Jack in the Green Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Da' ma, bei gratis, am zis doar Oricum, foarte tari ciungile noi. Doar ca atunci cand pleci de pe loc, zici ca ai pana pe ambele roti, iar pana pe la 20 kmh zici ca e cutremur. Dar in rest, e cu totul alta viata. Au super aderenta, iar motorul se inclina in curbe de nu-mi vine sa cred (de fapt, cred ca alea vechi erau groaznic de patratoase). Si in plus, arata super tare (dupa mine, ca in rest s-a cam oripilat toata lumea). Banuiesc ca n-o sa tina mai mult de 6000 km, dar acum sunt fix ce imi doream. » Post actualizat in 12 Nov 2014 12:40 Si teo bea gratis ca m-a plimbat cu masina pana la wolf. De doua ori, ca prima oara am uitat cheia de la motor acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 cum se lipeste Teo asta ... si noi restul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Eh, vă descurcaţi voi, că sunteţi capabili. Nestrămutată mi-e încrederea în voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Cutremur pana la 20 la ora, )), vrancenii ar fi invidiosi pe tine )) Hai cu berea aia, ca nu mai pot de sete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 7sunsfert? 7 jumate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Am uitat sa va zic ieri, maine(sambata) merge lumea la Universitate sa-i umple frigideru' lu' tonta, vreti sa mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 eu da, la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 6/7/8 seara, in jur de, dar mai vorbim pana maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 asa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Alo, ce-i cu goliciunea asta pe aici, eu maine vin, bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Nesmintit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Cine, eu? Clar smintit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 ) Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Pai Gabi, ce faci, e frumos sa nu strigi catalogul pana la ora asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Parcă se anunța un weekend plin de băutură și cositoare, data trecută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 done ! vedem ce iese ) » Post actualizat in 20 Nov 2014 11:49tu mai crezi ce vorbim dupa 3+ beri ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Hahahahaha, gata, io in weekend ies, o zic de acum, sa nu zica cineva ca e de la bautura, cine vrea sa ne bem se inscrie diseara pe lista. » Post actualizat in 27 Nov 2014 10:25Hahahahaha, gata, io in weekend ies, o zic de acum, sa nu zica cineva ca e de la bautura, cine vrea sa ne bem se inscrie diseara pe lista. Alooooo, ce se intampla aici? De fapt, ce nu se intampla aici? Hai cu berea aia, am facut analizele si sunt bune, deci, sa curga femeile, sa danseze bautura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 deci bere azi ? beraria H sau la piata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 La paiaţă, ca la H este scumpaaaaaa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Bere clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 (editat) :x asa mai flacai ... credeam ca ne tragem pe poponeata C.U.R uuuuu....postul cu numarul 666 ....uuuuuu temeti-va » Post actualizat in 27 Nov 2014 14:00pana acum avem asa piata - 3 - Teo, Silviu, Iulian H - 1 - Costin ramane sa vedem ce voteaza Ion, Alex si poate Paul ... eu sunt ca tarfele de la udmr... la final ma dau cu aia care au mai multe voturi » Post actualizat in 27 Nov 2014 14:04Paul = diaspora =)))))) Editat Noiembrie 27, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Si io as zice la piatza, ca stau cam prost cu banii si la pishoarca de 7 lei nu reusesc sa ating alcoolemia legala. » Post actualizat in 27 Nov 2014 14:37deci de data asta iese ponta, orice-ar vota diaspora si udmr-ul » Post actualizat in 27 Nov 2014 14:48la parc la 7:15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 asa sa fie la piata via parc bazilescu. ora 19:16 » Post actualizat in 01 Dec 2014 07:22La mulţi ani România ! La mulţi ani români ! » Post actualizat in 04 Dec 2014 12:11Saaalut, intalneala diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Hai ca am uitat sa-mi platesc telefonul si m-am trezit cu abonamentu' suspendat. Eu nu poci sa vin azi, goddamnit! See you next time! Bere placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 ok, pai atunci este sigura treaba. Azi nu ne vedem pe data viitoare » Post actualizat in 08 Dec 2014 12:17Saluuuut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate