WOLF MOTO Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 (editat) Eu tocmai ce m-am intors cu capra din târg Şi am furcă îmbunătăţită şi plăcutze noi Felicitari! Facem schimb? Me envy you! Edit: Irina sunt Editat Februarie 4, 2015 de WOLF MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Adevărul e că e cu totul alt feeling. Şi la frâne, dar mai ales la gropi şi dâmburi d-alea de cauciuc. Înainte la fiecare dâmb, clănţăneau chestii. Şi mi se părea normal să clănţăne... că doar e nişte fiare, nu? În schimb acu... Mi-e mai mare dragul să trec peste mizeriile alea de dâmburi. Cred că o vreme o să le iau intenţionat pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Haida cu berea aia, what day is today? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 eu tocmai am mai facut un accident, cu masina de data asta ... nu stiu sigur daca ma prezint diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Hmm, esti ok banuiesc daca poti scrie Putem ajuta ? In alta ordine de idei, daca e tot in grota, prefer sa raman pe terasa ca imi put hainele si acum a fum ( exagerez dar nu foarte tare..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 sunt bine multumesc, cu orgoliul ranit si masina pe butuci. pai cred ca tot la piata o sa ne vedem ... prin "grota" se intelege sus la biliard sau tot localul este o grota ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Grota = loc intunecat cu fum mult Intelege fiecare ce vrea Mda, shit happens, eu am ambele masini sifonate, ma autoeduc sa nu ma doara sufletul si nu reusesc... Editat Februarie 5, 2015 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nea Teo, esti cam singurul care mi-a dat un raspuns pozitiv... ce facem? pica berea saptamana asta ? » Post actualizat in 05 Feb 2015 13:17edit se baga si Paul deci suntem 3 ... care mai doreste ? » Post actualizat in 05 Feb 2015 13:59edit 2 se baga si ionu avam asa Teo Paul Ion Eu Iulian » Post actualizat in 05 Feb 2015 16:02am dat si mesaje... din pacate suntem putini si fara chef ... intalneala de azi a picat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Mai copii, ia uitati ce face omul asta, eu chiar zic ca e frumos si on topic : /index.php?/topic/722519-martisoare-pt-motociclistesotiiamantecolege/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Noi tot am fost la biliard, am ascultat muzica buna, am castigat... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 neataaaa ! ce este cu linistea asta pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Pai asta voiam sa intreb si eu, dar scriam degeaba pentru ca eu am fost ultimul care a postat si probabil nu ar fi aparut. Hai cu joia aia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 HAI ! sper sa facem gasca mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Nu se poate altfel. Vine caldura de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Nu se poate altfel. Vine caldura de maine Nu se poate.... sper sa mai ninga inca 3 luni ...pana imi redobandesc permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Pffooaa, am uitat ca esti cu probleme. Cand eram mai copchil, adica prin 2008, stiu ca se dadea un examen cu 15 intrebari ca sa-ti reduci pedeapsa de la 3 luni la o luna.Ia vezi, nu cumva mai e valabila treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 este, este ... ma duc sa dau saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Asa, dl. Gabi! Restu' lumii unde e???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 nu ştu' ..... hai sa ii strigam, incep eu IONULEEEEEE !!! » Post actualizat in 11 Feb 2015 12:51ps ... tre sa schimbam denumirea topicului ... din "Zona Bucurestii Noi, Chitila, Pajura, Damaroaia, Jiului, Straulesti" sa punem "Zona lu' Teo si Gabi" » Post actualizat in 11 Feb 2015 12:52ba nu, sa punem "pă zona lu' Teo si Gabi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 sunt. da' sunt nitel ocupat. cu mobra prin oras :-p » Post actualizat in 11 Feb 2015 13:44 ieri la scanteii imi zice politaiu "vezi ca ai pana". si ca sa vezi, eram cu fatza pe janta. opresc la prima vulcanizare, pe natatiei, penisu... nu se pricep sa dea roata jos. macar mi-a umflat-o. partea buna e ca peste noapte a ramas umflata, asa ca azi sunt iar calare. da' unde naiba gasesc o vulcanizare moto prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 La Wolf? Si cum naiba mergeai pe pana, n-ai simtit ca nu se apleaca...and shit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 la wolf sau la podul constanta, la Go Ready Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 ieri a fost o mazga de m-am cacao pe mine. la prima trecere de pe gloriei era sa ma infig in ala din fata. dupa ce am scapat, am mers cu un morcov in poponeata de nu se mai vedeau nici frunzele. asa ca ce plm sa mai aplec... luam curbele cu 20 la ora. simteam io ca era ceva in neregula, dar am pus-o pe seama fricii si a mazgii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Pai nu mai bine mergi cu bicla? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 ba da. dar la vara, cand o sa-mi fie prea cald cu geaca moto ))) mai prinzi si zile naspa. azi in schimb, e muck si sfarck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate