Leviatan Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Hai neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 neata si tie domnu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Nu am mai mancat KFC...Renegati copilul? Singurul pe care-l aveti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Pfuai, ce părinţi denaturaţi... Adică nu ţi-au dat de mâncare? După atâta bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Proteinele se iau din bere, inseamna ca n-ai baut destula )) . Da-l naiba de KFC! Baga asa: 6 oua crude, lapte nefiert, 200 g de unt, cojile de la alea 6 oua, bagi in blender si apoi bei cocktail-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Cine strange dupa ce vomit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Poti sa bagi si niste lămâie, ca să îţi mai taie din greaţă. Deşi s-ar putea să se brânzească Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 =)))) Lamaia merge cu tequila, deci nu ezita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Da, stau prin zona. chiar la podul Constanta. Ce, am service moto pe langa pod? si io nu stiam? la wolf, am dar mailuri, nu raspunde nimeni, am trecut pe acolo si sunt "portile" inchise. pana mea....iar pana in rosu, pentru 50 lei mai ieftin, nu renteaza, parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Da, stau prin zona. chiar la podul Constanta. Ce, am service moto pe langa pod? si io nu stiam? la wolf, am dar mailuri, nu raspunde nimeni, am trecut pe acolo si sunt "portile" inchise. pana mea....iar pana in rosu, pentru 50 lei mai ieftin, nu renteaza, parerea mea... Chiar langa pod(pe stanga cum te duci spre p-ta chibrit) este GoRacing uite nr lor 0761.320.240, sunt foarte ok baietii am fost de cateva ori la ei si am fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Hmmm, Teo muncesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Mai mult ma fac ca muncesc, de ce? Azi cred ca-mi depun DE MI SI A! DE MI SI A! La puscariieeee, Mitica, la puscaaarieeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) DE MI SI A! DE MI SI A! La puscariieeee, Mitica, la puscaaarieeee! uuuuu....Teo, te rog mult sa te filmezi cand faci asta.... de 5 ani imi doresc sa-mi dau demisia dar nu pot ... vreau sa traiesc sentimentul asta prin intermediul tau, filmeaza-te si da-mi sa ma bucur si eu (*-*) - stocker Editat Ianuarie 20, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) Asa... Deci apropo de servicii si demisii... Gabi, cautam ieri un bancomat si m-am nimerit la intrarea de la serv tau. Mi s-a parut creepy rau Casa Presei. Zici ca a incremenit in anii 90, cu mosu aurolac care strajuieste culoarul ala lung si rece, cu cascarabetele pe margini... Nu ziceai ca demisionezi si tu? Editat Ianuarie 20, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Hai sa punem mana de la mana sa facem mai multe maini si un lant uman de demisii! )) @Gabi - nu stiu daca o sa filmez, dar o poza tot ii fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Asa... Deci apropo de servicii si demisii... Gabi, cautam ieri un bancomat si m-am nimerit la intrarea de la serv tau. Mi s-a parut creepy rau Casa Presei. Zici ca a incremenit in anii 90, cu mosu aurolac care strajuieste culoarul ala lung si rece, cu cascarabetele pe margini... Nu ziceai ca demisionezi si tu? a) pfff...trebuia sa ma suni, la mine sus este ca o oaza de lumina intr-o bezna comunista asa era in plan, imi si gasisem un nou job ( la CanCan ) dar aveau un program de la 11 la 20 si nu mai ajungeam la facultate. momentan sunt in cautare @Gabi - nu stiu daca o sa filmez, dar o poza tot ii fac. mda .... presupun ca merge si asta » Post actualizat in 21 Jan 2015 06:27 hai guten neata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Salutare Se vinde al meu motoras: https://ssl.olx.ro/oferta/honda-hornet-ID2TsQh.html?action=show Negociabil.Daca auziti pe cineva interesat anuntati. Inconvenientul e ca se afla in Piatra Neamt. Maine se iese la bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) DA ! ai facut bestia ? Editat Ianuarie 21, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Da,e numai buna de calarit. Ce pofta am de o bere:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Ce pofta am de o bere:))) buuuuuun, pai diseara facem treaba. am un sentiment ca o sa fim MINIM 10 persoane, deci o sa curga muuuulta bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Asa, domnule Silviu, in sfarsit mai aude lumea de tine .In legatura cu lumea la bere, daca vine Costin, care face cat 5 ))) (el a zis!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 a, da, am uitat, daca vine Costin o sa fim minim 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 s-ar putea sa vin si io... sa beau doar 1 bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 s-ar putea sa vin si io... sa beau doar 1 bere trebuie ionule Baieti, m-am decis, ne rebrenduim. Nu-mi mai place cum suna BAZI Crew, si nici logo-ul Am cugetat, si rascugetat si am venit cu un alt nume .... Bazilescu Pirates .... bam ... in curs de, este si un nou logo ... Ce parere aveti ? » Post actualizat in 22 Jan 2015 09:13 cu atasament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate