kidal Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) ia uitati ce frumusete de toba mi-am pus.in seara asta o sa o si auziti o sa fac un filmulet, care-l pun pe youtube si binenteles aici pe forum. Sa ai parte de ea! de unde ai cumparat-o si daca eventual stii vreun website unde se gasesc tobe care sa se potriveasca exact la ibericele noastre? F faina; insa e zgomotoasa tare sau schimba doar sunetele joase? ca eu ies si prin Ungaria destul de des si nu stiu daca ceva zgomotos m-ar avantaja (in Szeged de ex, ff rar apare cate una mai zgomotoasa - in general de cross, plus ca, lucru bun, se circula cu exact 50 la ora) Editat Aprilie 11, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Sa ai parte de ea! de unde ai cumparat-o si daca eventual stii vreun website unde se gasesc tobe care sa se potriveasca exact la ibericele noastre? F faina; insa e zgomotoasa tare sau schimba doar sunetele joase? ca eu ies si prin Ungaria destul de des si nu stiu daca ceva zgomotos m-ar avantaja (in Szeged de ex, ff rar apare cate una mai zgomotoasa - in general de cross, plus ca, lucru bun, se circula cu exact 50 la ora) Salut, Toba este Devil Racer (www.devil.fr) si reprezentanta lor in Romania este Fire Motor Sport(Ionut Mistode - ii spui ca suni din partea mea, Sebastian) si costa 240EUR cu TVA. Alta toba sa se potriveasca cu YBRicele noastre nu se gaseste(eu nu am gasit). De auzit, se aude ca un KTM ca e monocilindru, dar nu-ti face probleme ca toba iti vine din fabrica cu DB Killer montat pe ea si este prins cu popnit care se poate desface usor. Eu merg cu db killerul la mine si daca trece de ora 22:00 ma opresc montez si plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) am inteles si merci de info. totusi, un nr de telefon are? daca nu se poate pe forum, atunci lasa-mi un mesaj pls. Inca a intrebare: o pot monta singur? Are instructiuni de montare? Editat Aprilie 13, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 am inteles si merci de info. totusi, un nr de telefon are? daca nu se poate pe forum, atunci lasa-mi un mesaj pls. Inca a intrebare: o pot monta singur? Are instructiuni de montare? www.firemotorsport.ro comenzi la info @ firemotorsport.ro sau tel 0723. 17. 23. 69 poti sa o montezi de unu singur dar e mai bine sa ai o mana de ajutor. are ceva instructiuni de montare dar sunt sumare. important este sa fie rece evacuarea ptr ca eu nu am asteptat sa se raceasca si mi s-a gripat un surub si m-am chinut ceva timp deci primu pas descfaci cele 3 suruburi de la aparatoarea sondel lambda pasul 2 deconectezi sonda din mufa de plastic aflata in spatele basculei si o desurubezi. pasul 3 dupa catalizator, mai exact de la sudura masori 10 cm si acolo tai pasul 4 desfaci si restul de suruburi de la toba si o dai jos pasul 5 dai cu smirghel sau pila pe teava taiata ptr o imbinare cat mai buna. dupa aceea respecti detaliile din manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ok. e greu de taiat? merge cu panza de bomfaier normala? sau cu ce se taie? nu stiam ca mai trebuie sa si tai credeam ca e ceva surub pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ok. e greu de taiat? merge cu panza de bomfaier normala? sau cu ce se taie? nu stiam ca mai trebuie sa si tai credeam ca e ceva surub pe acolo... eu am taiat cu flexul banuiesc ca merge si cu panza dar mai greu. si eu credeam ca e fara taiat dar m-am inselat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 mda... am aruncat o privire la ce-i pe acolo si cred ca o las balta ca-i prea greu... mai ales ca eu si tehnica hardware suntem paraleli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salutare baieti e chiar liniste asa pe topic?Ati reusit sa va intalniti ieri?Mai postati si voi ca se duce topicul la fund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salutare baieti e chiar liniste asa pe topic?Ati reusit sa va intalniti ieri?Mai postati si voi ca se duce topicul la fund. bine ca nu se duce in fund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadarasknarahnia Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 eu unul nu am reusit sa ajung(lucrez in timpul saptamanii), nu cred ca a fost nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 eu unul nu am reusit sa ajung(lucrez in timpul saptamanii), nu cred ca a fost nimeni Vezi ca s-a mutat la arc miercurea...Banuiesc ca nu ti-a spus nimeni.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadarasknarahnia Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Vezi ca s-a mutat la arc miercurea...Banuiesc ca nu ti-a spus nimeni.Bafta. am aflat la salonu moto de echip. si accesorii a fost careva?! eu unul, l-am zarit pe nenea cu ybr-icu visiniu, cel care a venit si la prima noastra intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 PASTE FERICIT si multe bucurii alaturi de familie si binenteles de .....mobra personala [a nu se intelege sotie, prietena,ect....] laugh.gif laugh.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 sa fie, si din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 si pe mine ma bate gindul sa-mi dublez puterile tot pe albastru evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 si pe mine ma bate gindul sa-mi dublez puteriletot pe albastru evident La mai mare te asteptam si in ...buc bine ca nu se duce in fund Daca vrei sa dai gentuta aia de rezervor sa ma anunti si pe mine.Scuze ca nu ti-am dat accept la mes dar eu nu prea il folosesc...Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Daca vrei sa dai gentuta aia de rezervor sa ma anunti si pe mine.Scuze ca nu ti-am dat accept la mes dar eu nu prea il folosesc...Bafta! sorry nu o dau. comanda de pe louis daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 M-am decis sa o vand pe Eva insa nu-i graba. Mai multe detalii aici: http://www.motociclism.org/motociclete-int...br-250-t50.html si aici: /index.php?showtopic=351191 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Bafta la vanzare.Speram sa nu ne abandonezi chiar daca schimbi categoria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 deja am gasit cumparator, in Covasna, interesat. eu parasesc categoria de motocicleta, oamenii care merita ii respect, legea o respect; de asemenea nu uit ca de multe ori am postat in acest topic si voi reveni intotdeuna cu placere aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 deja am gasit cumparator, in Covasna, interesat. eu parasesc categoria de motocicleta, oamenii care merita ii respect, legea o respect; de asemenea nu uit ca de multe ori am postat in acest topic si voi reveni intotdeuna cu placere aici. sa intelegem ca renunti la moto ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) sa intelegem ca renunti la moto ?? inca sunt in expectativa, asta i-am spus si la tipa aceea si mi-a lasat ragaz sa ma gandesc; cu toate ca ea este interesata. ramane sa ma decid. Imi tot fac cu ochiul Yamaha XJ6 si Suzuki Gladius... insa cand ma gandesc la costurile pe care le presupun motociclete de genu (inclusiv benzina - au MPG de sub 60 amandoua, pe cand YBR are in jur de 75), parca imi piere din avant. Editat Aprilie 29, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 inca sunt in expectativa, asta i-am spus si la tipa aceea si mi-a lasat ragaz sa ma gandesc; cu toate ca ea este interesata. ramane sa ma decid. Imi tot fac cu ochiul Yamaha XJ6 si Suzuki Gladius... insa cand ma gandesc la costurile pe care le presupun motociclete de genu (inclusiv benzina - au MPG de sub 60 amandoua, pe cand YBR are in jur de 75), parca imi piere din avant. si pe mine ma tenteaza Gladius. nu-ti mai zic cat poate sa-i placa sotiei, dar ybricu asta ptr cel putin un sezon este mai mult decat suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 arata-i si asta sotiei http://www.xj-series.com/landing.jsp?lang=UK_EN ybericu` este f bun intr-adevar, eu n-am nimic de reprosat, de aia si alegerea pe care trebuie sa o fac este f grea; ca daca ar fi dupa mine as tine si pe Eva si as cumpara si XJ6 nacked (sau Gladius) numai ca... banii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate