pe ele... o m g moooooorrrrrr de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 mda... nu m-am gandit la asta. o sa scobesc cu un betisor cand ma intorc. daca o gasesc sub nutela, o sa ma oftic ca am dat 1 mil pe reprogramare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Hihihi, lasa, sa fie si pentru Gil Dobrica...ce mai sunt 100 de lei in ziua de azi? ) Gabi, vorbeste cu colega ta pentru masina, spune-i daca vrea asta seara sau maine seara. Merci! Vreti sa mergeti maine la circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Teo, daca nu o sa fiu dauna totala maine dimineata si reusesc sa ma trezesc la o ora decenta, vin. Stai pana seara, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Da, pana se termina . Poti veni oricand, nu-i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Hihihi, lasa, sa fie si pentru Gil Dobrica...ce mai sunt 100 de lei in ziua de azi? ) Gabi, vorbeste cu colega ta pentru masina, spune-i daca vrea asta seara sau maine seara. Merci! Vreti sa mergeti maine la circuit? gata, am vb, va auziti maine mai pe seara la un tell. eu as vrea sa vin, la ce ora este plecarea? tre sa ma duc la ITP maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Nu m am hotarat inca,sa mai arunc un ochi pe program,ne auzim in seara asta la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Gabi, sambata viitoare mai dam o tura la bunica? A inceput sa-mi placa vinul ala...si poate niste must! Si apropo, cum recunosti un alcoolic la ora 22:40? Simplu, scoate bani de la bancomatul BRD de pe Grivitei )) Editat Octombrie 13, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 dam, dam ... din pacate nu mai are must. Si apropo, cum recunosti un alcoolic la ora 22:40? Simplu, scoate bani de la bancomatul BRD de pe Grivitei )) off...sper ca nu ti-a deschis apetitul vinul de la mamaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Din păcate nu eram eu, așteptam cumintel prietena și cine crezi că apare, Teo! Pam Pam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Hihihi, daca voi nu m-ati vrut, eu m-am vrut )) . Am facut adunarea generala de sambata seara, la care voi aveti absenta, HA! Costin, parca aveai ochii mai mici decat ai mei )) si clipeai mai rar, deci nu stiu cine intra in categoria mentionata de tine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Din păcate nu eram eu, așteptam cumintel prietena și cine crezi că apare, Teo! Pam Pam! ahaaaaaaaaaa.....si nu zice nimic ... pai asa bre' Teo ?! ce-ti mai place sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Dati vina pe mine degeaba, nu erau la sticla, erau la cutie ))) . Costin, vezi ca ai gresit casa, a ta e la cateva statii de metrou mai incolo )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Dati vina pe mine degeaba, nu erau la sticla, erau la cutie ))) . Costin, vezi ca ai gresit casa, a ta e la cateva statii de metrou mai incolo )))) Nu mai stau cu voi in zona! Acolo populez de cateva zile bune Si nu, nu eram ametit...aaa, pe cine dracu' pacalesc, eram luat binisor insa nu am mai baut in seara aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pai cum, practic e acelasi bulevard, numai ca se numeste altfel, tot la noi in zona esti, oricat ti-ai dori sa scapi ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pai nu-mi doresc sa scap, o sa doriti voi sa scapati de mine )) Mai fac doua-trei ture cu Gabi si ne leaga militia ) Avem si un nou demon salbatic, Sarpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pai nu-mi doresc sa scap, o sa doriti voi sa scapati de mine.Mai fac doua-trei ture cu Gabi si ne leaga militia du-tii wăi .... ma faci sa rosesc Avem si un nou demon salbatic, Sarpe! avem, avem .... vitezist este, il vedem joi cum se descurca cu berile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) du-tii wăi .... ma faci sa rosesc avem, avem .... vitezist este, il vedem joi cum se descurca cu berile Te fac sa rosesti? Bine ca nu porti doliu azi...Iti dai seama ce insemna sa cari un cosciug de 120 kg?! Oricum, trebuie sa ne mai oprim prin Butimanu, am vazut doi gemeni care ne faceau ochi dulci ))) Hm, cred ca promite mult la bere. Daca nu, se obisnuieste el ) Editat Octombrie 13, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Am si club acu' nu mai sunt homeless ) P.S Se anunta joia neagra sa inteleg ) Editat Octombrie 13, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 De obicei vinerea e neagra, cand esti la munca dupa X beri )) dar putem sa facem ceva si cu joia asta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate