pirvulescu Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Sa nu uita ca azi e 1 Iunie, ziua copilului asa ca Goofy LA MULTI ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Multumesc mult!!! La multi ani si voua!!! (cei care inca se mai cred copii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 am avut o discutie cu "my better half" daca esti copil sau adolescent. dar m-a convins ca esti copil si e ziua ta. ca nici n-ai drept de vot, si nici nu raspunzi penal, drept care daca nu te incadram la copii, nu esti al nimanui, drept care, LA MULTI ANI (inca) ) si la fel si fetitei ... celui cu copil care a venit doar la punctul de intalnire. n-am venit la bere... am fost la paintball mi-am scrantit 2 degete, unu era taiat cu cutteru, asa ca mi-au ramas la stanga doar 2 intregi... aratatorul si mijlociul, suficient cat sa pot manevra ambreiajul schimbam cate 2 viteze sa nu fiu nevoit sa ma fortez prea tare ne vedem sper weekend-ul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 am avut o discutie cu "my better half" daca esti copil sau adolescent. dar m-a convins ca esti copil si e ziua ta. ca nici n-ai drept de vot, si nici nu raspunzi penal, drept care daca nu te incadram la copii, nu esti al nimanui, drept care, LA MULTI ANI (inca) ) si la fel si fetitei ... celui cu copil care a venit doar la punctul de intalnire. n-am venit la bere... am fost la paintball mi-am scrantit 2 degete, unu era taiat cu cutteru, asa ca mi-au ramas la stanga doar 2 intregi... aratatorul si mijlociul, suficient cat sa pot manevra ambreiajul schimbam cate 2 viteze sa nu fiu nevoit sa ma fortez prea tare ne vedem sper weekend-ul viitor! Sal Man, Multam mult de urari! La fel si celor care au acas copii! Sincer, mi-am muscat pumnii de draci ca n-am putut veni cu voi! A trebuit sa stau sa o ascult pe o idioata de profesoara de canto la fii-mea la Andantino.... Am iesit pe la 14.30 si l-am sunat pe Larry. Din pacate am inteles ca sunteti pe drum deja, asa ca ramane pe data viitoare. Pozele sunt super! sunt lucruri care raman! Bafta multa si o saptamana excelenta! AM trimis la Lope si nu stiu unde a ajuns, un form de excel in care sa ne punem toti datele de contact. Larry, stii ceva de el? daca nu, da-ti un PM cu adresa de mail si il trimit sa il completati si sa va ramana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Salutare tuturor Merge careva la antrunirea de la Bacau? ca e mai frumos mersul an grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Tu esti Mircea?... nu stiam care mircea esti ... te-am intrebat cum esti pe forum si ai zis mircea... si mircea era altul. tu esti " ENESCU MIRCEA " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Tu esti Mircea?... nu stiam care mircea esti ... te-am intrebat cum esti pe forum si ai zis mircea... si mircea era altul. tu esti " ENESCU MIRCEA " Eu sant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Sincer, mi-am muscat pumnii de draci ca n-am putut veni cu voi! A trebuit sa stau sa o ascult pe o idioata de profesoara de canto la fii-mea la Andantino.... Nu ai "stofa "de artist !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 V-au placut pozele ? Mai mergem in locatia baietilor din Lehliu sambata asta ! Au promis gratare si bere N.A. cat poate duce fiecare. Poate cei care nu au putut veni, isi aranjeaza din timp programul de sambata asta pt. a putea participa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nu mai bine schimbam locatia?... cred ca unii au fost de 2 ori pe traseul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Nu merge nimeni la Bacau eu plec vineri. Va urez distractie placuta sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 V-au placut pozele ?Mai mergem in locatia baietilor din Lehliu sambata asta ! Au promis gratare si bere N.A. cat poate duce fiecare. Poate cei care nu au putut veni, isi aranjeaza din timp programul de sambata asta pt. a putea participa. Cam greu cel putin pentru mine. Inca nu ma voi putea urca pe motor si asta pt ca nu-l voi scoate din service si nici eu nu cred ca ma refac complet pina atunci. Dar raman ca pensionarul acasa si voi admira pozele de dupa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Cam greu cel putin pentru mine. Inca nu ma voi putea urca pe motor si asta pt ca nu-l voi scoate din service si nici eu nu cred ca ma refac complet pina atunci.Dar raman ca pensionarul acasa si voi admira pozele de dupa. Asfalt uscat! ansanatosire grabnica si noroc ca n-a fost mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) Insanatosire grabnica OldMax !!! Editat Iunie 2, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ansanatosire grabnica si noroc ca n-a fost mai rau Merci! Ai dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) nu mai bine schimbam locatia?... cred ca unii au fost de 2 ori pe traseul ala... Am zis sa dam curs invitatiei lui SlipComunistul : Ma bucur ca va placut la Lehliu si ca iesirea voastra si intalnirea noastra a fost frumoasa, imi pare rau ca nu am putut sta pana la sfarsit cu voi da mi-am lasat amicul sa aiba grija de voi , frumose poze si frumoasa formatia, la capitolu retinut nume si eu stau prost da cu timpul o sa va invat pe toti, sper cat mai curand sa ajung si eu la Buc la intalniri in cazul in care alegeti trasee care nu trec prin Lehliu, cand e de venit la Lehliu va astept si poate ma gandesc sa vedem unde, locatie balta iarba verde copaci umbra si un mare gratar cu bere NA ,ne mai vedem pa Daca v-ati plictisit, onoram in alta sambata Lehliu..... Daca e de schimbat ceva urgent, ei bine ora de adunare ar fi de schimbat ! Eu propun 10:30 sau 11:00 si numai 30 minute de asteptare dupa ora fixata pt. intalnirea saptamanala. Faceti si voi propuneri aici, ca sa nu ne mai prinda ora pranzului asteptand potentialii drumeti . P.S. Hondar, ce se aude cu sigla si domeniul pt. site ? .....eu am obtinut deja spatiu de hosting pt. site-ul " Chopper Academy" , spatiu in care mai putem pune si mail si forum si chat si poze ori filmulete -cate vrem ! ...ti-am scris si un e-mail in legatura cu asta. Editat Iunie 2, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 In legatura cu site-ul, daca vreti putin ajutor la bucati de cod, slice, sau ce mai este va stau la dispozitie. Nu ca ma laud (desi chiar ma laud) am lucrat/lucrez la 2 dintre site-urile din primele 10 din trafic.ro. Deci am ceva experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 In legatura cu site-ul, daca vreti putin ajutor la bucati de cod, slice, sau ce mai este va stau la dispozitie. Nu ca ma laud (desi chiar ma laud) am lucrat/lucrez la 2 dintre site-urile din primele 10 din trafic.ro. Deci am ceva experienta. Orice ajutor este binevenit, multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Stie ceva daca a cazut "parvulescu"?A fost un accident cu un shadow negru cu top portocaliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Stie ceva daca a cazut "parvulescu"?A fost un accident cu un shadow negru cu top portocaliu... eu sper sa nu! adica sper sa posteze el aici ca nu a fost vorba de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 eu sper sa nu! adica sper sa posteze el aici ca nu a fost vorba de el! iNTRA LA "ACCIDENTE"...avea nr rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 10:30 adunarea, plecarea la 11:00 invitatia ramane valabila la Lehliu`eni o vom onora negresit! dar poate e mai bine daca de data asta ar veni ei aici, si am pleca cu totii prin alta zona... de exemplu Targoviste... eu inca nu am ajuns in orasul asta intrebare pentru chopperistii mai vechi cu experienta: urca chopperul pe drum forestier? adica d-ala batatorit si uscat cu ceva pietricele, nu d-ala cu transhee de enduristi. ma gandeam sa urcam la padina-bolboci pe drum d-asta intr-un weekend viitor. dar nu stiu daca nu ar "tusi" cruiserele de atata forestier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 1) e "pirvulescu" nu "parvulescu" (problema asta o am de multe ori in acte) 2) Sunt intreg, nu am cazut, nici nu era sa cad, iar shadow-ul meu este bine mersi sub geamul firmei. Multumesc pentru grija. Mai este sigur cel putin un shadou negru cu portocaliu prin Bucuresti, l-am vasut la SMAEB. Nu stiu ce dracu se intampla ca nu merge tasta Enter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 da tocmai am facut comparatie de motoare din poze... clar nu era al tau. ma pregateam sa postez dar mi-ai luat-o inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Credeam ca e o cobinatie de culori aleasa de tine...deci..unica Ma bucur sa aud asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate