northern_freyja Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Ok, la 19:30 sa fie, dar nu mai tarziu please... Propun sa ne vedem vis-a-vis de Mall Promenada, pe Calea Floreasca langa Bancp®ost. Pe sensul spre Stefan cel Mare e ok, sunt masini parcate pe banda 1 dar la ora aia sigur e mult mai liber si gasim un locusor pt mobre. Pe sensul celalalt sunt taxiuri. » Post actualizat in 13 May 2015 14:10Mai precis, aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Ah, ce-as fi venit si eu...maine bag Pitesti-Bucuresti dus-intors, daca vrea cineva sa ma insoteasca, be my guest. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Cand pleci? Cu motocicleta? » Post actualizat in 13 May 2015 22:55Hmm, aud ca maine dupa-amiaza e furtuna, propun sa amanam plimbarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 hai sa mergem la BERE ... bagam plimbare in WE .... cine se baga la bere ? ... nu ne ploua, metroul este aproape ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Eu ma bag la bere:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Bere zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 La bere creca ajung si eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 ionule, dar tu nu ai whatsapp ? sau nu vrei sa ne vorbesti si acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 n-am. si nici nu-mi pun. v-am zis cu câteva pagini în urmă că sunt o fire anti-progresistă şi reacţionară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Vezi ca sabotorii si uneltitorii impotriva oranduirii se infierau in public .. si nici bere nu primeau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Vezi ca sabotorii si uneltitorii impotriva oranduirii se infierau in public .. si nici bere nu primeau DA ! sa ardem vrajitoarea ... moarte Ionului ! ( moarte = moarte prin dezhidratare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Cand pleci? Cu motocicleta? » Post actualizat in 13 May 2015 22:55 Hmm, aud ca maine dupa-amiaza e furtuna, propun sa amanam plimbarea... Da, azi pe la 17, cand ies de la munca, o tai direct. Sper sa nu ma faca ciuciulete, trebuie sa-i dau blana. Ratez berea, sau poate cand ma intorc, si mai sunteti acolo, trec si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 DA ! sa ardem vrajitoarea ... moarte Ionului ! ( moarte = moarte prin dezhidratare ) Sunteţi nişte oameni răi şi o să vă dau report. Am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 rAport, nu report! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 (editat) Sunteţi nişte oameni răi şi o să vă dau report. Am zis. nuuuu ionule fie-ti mila ! nu mai fac Editat Mai 14, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Update (de sabotor și uneltitor împotriva orânduirii, care nu vrea sa-si pună oațap): crecă întârzii. probabil 8 farunsfert. Dacă vă mai prind la parc, bine. Dacă nu, la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Nu-ti pune oatap, rezista, ionule.. eu te sustin.. numai prostii inveti de acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Hai ca a fost super misto .... plimbaretii s-au plimbat, insetatii s-au hidratat si am fost multi Thx guys, sper sa ne mai strangem asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 M-ai scos in photoshop? ))) Te iert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 pfff... acum mi-am dat seama repede, cineva sa puna o poza cu Teo ... help ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Gata, uite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 nu pot sa cred )))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Hahahahahahahahahaha, taaaaaaareeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Pff, nu se domolesc astia de pe accuweather cu furtunile...a ascultat cineva vreo prognoza pe weekend la radio/TV? Hai cu pozele/ filmuletele din masinaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Incercati weather underground Este mult peste accu Editat Mai 15, 2015 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate