northern_freyja Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 La multi ani Ioaneeee! La multi ani tutulor copiiilor si un an minunat! Daca se poate mult mai bun decat ultimul. @ Sabinica si Teolica si alti molipisiti: Va dau o Irinuca in cap de nu va vedeti. Irina ma cheama si n buletin si in viata reala. dixit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Nu nu, cu Sabinica ne suparaaam... Irinuca! I kill you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Hai, ca mai am nevoie de 3 beri ca sa-mi fac norma, anyone else? )) Pe bune, chiar sunt falit , dar nu pot sa lipsesc de la bere. Stai liniştit, că nu rămâi nebăut... Am şi io de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 credeam ca nu ne bucuram de prezenta ta azi ... ai mers pe burta asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Ah, stiam io de ce stau in cartieru' asta minunat. Asa da, Ionule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 credeam ca nu ne bucuram de prezenta ta azi ... ai mers pe burta asa ... La 7:13:59 sunt la parc. Nu lipseşte martie din post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Uite cum a aparut si Irinuca, iar are impresia ca n-o vede nimeni ))) . Iesi de acolo, n-auzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 La multi ani Ioaneeee! La multi ani tutulor copiiilor si un an minunat! Daca se poate mult mai bun decat ultimul. @ Sabinica si Teolica si alti molipisiti: Va dau o Irinuca in cap de nu va vedeti. Irina ma cheama si n buletin si in viata reala. dixit :rock: Foarte cel mai mulţumesc, Irinucuţa... Sau Irinucuţica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Hahahaha, nici nu vazusem ca a scris, am imbatranit de tot. Ionule, a fost ziua ta, like, your real birthday? » Post actualizat in 08 Jan 2015 14:20Irinucuţicule, de abia astept sa ma bati si cine rahat traieste in viata reala? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Nu, aia e peste vreo nişte câteva zile... Da' nu-i bai, bem şi atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Pfoai, pai nu vrei sa dai cateva beri si pentru peste cateva zile? ))) La multi ani de 1 ianuarie, la multi ani de 7 si la multi ani de cand o fi ! Deci am 3 beri pentru 3xla multi ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) si cine rahat traieste in viata reala? ))) Da-mi si mie din aia de care ai fumat tu, vreau si eu sa vad unicorni! Deci am 3 beri pentru 3xla multi ani? Doua beri si-o limonada. Nu Limoncello. Editat Ianuarie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 Ionuleeee, multumim pentru beri si pentru biliard! Ai fugit repede si n-am mai apucat sa-ti zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 multumim Ionule !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) aşa, daţi cu osanale sa stie toata lumea ca am dat si io o data de baut Cu plăcere Editat Ianuarie 9, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 Hai sa dau si eu cu osarmale. Ma revansez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 terminaţi :blush: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 Da, suntem numai terminati pe aici )))) . Asa vorbesti tu cu noi, Ionule? )) Se spune: "terminaţ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 Pe mine m-a nimerit cu termination. De la berea aia mi se trage. Si azi ma terminator astia pe la serviciu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 Da, şi io am avut o noapte grea. M-a enervat groaznic buda şi până nu m-am răstit la ea, n-am putut să adorm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) Pe bune?Adica v-ati imbatat, sau ce? Editat Ianuarie 9, 2015 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 serios ?! de la o berica / 3 ? nu pot sa cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 Io n-am avut nimic... da' mie nu imi place berea... bleah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 haidii neata guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate