cry Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 da rau se mai ataca wader....si cred ca stiu care e si problema...nu a prea fost implicat in jocul nostru si plange si el dupa un rol daca tot ce-l din razboiul stelelor nu l-a satisfacut total. hai nu te supara ca sunt bebelusha....sau ca erau posturile de carcotashi ocupate...uite s-a eliberat unul....e mai bine acu? mai esti suparat ca nu se joaca nimeni cu tine? :) hai te rugam nu te supara :D nu te rabda sufletul sa-l lasi mult mai aveti de scris frate! daca dispar o zi am ce face cel putin o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ca bine zici cry, eu am avut teren azi - deci nema net si uite ce de noutati. P.S. Off topic: AM NEVOIE URGENTA DE COBURI ! ma pregatesc de mers "la tara" ....cam 800Km dus-intors, incepand de marti 01.07.2008....cine are idei, link-uri, ori de vanzare - PM va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollie Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ca bine zici cry, eu am avut teren azi - deci nema net si uite ce de noutati. P.S. Off topic: AM NEVOIE URGENTA DE COBURI ! ma pregatesc de mers "la tara" ....cam 800Km dus-intors, incepand de marti 01.07.2008....cine are idei, link-uri, ori de vanzare - PM va rog ! salut! uita-te si aci...nu sunt extraordinare darsunt acceptabile http://www.accesorii-moto.ro/product_info....;products_id=44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 larry daca nu te rezolvi cu alea, sau preferi pe ale mele, si poti sa le infigi in choppericu tau, ti le pot imprumuta pe ale mele. ma descurc eu pana vii back fara coburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ca bine zici cry, eu am avut teren azi - deci nema net si uite ce de noutati. P.S. Off topic: AM NEVOIE URGENTA DE COBURI ! ma pregatesc de mers "la tara" ....cam 800Km dus-intors, incepand de marti 01.07.2008....cine are idei, link-uri, ori de vanzare - PM va rog ! Vezi si pe la paula's biker shop, intra pe site si vezi ce iti place. Au preturi bunicele din ce am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Azi avem sedinta la BRRC? Spuneti si voi UNDE si LA CE ORA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 hmmmm, si eu care ziceam sa dau desteptarea aici... se pare ca nu sunt asa matinal pe cat credeam.... anyway, BUNA DIMINEATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) estia s-au imbatat pen` ca a pierdut Turcia care este! si ie mahmuri d`aia nu zice nimica! `neatza la toata lumea! Editat Iunie 26, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 pffff.. ce meci tata!!! pacat de turci..mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 da' ce liniste aici.... ma faceti chiar sa cred ca munciti cu drag si spor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 da' ce liniste aici....ma faceti chiar sa cred ca munciti cu drag si spor ... Si totusi....dincolo de tristetea pe care o traim cu totii alturi de Hakan pentru meciul de aseara... nu a raspuns nimeni daca avem azi sedinta la BRRC :) Hm...vad si eu ca se cam doarme azi pe forum... daca nici gandul la BRRC nu trezeste lumea....e grav, dom'le...grav... Cred ca oamenii astia chiar muncesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Eu o sa ies pe seara la o plimbarica prin Bucuresti asa ca o sa trec si pt o BRRC prin Bikers. Poate ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 eu n-ar putea preciza unde voi fi la ora respectiva (18, 18.30, 19), da' daca pot, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 eu vin la o BRRC...poate asa mai pacalim putin caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 eu vin la o BRRC...poate asa mai pacalim putin caldura doar tu? pai partenerul tau, zanul, unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Vin si eu la BRRC , am un mic anunt de facut, vreau sa-l discutam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) doar tu?pai partenerul tau, zanul, unde e? Zanul lucreaza la rochitza...nu vrea sa dezamageasca Ada, o sa fii mandra de el asa ca ai grija la costumatie Editat Iunie 26, 2008 de Kawalore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 doar tu?pai partenerul tau, zanul, unde e? daca a zis sefa ca vine, automat vine si zanul Zanul lucreaza la rochitza...nu vrea sa dezamageasca Ada, o sa fii mandra de el asa ca ai grija la costumatie ma voi straduii sa tin pasul..cu asa audienta nu trebuie sa dam gres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 daca a zis sefa ca vine, automat vine si zanul Zanul lucreaza la rochitza...nu vrea sa dezamageasca Ada, o sa fii mandra de el asa ca ai grija la costumatie ma voi straduii sa tin pasul..cu asa audienta nu trebuie sa dam gres Abia astept sa va vad la un dans.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Deci la ce ora va strangeti pt BRRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Deci la ce ora va strangeti pt BRRC si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) si unde? cum adica unde, coane Fanica? caldura mare monser..... baiete, strada Sapientei.... Editat Iunie 26, 2008 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ok cum nimeni nu liciteaza de deschidere, o fac eu: dupa ora 19:00 la Bikers din Matei Voievod vom asculta impreuna anuntul facut de Lope, dupa care-l vom uda cu voie buna si bere din belshug in caz ca nu au ramas aia iar fara bere fara alcool eu ies la 17:00, plec la draku`n praznic, nu cred ca dureaza mai mult si o sa pot fi dupa 19:00 pe acolo. am zis draku`n praznic?... pardon corect este: draku`n service!... dedicatie pentru draku... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 buna asta, multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate