Oldmaxbucuresti Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 salutari tuturor,trec si eu deseara prin Bikers,poate reusesc sa vin si sambata la intalnire ,as vrea sa facem cunostiinta....daca Academia nu se supara,ptr inca un membru la drum. ....am vazut pozele de la Calarasi,traznet. Salutare, te asteptam pe seara in Bikers, la o bericioaica f.a. sau un suc. Te asigur ca nu se supara nimeni, vino sa faci o plimbare cu noi simbata asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Bre WomALte consoarte d'ale matale dau bani pe sauna, impachetari cu tate cele ptr ceva... ce nu am aflat inca si matale jelesti de putina sudoare? Hai ca-i gluma Rave! Dragilor, NU FACETI PROSTIA SA VA DATI PE MOTORETE ACUM! Pentru cei ce chiar vor... "SUCCESURI" Ooo nu! Fii fara grija! Nu merg la sauna, cand am sauna afara, nu merg la solar caci imi place bronzul natural... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 tiganii din tiganieee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 tiganii din tiganieee Care-i baiu Man? Batu' soarele tare? Ooo nu! Fii fara grija! Nu merg la sauna, cand am sauna afara, nu merg la solar caci imi place bronzul natural... Hai sa nu-mi zici ca ai mers pe motoreta in topless?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Hai sa nu-mi zici ca ai mers pe motoreta in topless?? Au vorbit visele din el Nu dar tare misto ar fi fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Au vorbit visele din el Nu dar tare misto ar fi fost... Las ca ne arati tu.... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Las ca ne arati tu.... nu? te las sa ramai cu aceasta curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Au vorbit visele din el Nu dar tare misto ar fi fost... La asa o faza sigur ar fi mai putin stres in trafic........chiar si pe caldura asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 La asa o faza sigur ar fi mai putin stres in trafic........chiar si pe caldura asta Grek tu vroiai sa mergi la Veliko in Bulgaria dupa ce am facut eu topicul cu plimbarea mea, de ce nu ii bati la cap pe baietii de pe aici sa mergeti curand? Vin si eu ghid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 La asa o faza sigur ar fi mai putin stres in trafic........chiar si pe caldura asta N-ar mai fi stres.... ar fi multi frustrati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 bah..azi e marti..azi am alt program..nu poci veni la intalnire..dar sper la un rezumat despre ce se va vorbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Grek tu vroiai sa mergi la Veliko in Bulgaria dupa ce am facut eu topicul cu plimbarea mea, de ce nu ii bati la cap pe baietii de pe aici sa mergeti curand? Vin si eu ghid Weekend-ul trecut, la Calarasi a umblat un zvon de plimbare prin tari straine......... As vrea tare mult sa mergem in Veliko Tarnovo. O sa mai aduc vorba si azi de treaba asta..........poate reusim sa ne mobilizam intr-un weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Grek tu vroiai sa mergi la Veliko in Bulgaria dupa ce am facut eu topicul cu plimbarea mea, de ce nu ii bati la cap pe baietii de pe aici sa mergeti curand? Vin si eu ghid ce "baieti" de pe aici...... astia se dau pana la Lehliu, Campina sau Targoviste si zic: "Mama ce plimbare am facut, traznet..." cica "consolideaza" grupul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 ce "baieti" de pe aici......astia se dau pana la Lehliu, Campina sau Targoviste si zic: "Mama ce plimbare am facut, traznet..." cica "consolideaza" grupul... Asta cand zice de Veliko parca zice de Cuba , parca face vreo 3 saptamani pana acolo sti tu vorba aia "mai taci (draku) din gura" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Atunci facem altfel, aveti rabdare inca 2 saptamani...schimb si eu kitul de lant si mergem la Veliko. Ca sa va faceti o idee uitati aici pozele mele: /index.php?showtopic=233099 Chiar merita o plimbare pana acolo. In plus nu sunt decat 390 km tot drumu cu tot cu plimbat prin orase. (Bucuresti-Giurgiu-veliko-giurgiu-bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Se va merge la intrunirea DAC MOTORS de la CIOLPANI /index.php?showtopic=170395 ne adunam la Academie si plecam acolo. Sambata 12 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Guys, Azi nu vin ca ma duc sa ascult leopardul. Daca nu mai iesiti pana sambata ne vedem la academie (bai si fara copiute si alte prostii din astea ca va dau pe mana DN1 de va mananca conservarii). LOPATATI USOR PRIN ASFALTUL TOPIT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 eu unu merg la veliko. deja vad ca-s mai multi amatori. imi markez deja in calendarul meu gen ABAC weekend-ul acela pentru o tura la bulgarezi. draku de cand asteapta... presupun ca nu va rata. asa ca mergem la ... draku`n praznic deci schimba lantzul si haida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 eu unu merg la veliko. deja vad ca-s mai multi amatori. imi markez deja in calendarul meu gen ABAC weekend-ul acela pentru o tura la bulgarezi. draku de cand asteapta... presupun ca nu va rata. asa ca mergem la ... draku`n praznic deci schimba lantzul si haida! indata! daca am maine succes si saptamana viitoare imi merge bine, mergem! (you know what i meen!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Si care ai fost punctele dezbatute la sedinta de partid de aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 n-am fost pen` ca nu am putut. dar pun pariu ca n-au mai discutat nimic, si s-au imbatat pana au cazut sub masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Sunt sigur ca va posta Lope (Vantu sau Adda) sau veti primi totul in PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 pentru adda : si, ce a fost discutat : ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) @oldmax: sa inteleg ca nici tu nu ai fost? Editat Iulie 9, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ce s-a discutat ieri? din pacate n-am putut sa vin...........m-a trosnit o durere de bostan de zile mari si am zacut in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate