Lope Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 Astazi 12.09.2008 intalnire la Apasu ora 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 deci va astept sapt aviatoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 dragi prieteni , saptamana viitoare joi fac 22 ani , iar sambata pe 20 va invit la mine la targoviste sa bem o bere n.a si sa papam niste mititei va astept asfalt uscat LA MULTI ANI cu fericire si tot ce iti doresti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Felicitari Alex (Sigmund) pentru prestatia excelenta in cadrul emisiunii Fabrica de pe Realitatea TV si iti multumim pentru reprezentarea fara cusur a CHOPPER ACADEMY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Care din voi poate vedea clipul cu interviul dat de Sigmund la Realitatea Tv, emisiunea Fabrica din 13.09.2008 ???? iata link aici: http://www.realitatea.net/emisiuni/fabrica_23952_45302.html Ca la mine nu se incarca nici batut, acest interviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Nici la mine nu se incarca... Sambata 20 septembrie, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Septembrie 14, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 nici la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 SE PARE CA A VENIT TIMPUL SA FIM VAZUTI SI DE ALTII, NU DOAR DE NOI. HEAVY RIDER FEST - PAULESTI aici: KRONSTADT BIKERS FEST - RASNOV aici: P.S.MAI EDITEZ UNUL ACUM, CE VA APAREA IN CURSUL ZILEI DE MAINE 15.09.2008 Ups, a aparut.Iata-l si pe al 3-lea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Felicitari pentru participarea la parastasul lui Traian si al Elei. V-am vazut la stiri pe TVR 2. Din pacate eu am fost in delegatie pe la aeroporturile din transilvania si nu am putut sa particip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Felicitari pentru participarea la parastasul lui Traian si al Elei. V-am vazut la stiri pe TVR 2. Din pacate eu am fost in delegatie pe la aeroporturile din transilvania si nu am putut sa particip. Am fost si noi aproape de familie, asa cum sade bine oricarui motociclist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 Joi 18.09.2008 ora 18:00 intalnire la Apasu Bar.....de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 sambata la tgv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Da, sambata se pleaca la Targoviste. Editat Septembrie 19, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 hai k mai este putin , poate facem si o mik parada maine prin oras dak e inainte sa plecati , poate dam o tura sa vedeti orasul va astept asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 La multi ani Vantul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 LA MULTI ANI VANTU !!!!!!!! si FORTA FIE CU NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 poze de ieri va multumesc ca ati venit ieri la mine de ziua mea , sper k totul a fost ok si k vati simtit bine dak vremea va fi buna pe 11 oct venim si noi la Party pe 2 roti asfalt uscat PS: scuzati micile greseli de ortofgrafie dar acum am facut si eu ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 multumesc pentru urari. m-am facut si eu mai intelept cu un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Hai "fetelor" scularea, soarele este pe cer si canta cucu-n dormitor , azi este "BRRC de la ora 17:00" , traditie initiata de Larry pe care nu vrem sa o dam uitarii , asa ca la ora 18:00 azi (s-a decalat ora), la Apasu-Bar, hai sa "socializam". Editat Septembrie 21, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 La multi ani! Vantule si multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Felicitari pentru participarea la parastasul lui Traian si al Elei. V-am vazut la stiri pe TVR 2. Din pacate eu am fost in delegatie pe la aeroporturile din transilvania si nu am putut sa particip. Iata si ceva poze, ca sa vezi pe cativa dintre cei care au participat la acel parastas... Editat Septembrie 21, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Sa traiesti Vantule, multa sanatate si multi, multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Hai "fetelor" scularea, soarele este pe cer si canta cucu-n dormitor Servus Ce nai dat bre un tilifon ca veneam si io la 6 sau macar la 7 ... am vazut mesajul la 22... Obisnuita sa nu-mi raspunda nimeni... la mesajele postate am plecat linistita in Ikea ca nu se intampla nimik. Traditorre Glumesc sper ca nu teai suparat:) m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 salut. sint si eu nou in brasa cu un vs 800. daca nu cunosc pe nimeni inca pot participa si eu la intalniri ? (invitat desigur de catre cine organizeaza) asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) salut. sint si eu nou in brasa cu un vs 800. daca nu cunosc pe nimeni inca pot participa si eu la intalniri ? (invitat desigur de catre cine organizeaza) asfalt uscat Salutare, sa stapanesti sanatos bestia si fara incidente, cel mai bine intri pe www.chopperacademy.ro (forum) , pentru a afla de intalnirile noastre. Intalnirea sau plimbarea saptamanala este in fiecare sambata la ora 10:00 in fata Academiei Romane de langa Casa Poporului pe strada 13 Septembrie. Noi ne intalnim si in cursul saptamanii la Apasu-Bar (vezi ca are topic ) , este pe langa Restaurantul Pui de Urs. Te astept la una din intalniriile noastre sa ne cunoastem mai bine si sa ii cunosti si pe academicieni Sanatate si asfalt uscat Servus Ce nai dat bre un tilifon ca veneam si io la 6 sau macar la 7 ... am vazut mesajul la 22... Obisnuita sa nu-mi raspunda nimeni... la mesajele postate am plecat linistita in Ikea ca nu se intampla nimik. Traditorre Glumesc sper ca nu teai suparat:) m Eu nu am fost la Berea RC de la 5 la Apasu , am facut anuntul ca prea uitase lumea de traditia asta si nu vreau sa o trecem in nefiinta. Editat Septembrie 22, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate