traffic_man_fm Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sal Men & Wom, Incerc sa ajung si io pentru Snagov. M-ar interesa si Breaza dar sa vad pana diseara ce program se prefigureaza. Avand in vedere nebunia din oras, pentru mine ar fi destul de anevoios sa ajung sus la Panduri la 10. Va propun ca intalnirea sa fie la Arc, la Acad de Politie sau la bikers Otopeni. Din cate am citit ar fi si o parada in jur de 12 plecare din Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Personal m-ar coafa si pe mine o intalnire pe drum, la Academia de politie, cum am mai fost cules si alta data. Editat August 22, 2008 de pirvulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 GATA FILMUL CHOPPER ACADEMY.DE VAZUT PE SITE-UL NOSTRU. URMATI INSTRUCTIUNILE DIN PAGINA SI INARMATI-VA CU RABDARE, CA SE INCARCA PESTE 150 MB DE IMAGINE SI SUNET IATA LINK: http://www.chopperacademy.ro/vizionati.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Cui ii este greu sa ajunga la Panduri poate astepta coloana la Bikers Otopeni, unde vom opri pt. o apa sau un suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Daca se vrea prindrerea marsului de la ora 12 nu prea cred ca e timp de o apa, un suc, ci doar de cateva minute pentru ridicarea oamenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 felicitari Larry....nu am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 felicitari Larry....nu am cuvinte Multumesc, dar filmarile si pozele reprezinta munca voastra, eu doar le-am adunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Daca nu mai sunt doritori sa astepte pe dn1 convoiul o sa fiu si ei la 10 pe 13 Septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pt. destinatia breaza, oricum se trece pe la biker's otopeni, deci se pot atasa de acolo cei care sunt departe de 13 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Sal Men & Wom, Incerc sa vin, dar stau la bikers otopeni. Daca voi va adunati la 10 la Panduri, la 10:20 sunt in otopeni. Lope te sun daca plec de acasa sa stiti ca sunt sau nu. daca esti pe motoreta, dau sms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 Sal Men & Wom, Incerc sa vin, dar stau la bikers otopeni. Daca voi va adunati la 10 la Panduri, la 10:20 sunt in otopeni. Lope te sun daca plec de acasa sa stiti ca sunt sau nu. daca esti pe motoreta, dau sms. Ok man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 GATA FILMUL CHOPPER ACADEMY.DE VAZUT PE SITE-UL NOSTRU.URMATI INSTRUCTIUNILE DIN PAGINA SI INARMATI-VA CU RABDARE, CA SE INCARCA PESTE 150 MB DE IMAGINE SI SUNET IATA LINK: http://www.chopperacademy.ro/vizionati.html SuperFrumos filmul si muzica excelenta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 GATA FILMUL CHOPPER ACADEMY.DE VAZUT PE SITE-UL NOSTRU.URMATI INSTRUCTIUNILE DIN PAGINA SI INARMATI-VA CU RABDARE, CA SE INCARCA PESTE 150 MB DE IMAGINE SI SUNET IATA LINK: http://www.chopperacademy.ro/vizionati.html supeeeeeer filmuletul .... multumesc frumos Larry..cred ca incet si sigur devin chopper for life aaa..si piesa aia finala "freedom on the open road" sau cum ii zice...neste detalii? ca tare faina e bafta maxima ps:tu ai apucat sarmalele la breaza? ca eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) SuperFrumos filmul si muzica excelenta !! supeeeeeer filmuletul .... multumesc frumos Larry..cred ca incet si sigur devin chopper for life aaa..si piesa aia finala "freedom on the open road" sau cum ii zice...neste detalii? ca tare faina e bafta maxima ps:tu ai apucat sarmalele la breaza? ca eu nu Multumesc pt. aprecieri film.Despre Breaza Biker's fest... Nici eu nu am apucat sarmalele....poate avem noroc data viitoare. IATA SI POZE MELE DE LA BREAZA: http://picasaweb.google.com/larrymarinescu...t2224August2008 ACUM DESCARC SI CLIPURILE, O SA LE VEDETI IN CURAND. Editat August 24, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 IATA SI POZE MELE DE LA BREAZA: http://picasaweb.google.com/larrymarinescu...t2224August2008 ACUM DESCARC SI CLIPURILE, O SA LE VEDETI IN CURAND.[/b] tare faina pozna aia cu mobra vazuta intre varful cizmelor....din cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 La multi ani, A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 La multi ani, A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 la multi ani Alex!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 la multi ani Alex!!! Auoleuuu !!a aflat lumea ca imbatranesc !! semnat:tataia Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 LA MULTI ANI ALEX ! NU IMBATRANESTI DELOC, CI ITI MARESTI EXPERIENTA DE VIATA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 LA MULTI ANI ALEX ! NU IMBATRANESTI DELOC, CI ITI MARESTI EXPERIENTA DE VIATA. Normal,deabia astept 60 ani sa-mi iau cine stie ce motor oi mai avea si sa ies pe magheru cu braincapu sa se vada pleata alba in vant si ciocu'sa innebunesc pustoaicele !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 LA MULTI ANI! Alex multa sanatate, bucurii si cati mai multi kilometrii fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Normal,deabia astept 60 ani sa-mi iau cine stie ce motor oi mai avea si sa ies pe magheru cu braincapu sa se vada pleata alba in vant si ciocu'sa innebunesc pustoaicele !! heheheh... tare ideal in viata. nu stiu daca ne cunoastem dar LA MULTI ANI!!! sanatate , bani si km pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Sal Man! La multi ani! Sa fi sanatos, voios, voinic si iubit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 heheheh... tare ideal in viata. nu stiu daca ne cunoastem dar LA MULTI ANI!!! sanatate , bani si km pe mobra nu ne cunoastem ca eu cam trag chiulul de la Academie,am ceva treaba pe acasa in week-enduri sant in amenajari si instalatii ca acu vine iarna si nu am caldurica. PS:vreau sa-i bag si lui Suzi in casuta ei un calorifer daca tot trag tevaraie la greu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate