Lope Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Acum urmeaza intrebarea... pe unde baga motorul la subsol Partea din fata se scoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Partea din fata se scoate Deci te-am prins...... tineai secretul pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Pana la urma sper sa fie frumos sambata... eu o sa trec doar sa va vad Editat Septembrie 25, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) lasa dracule...au avut altii dezamagiri mai grave..noi sa fim sanatosi Editat Septembrie 26, 2008 de handos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 Sambata 27 septembrie, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 salutare . am si eu o rugaminte la voi. dak maine se merge la ruse ma poate lua si pe mine cineva k pasager ? fac cinste sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Plimbarea sa amanat pentru duminica din cauza vremii, este pentru prima oara cand facem asta deci nu sariti pe noi, o sa imi cer scuze ca postez asa de tarziu dar C.A. sa hotarat mai greu. Asa ca plimbarea saptamanala va avea loc duminica (doar saptamana asta) Pentru cine se uita mai des aici va comunic ca asta seara ne strangem la Apasu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Pozele cu plimbarea C.A. la Ruse, aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Bravo Lary ca de obicei la inaltime. Mi-a placut plimbarea si m-am bucurat de atmosfera calda si prieteneasca care domneste in Chopper Academy. Asteptam langa noi cat mai multi "inpatimiti "de chopper si de privit natura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi la petrecerea Chopper Academy. Din ce reiese din poze....se pare ca toata lumea s-a simtit bine. Uite si dovada :http://picasaweb.google.ro/adda.pustoaica/PetrecereCA# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Multumim Adda pentru poze, ai fost prima cu adevarat ! Multumim si lui Thunder pentru proiector ! MULTUMIM *APASU BAR*, precum si a OAMENILOR de la *DAC MOTORS* ! Multumim tuturor participantilor, ati fost minunati ! Fiind primul nostru party, am mai avut scapari si ne cerem scuze daca cineva dintre cei prezenti nu s-a simtit confortabil. Editat Octombrie 12, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 La cat mai multe petreceri C.A. , felicitari pentru efort, gest, si petrecere! Bun vinul acela, bun rau! Mai multa actiune as spune data viitoare, totusi. Oricum party on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boia Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Felicitari C A pentru initiativa. Miar fi placut sa fiu alaturi de voi, mai ales ca v-am si cunoscut. Poate cu alta ocazie. Din poze arata axtraordinar. Felicitari inca odata si la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 baiiii'.....carnatii buni , vinul bun , muzica buna ................ felicitari C.A. , keep on rocking !!!! cand voi inplinii 30' (daca mai apuc )am sa trec si eu la chopper (acu' vreo 2 luni era sa fac aceasta schimbare de stil ) , asa ca considerati ca postul asta e un formular de inscriere ......da peste cativa ani !!! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Sambata asta ne strangem la Academia Romana la ora 11:00 , vom merge la cununia civila a lui Razvan de la Dac Motors, iar dupa aia suntem invitati toti (Chopper Academy) la Apasu, ca sa petrecem pentru ''nenorocirea'' omului. :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) Ii doresc lui Razvan casa de piatra si multa sanatate,dar eu nu pot veni ptr.ca am foarte mult de lucru acasa,si se apropie frigul si vreau sa termin,asa ca scuze ptr.neprezenta mea,sper sa ne vedem cu alta ocazie,inca o data un calduros LA MULTI ANI ptr.Razvan. Editat Octombrie 18, 2008 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Am o intrebare! Poate oricine sa vina la Apashu sau numai cei din Chooper Academy? asta sa stiu daca mai venim...Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Am o intrebare! Poate oricine sa vina la Apashu sau numai cei din Chooper Academy? asta sa stiu daca mai venim...Respect Apasu e locul de intalnire al CA,nu e un local exclusivist,sa fii motociclist e recomandat,daca vrei manele acolo ..................RIP de pe acuma !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHOPPERACADEMY Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Buna fetelor Hai hai ca nu va parasesc eu asa usor, si cum nu aveam un nick oficial pe acest forum .... Prin urmare, vreau sa transmit adminilor , numai de bine si mult verde crud....ca de primavara, cat mai multi utilizatori si imi pare rau ca nu i-am invitat "oficial" la petrecerea noastra. Promit sa NU scot bannerul lor de pe site-ul CHOPPER ACADEMY pentru ca mie personal mi-se pare normal COMUNITATEA MOTO SA SE AJUTE ..... imi scuzati bufeurile de isterie ...de la autism se trage, dar sunt sub tratament. Hai fruntea sus si spatele drept PS: Motivul agresivitatii mele fata de admini este ban-ul de 2 saptamani pentru postarea afisului cu petrecerea noastra NUMAI pe topicurile importante de BUCURESTI... super tare baieti , tineti-o tot asa. Editat Octombrie 21, 2008 de CHOPPERACADEMY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Mey CHOPPERACADEMY Ia baga-ti tu profilu cum trebuie, ca un civilizat(a) ce esti, si nu te mai ascunde ca fata mare-n boscheti si tipi d'acolo ca nu te f*te nimeni! Daca tot ai ceva de reprosat fi "barbata" pana la capat. Cat despre afish... ai cai de luat la tranta cu admin! Oricum felicitarile mele Chopper Academy pentru reusita! ok MAN? Editat Octombrie 21, 2008 de traffic_man_fm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHOPPERACADEMY Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Mey CHOPPERACADEMY Ia baga-ti tu profilu cum trebuie, ca un civilizat(a) ce esti, si nu te mai ascunde ca fata mare-n boscheti si tipi d'acolo ca nu te f*te nimeni! Daca tot ai ceva de reprosat fi "barbata" pana la capat. Cat despre afish... ai cai de luat la tranta cu admin! Oricum felicitarile mele Chopper Academy pentru reusita! ok MAN? Cu cea mai mare placere Florine, credeam ca este evident cine sunt, nu m-am ascuns de nimeni si in nici un caz de admini, ei dandu-mi ban-ul deci stiind exact despre cine este vorba. Daca tot nu ti-ai dat seama cine sunt, mai da si tu un pic pe la "noi" ca vreau sa ne mai vedem, sa mai vorbim, sa mai cotizam... PS: acum daca tu vrei in boscheti... fie, o sa-mi fac curaj Editat Octombrie 21, 2008 de CHOPPERACADEMY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Cu cea mai mare placere Florine, credeam ca este evident cine sunt, nu m-am ascuns de nimeni si in nici un caz de admini, ei dandu-mi ban-ul deci stiind exact despre cine este vorba. Daca tot nu ti-ai dat seama cine sunt, mai da si tu un pic pe la "noi" ca vreau sa ne mai vedem, sa mai vorbim, sa mai cotizam... PS: acum daca tu vrei in boscheti... fie, o sa-mi fac curaj Bine Mey, Ne vedem, numa timp sa fie! Totusi, ar fi frumos sa completezi la profil niste chestii, niste alea... stii tu! Hai, "succesuri" mari azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pai Lope daca te-au banat cand chemai lumea la beutura, inseamna ca administratorii sunt niste incuiati care beau numai apa plata, nici macar cu lamaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHOPPERACADEMY Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pai Lope daca te-au banat cand chemai lumea la beutura, inseamna ca administratorii sunt niste incuiati care beau numai apa plata, nici macar cu lamaie. Maestre am nevoie de tine, da-mi si mie un pm cu numarul tau de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate