Lope Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 Pupici pentru cei care au fost sambata pe balta la lehliu, "cu bila sau fara bila", si mi-as dori sa ne vedem mai des.Pozele de la mine: http://picasaweb.google.com/andacoman/Milotina# Multumim si te asteptam alaturi de noi in Buc....... hai hai ca ai cam tras chiulul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 la sfarsitul acestei saptamani se mai face o intalnire? mi-am scos mobra de la reparat...sper sa functioneze fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 In fiecare sambata la ora 11:00 suntem la Academia Romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 In fiecare sambata la ora 11:00 suntem la Academia Romana Si in fiecare sambata seara (daca suntem in bucuresti) suntem la Apasu bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 Sambata 6 iunie, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti PS: Se va merge la Clinceni la show-ul aviatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Ne bagam si noi vineri in seama pe la Apash? ete aci ce se intampla de la ora 20 /index.php?showtopic=380008 nu cred ca ajung la ora aia dar sigur se incinge atmosfera pe la ora care apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) mai anuntati si voi cand nu va intalniti! azi am fost pe la 11.10 si nu era nimeni pe acolo!!!!! Editat Iunie 27, 2009 de cristian72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 daca te referi la intalnirea de la Academie.....cred ca am fost toti cam obositi, vineri a fost un eveniment la Apasu unde evident ne-am consumat energia, apoi un alt eveniment la Bikers Club in Otopeni....miss moto peste 2 saptamani daca doresti o plimbare mai lunga, iti propun festivalul de la Predeal, eu unu ajung acolo numa ca vin din zona moldovei pentru ca nu voi fi in Bucuresti, deci vin din concediul (pe mobra) sa-l finalizez cu aceste 3 zile de BERE SI ROCK SI.......pasarici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 predeal sa fie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 neatza scuzati lipsa mea din ultimul timp de pe forum si de pe forumul C A am avut niste probleme de sanatate va salut pe toti si de abia astept sa ne intalnim asfalt uscat sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 Sambata 4 iulie, ora 10:30, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 dragi tovarasi si pretini , pe 26 luna aceasta unul din membrii VALAH MC si anume GOry se insoara asa k in numele lui va invit sa participati la parada moto de la cununia civila va astept si asfalt uscat /index.php?showtopic=393238 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 Weekendul asta vom pleca la Vama Veche, cine doreste sa ne insoteasca va spunem ca adunarea va fi vineri, in benzinaria MOL chiar inainte de A2 pe dreapta la ora 10:00. Retur spre Bucuresti duminica ora 16:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 uikendu asta se mai lasa cu o vama ceva? am cort nou si vreau sa-l incerc draq daca se poate, bine, mere si alta locatie dar nu din aia la 2 pasi gen Cernica sau draq mai stie ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Weekendul asta vom pleca la Vama Veche, cine doreste sa ne insoteasca va spunem ca adunarea va fi vineri, in benzinaria MOL chiar inainte de A2 pe dreapta la ora 10:00. Retur spre Bucuresti duminica ora 16:00. Salut Lope,ce mai faci?Poopy vrea sa te invite sambata pe 08.08.2009 la munte ptr. ca e ziua lui si ne-a invitat acolo pe langa Moneciu pe undeva,daca ai putea sa vii si tu ar fi bucuros,sper sa nu se supere pe mine ca i-am luata inainte,ca a vrut el sa-ti faca invitatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Merci dan! Salutare Lope, salutare C.A.! Pe 8 august, de ziua mea, am placerea de a va invita la munte, la Sirnea, langa Moeciu-Bran. Plecarea e sambata si ne intaorcem duminica...Cei care nu-s in stare de drum duminica, din cauza consumului de nesomn si fluide, mai raman/ramanem o noapte. Salutare si va astept cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 salutari man,si la multi ani. sanatate ,noroc,motoare,si tot ce-ti doresti....pare rau ,eu unul nu pot veni la vila,dar,ne mai vedem noi si ne-om cinsti cum se cuvine.bafta si la mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 Maestre saru'mana de invitatie dar nu a fost sa fie. Lasa ca ne punem noi in cap cu alta ocazie..... si mai lasa iarba aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Asta cu Vama suna interesant. Vrea cineva un Shadow Spirit 2007? http://www.motorcycle-usa.com/121/887/Moto...0-1st-Ride.aspx http://www.bikez.com/pictures/browse.php?b...76&pageno=2 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_sha...750_dc_2007.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Lope care mai e viata ta?Tot nr.de tel.il mai ai sau lai schimbat? Salutare la toti baieti si fetele de la C.A.Si scuze ptr.ca nu ne-am mai vazut de mult,poate ne vom vedea incurand. Asfalt uscat si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Sambata 15 August, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Plecare la Breaza Editat August 14, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 salutari man,si la multi ani. sanatate ,noroc,motoare,si tot ce-ti doresti....pare rau ,eu unul nu pot veni la vila,dar,ne mai vedem noi si ne-om cinsti cum se cuvine.bafta si la mai mare. Merci mult pentru urari! Cu siguranta ne-om intalnii si ne-om cinstii Mesaj completat Maestre saru'mana de invitatie dar nu a fost sa fie. Lasa ca ne punem noi in cap cu alta ocazie..... si mai lasa iarba aia Cu siguranata ne vom pune-n cap, cu prima ocazie cand ne-om intalni...Iarba o las...Sa creasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vand "tractorul" 3000 euroi.Tel:0753461067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate