Sari la conținut

Yamaha Ybr 250

radu_ghfx
 Share

Postări Recomandate

ia uitati ce frumusete de toba mi-am pus.

in seara asta o sa o si auziti :huh:

o sa fac un filmulet, care-l pun pe youtube si binenteles aici pe forum.

Sa ai parte de ea!

de unde ai cumparat-o si daca eventual stii vreun website unde se gasesc tobe care sa se potriveasca exact la ibericele noastre?

F faina; insa e zgomotoasa tare sau schimba doar sunetele joase? ca eu ies si prin Ungaria destul de des si nu stiu daca ceva zgomotos m-ar avantaja (in Szeged de ex, ff rar apare cate una mai zgomotoasa - in general de cross, plus ca, lucru bun, se circula cu exact 50 la ora)

Editat de GoogleBoy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 386
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Sa ai parte de ea!

de unde ai cumparat-o si daca eventual stii vreun website unde se gasesc tobe care sa se potriveasca exact la ibericele noastre?

F faina; insa e zgomotoasa tare sau schimba doar sunetele joase? ca eu ies si prin Ungaria destul de des si nu stiu daca ceva zgomotos m-ar avantaja (in Szeged de ex, ff rar apare cate una mai zgomotoasa - in general de cross, plus ca, lucru bun, se circula cu exact 50 la ora)

Salut,

Toba este Devil Racer (www.devil.fr) si reprezentanta lor in Romania este Fire Motor Sport(Ionut Mistode - ii spui ca suni din partea mea, Sebastian) si costa 240EUR cu TVA.

Alta toba sa se potriveasca cu YBRicele noastre nu se gaseste(eu nu am gasit).

De auzit, se aude ca un KTM ca e monocilindru, dar nu-ti face probleme ca toba iti vine din fabrica cu DB Killer montat pe ea si este prins cu popnit care se poate desface usor.

Eu merg cu db killerul la mine si daca trece de ora 22:00 ma opresc montez si plec.

Link spre comentariu

am inteles si merci de info.

totusi, un nr de telefon are? daca nu se poate pe forum, atunci lasa-mi un mesaj pls.

Inca a intrebare: o pot monta singur? Are instructiuni de montare?

Editat de GoogleBoy
Link spre comentariu

am inteles si merci de info.

totusi, un nr de telefon are? daca nu se poate pe forum, atunci lasa-mi un mesaj pls.

Inca a intrebare: o pot monta singur? Are instructiuni de montare?

www.firemotorsport.ro

comenzi la info @ firemotorsport.ro sau tel 0723. 17. 23. 69

poti sa o montezi de unu singur dar e mai bine sa ai o mana de ajutor.

are ceva instructiuni de montare dar sunt sumare.

important este sa fie rece evacuarea ptr ca eu nu am asteptat sa se raceasca si mi s-a gripat un surub si m-am chinut ceva timp

deci primu pas descfaci cele 3 suruburi de la aparatoarea sondel lambda

pasul 2 deconectezi sonda din mufa de plastic aflata in spatele basculei si o desurubezi.

pasul 3 dupa catalizator, mai exact de la sudura masori 10 cm si acolo tai

pasul 4 desfaci si restul de suruburi de la toba si o dai jos

pasul 5 dai cu smirghel sau pila pe teava taiata ptr o imbinare cat mai buna.

dupa aceea respecti detaliile din manual.

Link spre comentariu

ok.

e greu de taiat? merge cu panza de bomfaier normala? sau cu ce se taie? nu stiam ca mai trebuie sa si tai :D credeam ca e ceva surub pe acolo...

eu am taiat cu flexul banuiesc ca merge si cu panza dar mai greu.

si eu credeam ca e fara taiat dar m-am inselat

Link spre comentariu

si pe mine ma bate gindul sa-mi dublez puterile

tot pe albastru evident :wink:

La mai mare te asteptam si in ...buc

bine ca nu se duce in fund :wink:

Daca vrei sa dai gentuta aia de rezervor sa ma anunti si pe mine.Scuze ca nu ti-am dat accept la mes dar eu nu prea il folosesc...Bafta!

Link spre comentariu

Daca vrei sa dai gentuta aia de rezervor sa ma anunti si pe mine.Scuze ca nu ti-am dat accept la mes dar eu nu prea il folosesc...Bafta!

sorry nu o dau.

comanda de pe louis daca vrei.

Link spre comentariu

deja am gasit cumparator, in Covasna, interesat.

eu parasesc categoria de motocicleta, oamenii care merita ii respect, legea o respect; de asemenea nu uit ca de multe ori am postat in acest topic si voi reveni intotdeuna cu placere aici.

Link spre comentariu

deja am gasit cumparator, in Covasna, interesat.

eu parasesc categoria de motocicleta, oamenii care merita ii respect, legea o respect; de asemenea nu uit ca de multe ori am postat in acest topic si voi reveni intotdeuna cu placere aici.

sa intelegem ca renunti la moto ??

Link spre comentariu

sa intelegem ca renunti la moto ??

inca sunt in expectativa, asta i-am spus si la tipa aceea si mi-a lasat ragaz sa ma gandesc; cu toate ca ea este interesata. ramane sa ma decid.

Imi tot fac cu ochiul Yamaha XJ6 si Suzuki Gladius... insa cand ma gandesc la costurile pe care le presupun motociclete de genu (inclusiv benzina - au MPG de sub 60 amandoua, pe cand YBR are in jur de 75), parca imi piere din avant.

Editat de GoogleBoy
Link spre comentariu

inca sunt in expectativa, asta i-am spus si la tipa aceea si mi-a lasat ragaz sa ma gandesc; cu toate ca ea este interesata. ramane sa ma decid.

Imi tot fac cu ochiul Yamaha XJ6 si Suzuki Gladius... insa cand ma gandesc la costurile pe care le presupun motociclete de genu (inclusiv benzina - au MPG de sub 60 amandoua, pe cand YBR are in jur de 75), parca imi piere din avant.

si pe mine ma tenteaza Gladius.

nu-ti mai zic cat poate sa-i placa sotiei, dar ybricu asta ptr cel putin un sezon este mai mult decat suficient.

Link spre comentariu

arata-i si asta sotiei http://www.xj-series.com/landing.jsp?lang=UK_EN :D

ybericu` este f bun intr-adevar, eu n-am nimic de reprosat, de aia si alegerea pe care trebuie sa o fac este f grea; ca daca ar fi dupa mine as tine si pe Eva si as cumpara si XJ6 nacked (sau Gladius) numai ca... banii astia...

Link spre comentariu