littlekriminal Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Neata esti tu, Gabi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 cineva se plictiseste la munca ... bam-bam .... am i right Teo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Yesssssssss, it has been happening from some time now... )) Dar urmeaza o schimbare , dar pana atuuuuuunci, hai sa rupem forumu' in doua!!! De la cine mai beau o bere joia asta care vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 de la IONUUUU ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Va invatati usor cu binele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 ) româneşte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Nu va mai dau bere ca m-ati batut la biliard. Si oricum n-ati baut-o pe toata, am golit io tot ce mai ramasese pe masa si dimineata m-a usturat gatul. Saptamana asta votca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 E buna si aia, decat deloc! )) Uite-l pe Blaziny daca e sanatos la cap )) https://www.youtube.com/watch?v=OjFL59misUI&list=PLQtPwG6eszrFhGkvZ9kqOCj-soBXyZ8pl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) E buna si aia, decat deloc! Uite-l pe Blaziny daca e sanatos la cap blana, nu stiam piesa. big up Teo ! Saptamana asta votca. moaaa....trecem la treburi cu adevarat serioase ? ASA SA FIE !!! Editat Ianuarie 12, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Când vodcă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Când vodcă? =)) sa intelegem ca doar asa te mai scoatem din barlog ? vodca ... JOI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 iete si la asta, ce atentie selectiva are. da' joi de ce n-ai venit? » Post actualizat in 12 Jan 2015 13:55 si vezi ca acu' tre sa dai tu de baut, ca ai luat premiu si tre sa-l uzi http://www.goldenglobes.com/leviathan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 am auzit si eu de dimineata la radio, este filmul ala rusesc ? fix la Costin m-am gandit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 da. clar e el. n-ai vazut ce repede a simtit votca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Dau dau, promit. Nu m-am simțit bine joi și mă tot f..e clavicula, parcă nu se mai termina. Dar gata, chiar dacă se rupe din nou, ajung fără dar și poate joi. În patru labe plecăm de acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Pai pentru tine e benefic, Costin, iei din presiunea de pe clavicula si pui pe celalalte trei membre ))) . Inseamna ca trebuie sa-mi iau genunchere pe deasupra, ca sa nu-mi rup pantalonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Iar nu ai somn?! Vin si eu cu genunchere si pluses cu o casca! Editat Ianuarie 13, 2015 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) saaaaalut ! Teo, cum stai cu matematica ? ai putea sa-mi calculezi si mie - dreapta de regresie dintre y si x2 - planul de regresie dintre y si cei 2 x - media fiecaruia (Y, x1, x2) - dispersia fiecaruia - coeficientul de corelatie dintre cei 2 x - intervalul de incredere pt medie pt x2 dintr-o matrice ? serios intreb Editat Ianuarie 13, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Hahahaha, bineeee Gaaabiii, ai belit pulla, nu stiu ))) . Serios raspund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Serios raspund! buna asta Hahahaha, bineeee Gaaabiii, ai belit pulla stiu, sa-mi bag cucul, imi trebuia scoala acum la batranete. Mai grav este ca maine am examen si sunt COPAC. aia e... ma duc si o iau like a man ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 buna asta stiu, sa-mi bag cucul, imi trebuia scoala acum la batranete. Mai grav este ca maine am examen si sunt COPAC. aia e... ma duc si o iau like a man Inima in dinti, rabdare, incredere si 100 de euro pentru orice eventualitate ) Reteta succesului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Hahaha, de fapt, daca ai suta de euro, nici nu mai trebuie sa te axezi asa mult pe altceva. ))) Ia sfat bun de la omu' trecut prin viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 il iau cu mare drag, dar tre sa iau si cei 100 euro, se ofera careva sa doneze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Si acum vin eu: Vand parbriz Givi Roadstar si suport topcase de vitezana no-name pe care le-am primit tzeapa la pachet cu prima motocicleta si nu se potriveau niciuna. Pentru 100 Euro sunt ale voastre. Editat Ianuarie 13, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 I-auzi, Gabi, stii de unde sa iei suta aia de euro...hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate