littlekriminal Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Da, pai stai linistit, ca nu toata lumea bea, doar astia care stam mai aproape de carciuma. In principiu, maine, dupa ora 20, la club 16, langa piata 16 februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 (editat) Pune pauza, am eu o scarita pe acasa, gasita anul trecut pe jos . Adu-mi aminte sa o caut si sa ti-o dau sa vezi daca se potriveste. pai arunca un ochi azi plz. Nu stiu daca ai mers fara scarita, este nasol rau ) Ia-o ca pe o invitatie ... te asteptam la intalneala Total de acord cu Teo, stie ce spune Editat Mai 20, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salut, e un r1 rosu prin damaroaia. care dintre voi sunteti? ce nr are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 (editat) Hai cu haiduceala !!!! Ionuleeee.... ce zici de o haiduceala ?! Zic pe dracu... Zic ca tre sa-mi schimb masina. Creca iar a crapat turbina. Iar mi s-a aprins becu ala urâcios. Editat Mai 20, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 pffff...pai si nu ai garantie la ea ? da cum si mai ales dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Nuştu, ca azi cică e liber la service. De tras, motorul trage ca lumea, deci probabil că nu e turbina... Becu' ăla se poate aprinde de la 1 milion de chestii. O să văd mâine... Da' mă seacă aşa, ca idee, să mă duc din 2 in 2 săpt la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Ce masina ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 octavia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Ce bec, OBD? Adica robinetul ala ala gablen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 hai neata salbaticilor ! bai ce ma bucur ca am dat prima tura ... prima tura cu Ionu' ... magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 » Post actualizat in 22 May 2015 07:45si mi-am rezolvat si becu portocaliu... era furtunul de la EGR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 » Post actualizat in 22 May 2015 07:45 si mi-am rezolvat si becu portocaliu... era furtunul de la EGR. Deeeeeeeeeeeeeeeeci..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 stie domnle Teo asta, stie ai o bere de la mine ! » Post actualizat in 25 May 2015 05:30eheeee....si uita asa am dat si prima HAIDUCIE Bazi Crew .... o fu' beton » Post actualizat in 25 May 2015 05:31L.E. ........ asteptam POZEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Da, a fost super Poze si filme maine, azi lucrez. La mare cand mergem ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 La mare cand mergem ??? pai ... pune un plan aici » Post actualizat in 25 May 2015 10:59 Lumeeee ete ... ce ziceti de o plimbare /index.php?/topic/727258-intrunire-moto-blackhelmets-editia-a-iiia/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Am pus pozele la mine pe facebook, nu pot pune link aici balazsfi viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 stie domnle Teo asta, stie ai o bere de la mine ! » Post actualizat in 25 May 2015 05:31 L.E. ........ asteptam POZEEEE Bai .. deci.. prin urmare.. care te-ai dat mah cu motoreta mea !? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 (editat) daca te referi la burgmanul alb...DA, in prima faza chiar am crezut ca este a ta / esti tu » Post actualizat in 28 May 2015 05:48Hai neata ... bericeala azi da ?! 19:14 la parc. be there or be square ! Editat Mai 26, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 si plimbare nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 pai ziceam sa nu plimbare ca poate ploua ... + ca simt ca plimbarile astea sparg gasca. Azi vreau sa facem o reuniune de gasca. Bine, daca voi vreti si plimbare, atunci facem si plimbare ... nu sunt Ian cel Groaznic ... sau sunt ? ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Bai, ce de oameni, am crezut ca e un botez, ma pregateam sa urc la etaj )))) La multi ani, Marian! Azi am vazut ca a fost ziua ta, bine ca n-am stiut aseara, ca te puneam la cheltuiala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 dap, chiar am fost multi .... iti dai seama ce tare ar fi daca ne-am strange toti ... tot BAZI am putea sa o punem de un "Bazi Fest" cum a propus Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Dragii mei. ma ajutati si pe mine cu un pont? vreau sa dau o fuga maine pan` la mare, sa pun ceva bronz pe picioarele astea ca-s cam slab colorate:). nu asta-i marea problema ci mi-am dat seama ca nu mai am spray de lant. Are cineva ceva cunostinte unde pot gasi de cumparat un spray??dat fiind ca astazi e sambata? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Luck oil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Da? uite ca la benzinarii nu m-am gandit... dar nu sunt sigur ca or avea ceva bun. motul, motorex, alea alea... dar, incercarea moarte n-are. ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate