northern_freyja Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Cine vine la 11 jum la parc, sa mergem la SAM? Hmm, veneam eu... da' cine se uita pe motociclizm in weekend... oricum sambata am avut alte planuri, posibil duminica m-as fi dus. Am renuntat pana la urma. O fo' fain? Editat Aprilie 6, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 daca plateam bilet nu se merita, dar asa ( moka pentru motoristi ) a fost ok being a biker rulez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Da, salonu allaltu e mai misto, cu toate belelele lui. Aici au fost 3-4 standuri cu cate 5 motoare fiecare, in rest numai masini. Daca plateam 20 lei intrare, ma enervam. Gratis, a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Goooood morning Vietnam ! mai ploua azi si maine, de jos soare si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Eu am vazut la Busu ca doar azi mai ploua. De maine se face frumos si sper sa ramana asa. Cred ca in vreo 3 saptamani o sa am mobra inmatriculata si good to go. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Si maine frate??? Maine o duc in service sa-i fac revizia de drum... de sambata we be rollin' pana marti sau miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 bine hai, nu mai ploua maine pe unde te duci de sambata pana marti ? ce traseu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Eu am vazut la Busu ca doar azi mai ploua. Cine plm e asta? Zice ceva? Asta si Nety dau din gura fara sa spuna nimic! de sambata we be rollin' pana marti sau miercuri. O sa fie vreme super! De primavara...finally! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Cred ca in vreo 3 saptamani o sa am mobra inmatriculata si good to go. si eu cam la fel. Vreau ca la sfarsitul lunii sa fie up and running. Pana atunci ma amagesc cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Eu ma amagesc cu masina . @Vali - ma mai uit dimineata inainte de plecare la munca. Ai vrut sa spui Netyșoru' )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 eu nu ma amagesc cu masina! Ma bucur chiar! Nu as vrea sa merg cu ratb sau cu motoreta pe vremea asta, chiar daca fac 10 minute cu masina pana la munca... Incerc joi sa scot si eu motoreta de la subsol, sa-i trag o spalare, uns lant si ...calarit! (benzina are deja) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 (editat) bine hai, nu mai ploua maine pe unde te duci de sambata pana marti ? ce traseu ? Pai... cam prin toata tara. M-as duce spre Iasi intai, ma asteapta niste prieteni... apoi Transilvania, la fel... si nu in ultimul rand Banat (prietenii stie de ce ). Cu intoarcere pe langa Dunare, Cracovia... aaa, Craiova ... Pitesti... Editat Aprilie 7, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 aaaa... este "TURA" ne-ai spus despre ea ... super .... sa faci poze multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Yesss... doua motociclete, mai multe zile de libertate si nimic batut in cuie... By the way, pot sa imi las pisicutza la cineva dintre voi? Nu as vrea sa o las singura acasa atatea zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 ) nu la mine...sry...nu-mi plac matzele si am doi catei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Anyone else to help with the cat? Iulian & Joannah? Dau bere multa, ce vreti voi... pisica e cuminte, dau mancare, ladita, nisip... nu nimereste pe langa. Din doua motociclete s-a facut una... s-a speriat omu' de drum lung. Tot eram eu obisnuita sa merg numai cu mine, ne vom intelege de minune! » Post actualizat in 08 Apr 2015 14:32Iete varianta semi-finala de tura dar cred ca iar schimb, ma vad cu niste prieteni dragi la Cluj, tre' sa ajung si incolo. » Post actualizat in 08 Apr 2015 14:33Iete varianta semi-finala de tura dar cred ca iar schimb, ma vad cu niste prieteni dragi la Cluj, vreau sa ajung si incolo... Editat Aprilie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 huuwee ... dar o faci pe tura bre .... Teo nu motocicleste atat intr-un an intreg ... super !!! Dar pana atunci mai este ... adica mai este diseara, adica este BERE Cine BERE azi guys ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Vezi ca acum se activeaza Micul Kriminal... Eu nush daca ajung diseara, bagaje si din astea, tre' sa ajung si la Otopeni... Va pup, Sarbatori Fericite si nu pasteti iarba... stiti voi Ne auzim la povesti cand ma intorc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Ce debandada pe aici, cand pisica e acasa(hihihi,Sabina), joaca soarecii sub masa. Eu diseara nu stiu daca ajung, am treaba la munca de nu-m vad capu', nu intrebati care cap ))) . Cand motocicleam eu....altii beau bere pe la terase, asta asa, ca sa stiti si voi .Sarbatori fericite si tie, si ai grija la si pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Mda..... atunci pica intalneala pe ziua de azi. Sa pasteti fericiti :* ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Astazi mi-am confirmat ca sunt roman: ma duceam spre munca si pe Magheru am salutat un politist motociclist pe sensul celalalt. Ca raspuns mi-a scurt o sirena. Reactia mea a fost sa trag de gaz:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 buna asta ! Salut ROMÂNE ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Sautare colegi Am o toba Akrapovic de vanzare.Am avut-o pe hornet si l-am vandut cu cea originala.Suna demential. Poate e cineva interesat: /index.php?/topic/725352-toba-akrapovic/&do=findComment&comment=3955369 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Eu eu eu.vorbim joi daca o mai ai ca vad lume interesata pe topicul tau.daca merge pusa pe a mea ti-o iau. Sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Eu eu eu.vorbim joi daca o mai ai ca vad lume interesata pe topicul tau.daca merge pusa pe a mea ti-o iau. Sa traiesti Nu stiu daca merge la tine ca vine sub şa,are 60 cm lungime din ţeavă în ţeavă.Joia asta nu ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate