hasu Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 cine stie,cine cunoaste,pe cineva care poate centra si echilibra o roata de fata de la un Transalp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu it Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 cine stie,cine cunoaste,pe cineva care poate centra si echilibra o roata de fata de la un Transalp? nu cred ca merita efortu daca o folosesti pe asfalt mai bine cauta una noua bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Transalp adica roata cu spitze. Centrat din spitze (adica roata) ti-o face Rabinu'. Da search pe forum o sa-i gasesti numarul. Echilibrat (cu cauciuc pe ea) se face cu plumbi... daca vrei sa te dai in barci (adica vreo 70 lei pt 1 roata) du-te la Autozone si ti-o fac aia pe computador. Insa la ce viteze atinge transshlapul nu stiu zau daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Pneurom pe centura langa Domnesti. Am avazut scula de echilibrat si la service la honda (pe Timisoara) - da un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate