Kawalore Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 auzi, tu ai baut apa dupa Lope ?macar schimba culoarea textului Meeeeey drace...pai nu ti-ai dat seama ca Lope nu punea dansatorul acolo la un anunt oficios/oficial Subtilitatile drace...subtilitatile fac diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 dansatoru ala e michy jackson daca nu stiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 dansatoru ala e michy jackson daca nu stiati Da de unde stii ca nu o fi unu care il imita???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Ce gen de oameni sunteti ma, nu am vazut asa ceva. Posteaza si fata un anunt si va mananca-n c... sa o terorizati. Adda spunele ca ne intalnim sa le dai de baut... sau spunele ca despre asta vrei sa vorbim: Cred ca voi va trageti din balaurieni Editat Iulie 7, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Ce gen de oameni sunteti ma, nu am vazut asa ceva. Posteaza si fata un anunt si va mananca-n c... sa o terorizati.Adda spunele ca ne intalnim sa le dai de baut... sau spunele ca despre asta vrei sa vorbim: Cred ca voi va trageti din balaurieni cetatene Lope, esti serpilian sau reptilian? ca n-am ochelarii la mine si nu vaz bine apropos, nenea asta e "total" frate, am vazut la vremea respectiva cateva franturi din emisiunea lui..... n-am cuvinte.... Editat Iulie 7, 2008 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ce gen de oameni sunteti ma, nu am vazut asa ceva. Posteaza si fata un anunt si va mananca-n c... sa o terorizati.Adda spunele ca ne intalnim sa le dai de baut... sau spunele ca despre asta vrei sa vorbim: Cred ca voi va trageti din balaurieni Interesante recomandari, Lope Pai si io care credeam ca unii se trag din reptilieni (mai ales draku) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 eu sunt serpilian.. astept cinstea obscuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 cetatene Lope, esti serpilian sau reptilian? ca n-am ochelarii la mine si nu vaz bine apropos, nenea asta e "total" frate, am vazut la vremea respectiva cateva franturi din emisiunea lui..... n-am cuvinte.... Vrei sa incepem subiectul Elodia-Ciaca-Magda-Tolea-Diaconescu-Lazarus-Ionel-etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 da vad ca te cam uiti pe otv..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 supe tare da...tre sa recunosc voi vorbi de chestii paranormale si voi avea intrebari de genul : credeti in extraterestrii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Interesante recomandari, Lope Pai si io care credeam ca unii se trag din reptilieni (mai ales draku) mai ales io as vrea sa zic cate ceva, da' mai bine ma abtin aaa, am pierdut firu' cine-i dom'le tolea si magda? Editat Iulie 7, 2008 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Poate descoperiti misterul branzeturilor...... lumeeeeeeeee ma doare burta de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 am obosit...nu mai vad nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 da vad ca te cam uiti pe otv..... Tocmai ca toata lumea este socata ca eu nu stiu de chetiile astea si ca sunt destul de vechi, nu pot sa cred ca se da asa ceva la TV. Gata ma apuc de scormonit pe youtube am obosit...nu mai vad nimic Da da , foarte tare asta cu "am obosit nu mai vad nimic" Dar cum ma sa aduci un "paranormal" sa gasesti branza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 mai ales io as vrea sa zic cate ceva, da' mai bine ma abtin aaa, am pierdut firu' cine-i dom'le tolea si magda? ia uiteeeeeeeee...drak care isi pune la indoiala solzii (lasati, lasati...ca doar orice Eva stie sa recunoasca un reptilian cand il vede ) CUUUUUUUUM...nu stii cine e magda si cine e tolea???????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Nu pot sa cred...... ma doare burta de ras........ia uitati cu branza.......... http://www.youtube.com/watch?v=Dr1fk5RVbgI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 formidabil !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nope nici eu...da cred ca Lope ne va lamuri la fo sedinta urmatoare, ca vad ca tot ne da teme de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Nu pot sa cred...... ma doare burta de ras........ia uitati cu branza.......... http://www.youtube.com/watch?v=Dr1fk5RVbgI Sal Man, asta-i diversiune! drace ai muscat! @adda... si ne intrebi de extraterestrii... gen cate roti sa aiba,... cati cilindrii?... sau cu ghidon pe stanga???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 salutare!...imi cer scuze de disparitie, am fost plecat la o plimbarica pe la Bulgari - Balcik...nu cu moto din pacate... Lope, as dori sa particip si eu cu bani pentru sigla, si pentru ce mai este nevoie...asa ca te rog, spune-mi cat si cand si unde... vreau sa va spun ca pe traseul Bucuresti - Vama Veche - Durankulak - Balcik si retur pe drumul de coasta, nu pe DN, e fantasctic!...peisaje ca-n filme, in dreapta mare, in stanga munte, si indiferent de caldura, soare, drumul e jumatate imbracat in pomi...plus ca am vazut o gramada de motociclisti, chiar si la Peninsula Cetate Kaliakra. M'ar interesa niste detalii legate de drumul asta... se poate? Sau sunt secrete detaliile pentru cei care calaresc altceva nu chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Sal Man, asta-i diversiune! drace ai muscat! @adda... si ne intrebi de extraterestrii... gen cate roti sa aiba,... cati cilindrii?... sau cu ghidon pe stanga???? eh, ce stiti voi cate roti are vaporu' si unde doarme el noaptea..... Editat Iulie 7, 2008 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Sal Man, asta-i diversiune! drace ai muscat! @adda... si ne intrebi de extraterestrii... gen cate roti sa aiba,... cati cilindrii?... sau cu ghidon pe stanga???? Daca tot ai precizat de ghidon pe stanga... si tocmai am revazut ieri GoldWing-ul cu atas. Mi-a venit o intrebare: Daca la noi moto e pe stanga si atasul pe dreapta in Anglia este moto pe dreapta si atasul pe stanga Editat Iulie 7, 2008 de pirvulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 @adda... si ne intrebi de extraterestrii... gen cate roti sa aiba,... cati cilindrii?... sau cu ghidon pe stanga???? da normal ...doar din cauza asta sunt bebelusha nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) M'ar interesa niste detalii legate de drumul asta... se poate?Sau sunt secrete detaliile pentru cei care calaresc altceva nu chopper? nu suntem exclusivisti. au mers cu noi si plastice de viteza si capre transalpiste =)) sigur ca iti va da detaliile ce le ceri. Editat Iulie 7, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate