SlipComunistu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu zic ca e in regula ce sa stabilit, 30 lei de pers e ok daca ramanem fara bere sau suc Lehliu e aproape la 4 km de balta, daca ne strangem 30 pers x 300.000 sunt 9 mil ce drq ca cumparam sa stam 3 zile pe balta eu zic ca ne ajunge, jaru o sa fie incins cand veniti sa tineti cont ca daca vreti si peste la gratar tre sa opriti niste bani (nu stiu cat omu are la cusca pestoi mari de 5 pana la 10 15 kg) a zis ca ne da pt gratar, eu o sa ma ocup de dimineatza cu aranjatul locului de campare sa duc mese si ce mai trebe o sa las baietzii mei 1 sau 2 acolo inainte sa veniti voi sa aiba grija de foc pana va interceptez eu si ajungem acolo, cand ajungeti in Lehliu o sa am o rugaminte neaparat tre sa dam o tura de Lehliu (dureaza max 5 min) sa vada Tzaranii ca existam si noi sa ii spriem putzin (glumesc cu speriatu) salutam Lehliu cu un tur prin centru apoi fuga fuga la balta Lope eu am zis ca daca luam bere din Cora nu o sa fie 45 lei ca la carciume deci ne scoatem mai ieftin si luam mai multe asta era ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Eu zic ca e in regula ce sa stabilit, 30 lei de pers e ok daca ramanem fara bere sau suc Lehliu e aproape la 4 km de balta, daca ne strangem 30 pers x 300.000 sunt 9 mil ce drq ca cumparam sa stam 3 zile pe balta eu zic ca ne ajunge, jaru o sa fie incins cand veniti sa tineti cont ca daca vreti si peste la gratar tre sa opriti niste bani (nu stiu cat omu are la cusca pestoi mari de 5 pana la 10 15 kg) a zis ca ne da pt gratar, eu o sa ma ocup de dimineatza cu aranjatul locului de campare sa duc mese si ce mai trebe o sa las baietzii mei 1 sau 2 acolo inainte sa veniti voi sa aiba grija de foc pana va interceptez eu si ajungem acolo, cand ajungeti in Lehliu o sa am o rugaminte neaparat tre sa dam o tura de Lehliu (dureaza max 5 min) sa vada Tzaranii ca existam si noi sa ii spriem putzin (glumesc cu speriatu) salutam Lehliu cu un tur prin centru apoi fuga fuga la balta Lope eu am zis ca daca luam bere din Cora nu o sa fie 45 lei ca la carciume deci ne scoatem mai ieftin si luam mai multe asta era ideea Ok atunci am inteles eu gresit, luam si berea de aici, de la Cora. Si normal ca dam o tura prin Lehliu. Editat Iunie 9, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 @lope: a zis omu ca mai bine e sa luam berea din buc. si are dreptate... e mai ieftin. d-asta ziceam ca e ok 20 pt mancare, dar si cu beri si cu suc nu mai ajunge. si oricum nu ne codim... ce ramane daca ramane se pune pentru iesirile viitoare OLDLARRY SUPERMARKET tine banii sau berea ce raman/ramane. cine e pentru? TU TU TU TU TU SI TU SI VOI... gata ! s-a votat! si am scris prea tarziu replica evident... ) tura lehliu obligat! cu placere! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 @lope: a zis omu ca mai bine e sa luam berea din buc. si are dreptate... e mai ieftin. d-asta ziceam ca e ok 20 pt mancare, dar si cu beri si cu suc nu mai ajunge. si oricum nu ne codim... ce ramane daca ramane se pune pentru iesirile viitoare OLDLARRY SUPERMARKET tine banii sau berea ce raman/ramane. cine e pentru? TU TU TU TU TU SI TU SI VOI... gata ! s-a votat! si am scris prea tarziu replica evident... ) tura lehliu obligat! cu placere! ) Da man am inteles, ce vrei este prima zi de munca am morman de acte si voi ma tineti pe forum, na ca de asta aveti gropi in Bucuresti ca ma tineti pe mine de vorba. Pai uite se ocupa Kawa de stransul banilor si de cumparaturi 300.000/pers. - cotizatie Lehliu Program : Ora 11 adunarea la Academie Ora 11:30 plecare spre Cora Ora 12-12:30 plecare din Bucuresti spre Lehliu Ora 13:30 - Speriat Lehliu Ora 14:00 papa bun Ora 19-20 plecare spre Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Bunnn deci totul fiind stabilit (intalnire, plecare, cumparaturi, spriat Lehliu, cotizatie) ramane ca eu vineri sa ma intalnesc cu membrii Diviziei Chopper Academy din Lehliu sa punem la punct ultimele detalii (maine ma duc sa vad si locatia), problema mea si tot am dat din taste aici e nr de pers care or sa vina asa ca va rog cei care vin sa postati pers ( motoru meu si cu mine, sau motoru eu si nevasta, sau motoru eu nevasta cu masina si 2 copii) sa imi fac o lista cu toate persoanele si motoarele care vin sa vedem daca avem loc pe peninsula aia (nu stiu cum arata) deci: Divizia Chopper Academy din Lehliu va fi prezent la GRATAR CU BERE NA SI CU AL in urmatoarea formatie: - EU Dan (Slipu) si nevasta mea si un motor, - fratele meu Gabi (nu se stie daca cu prietena) da poate vine si un motor, - Vaska si un motor, - Cony cu prietena si un motor, - Facku (Cornelus) cu un motor, TOTAL Divizia Chopper Academy din Lehliu 8 persoane (9 cu burtica lui Micu (Mihaela nevasta mea)) si 5 motoare. Astept membrii Chopper Academy Bucuresti sa confirme prezenta. MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) cony se scrie asa "Konny" Editat Iunie 9, 2008 de konnypac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Bunnn deci totul fiind stabilit (intalnire, plecare, cumparaturi, spriat Lehliu, cotizatie) ramane ca eu vineri sa ma intalnesc cu membrii Diviziei Chopper Academy din Lehliu sa punem la punct ultimele detalii (maine ma duc sa vad si locatia), problema mea si tot am dat din taste aici e nr de pers care or sa vina asa ca va rog cei care vin sa postati pers ( motoru meu si cu mine, sau motoru eu si nevasta, sau motoru eu nevasta cu masina si 2 copii) sa imi fac o lista cu toate persoanele si motoarele care vin sa vedem daca avem loc pe peninsula aia (nu stiu cum arata) deci: Divizia Chopper Academy din Lehliu va fi prezent la GRATAR CU BERE NA SI CU AL in urmatoarea formatie: - EU Dan (Slipu) si nevasta mea si un motor, - fratele meu Gabi (nu se stie daca cu prietena) da poate vine si un motor, - Vaska cu nevasta si un motor, - Conny cu prietena si un motor, - Facku (Cornelus) cu un motor, TOTAL Divizia Chopper Academy din Lehliu 9 persoane (10 cu burtica lui Micu (Mihaela nevasta mea)) si 5 motoare. Astept membrii Chopper Academy Bucuresti sa confirme prezenta. MULTUMESC modificari facute Editat Iunie 9, 2008 de SlipComunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 2 persoane cu 1 motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 EU SI SUPERMARKETUL MEU (AL VOSTRU DE FAPT) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 2 persoane cu 1 motor totul de inmultit cu doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 totul de inmultit cu doi. Adica 4 pers si doua motoare (ca nu inteleg) inmultirea stiu sa o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cei doi lope cu doi kawalin cu doua motoare = 4 persoane cu doua motoare, plus oldlarry si supermarketu, pana acum 5 persoane cu 3 motoare. asteptam cu interes mai multe confirmari, dar trebuie sa avem rabdare ca nu toti stiu de luni sigur daca au liber sambata. asa ca rabdare si tutun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Hop shi eu 1pers+1moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Credeti ca lipsesc de la asa ceva mai ales cand e de mers cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Deja am lipsit prea mult,promit ca vin acum.Asa cum am stabilit cu Lope va astept la Peco [sa nu cumva sa termine "gazul "si sa folosim berea ,pe care ar trebuii s-o bem. ] -1pers+1motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Pan la urma iesirea la Lehliu cu gratare si alte chestii e sambata asta nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Pan la urma iesirea la Lehliu cu gratare si alte chestii e sambata asta nu? DA, E SAMBATA ASTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BEAST RIDER 82 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Salutare tuturor! incerc acum sa trimit pozele facute sambata pe drumul spre Targoviste cu grupul.... am incercat sa surprindem "in goana calului" pe cat mai multi dintre participanti....sper sa nu se supere cineva daca l-am omis...si in special de calitatea pozelor (luate in mers) promitem sa ne perfectionam ... si sa surprindem "spiritul unui grup cat mai legat''.... Nota 10 +++ celor cu sporturile care au fost mai mult decat "disciplinati in trafic" si nu numai....(incercam sa va convingem sa treceti la choppere?ce ziceti?) Bafta si trec la poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Foarte frumoase pozele , felicitari si multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 neatza la toti uitati filmarea http://www.mototube.ro/view/362/vizita-cho...-la-targoviste/ distractie placuta sambata , drum bun si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Faine de tot pozele ca si filmuletul facut. Felicitari si la cat mai multe iesiri de genul acesta!!! Astept deja cu nerabdare pozele de la iesirea de simbata aceasta din Lehliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) neatza la totiuitati filmarea http://www.mototube.ro/view/362/vizita-cho...-la-targoviste/ distractie placuta sambata , drum bun si asfalt uscat Foarte frumoasa filmarea, foarte frumoasa, felicitari. Mi-au placut exclamatiile cand am aparut la Monument in Targoviste "uite ma cati sunt" ), data viitoare promitem sa venim mai multi, si cu absentii de data trecuta. Felicitari Editat Iunie 10, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Foarte frumoase poze. Dupa 3 ani am si eu poze cu mobra. Felicitari si multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Soooper poze si soooper filmuletz.... Editat Iunie 10, 2008 de konnypac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 neatza la totiuitati filmarea http://www.mototube.ro/view/362/vizita-cho...-la-targoviste/ distractie placuta sambata , drum bun si asfalt uscat MAMA.........vreau sa fiu si intr-o gasca de chopperisti.....poate veniti vreodata pe la gheorgheni harghita suntem si pe aici vreo 4-5 chopperisti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate