ALEX-Guzzista Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) * haide bre, pana la urma toate drumurile duc pe langa Academie Vezi si tu acolo, dac e. ...pleci mai departe, in drumul tau apoi, ...eu asa fac Pai nu am unde pleca ,aia e baiu !! si vrea pasagera plimbare,plimbare.......nu la Germanos !! Editat Aprilie 4, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Eu si prietena mea ne-am hotarat sa plecam spre ruse. mai merge cineva? 0723.509.793 mihai Editat Aprilie 4, 2009 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 si uite ca de azi mai e o saptamana pana la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Eu si prietena mea ne-am hotarat sa plecam spre ruse. mai merge cineva? 0723.509.793 mihai Vezi ca mergea Sigmund la Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Vezi ca mergea Sigmund la Ruse Noi ne-am si intors, cu 5 leva in buzunar; a fost ok, mai putin gropile din asfalt; mergeti incet pe unde nu e autostrada; un plus pentru soferii bulgari, mult mai civilizati decat ai nostri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Nu sunt cine stie ce pozele dar poate vreti sa le vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Nu sunt cine stie ce pozele dar poate vreti sa le vedeti Alex, mii de multumiri, pozele sunt extraordinare la fel si compania tuturor choperishitilor prezenti la aceasta intalnire Ride On - Open Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 Da, a fost frumos, unii au plecat spre Cheia , unii au stat la cafele, altii au participat la plantarea de pomi in Calarasi. Una peste alta a fost frumos, oameni noi, prieteni vechi si motoare. Va asteptam sambata care vine la petrecerea noastra aici sa vedeti ca stim sa ne si distram de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Nu sunt cine stie ce pozele dar poate vreti sa le vedeti * ba sunt f. faine pozele, Alex! merci ce frumos se vad asa, chopperele incolonate prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryan Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) reusite pozele Alex, multam fain si sa ne revedem cu bine pe 11. Cand este concertul? ca mi-a scapat data si nu vreau sa il ratez Editat Aprilie 5, 2009 de Feryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Pozele sunt meritul pasagerei,eu sunt ocupat cu condusul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 salut , La urmatoarea plimbare poate vin si eu ,daca ma primiti.....virago 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Sambata 11 aprilie, ora 11:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 vine cineva sa mirosim lalele? http://simfonialalelelor-pitesti.ro/index....ge&Itemid=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Sambata seara va invitam aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Sunt vremuri de criza. Si de cand lumea, in vremuri de criza si razboi lumea isi indreapta atentia spre distractie si alcool. Nu mai sunt dispusi sa cheltuie banii pe haine scumpe, parfumuri exclusiviste si telefoane de ultima generatie, lucruri pe care inainte de criza isi dadeau si ultimii bani. Deja si-au schimbat obiceiurile de consum si au inteles ca in primul rand sta satisfactia personala, clipe frumoase alaturi de cei dragi petrecute in locatii decente, unde sa fi alaturi de cei asemeni tie. Asa s-a nascut JAYA Cafe. In sanscrita Jaya inseamna victorie. In olandeza inseamna invingator. Jaya The Cat e o formatie care canta ceva ce altii inca nu au reusit. La Jaya Cafe numele a venit cumva de la toate trei. Cativa prieteni motociclisti care asculta Jaya The Cat nu au vrut sa se lase razbiti de criza si au pus'o de o cafenea in Str. Smardan 22, inima Centrului Istoric al Bucurestiului. Cafeneaua ce are 30 de locuri, indeajuns pentru a fi umpluta de prieteni si cu o terasa de 150 de locuri pe timpul verii, numai buna pentru o bere la draft rece in arsita verii (cunoscatorii stiu deja ca vorbim de Ciuc si fitzosii, normal, Haineken), dispune deasemenea de un demisol unde pe timpul iernii 70 de persoane se vor bucura de muzica live intr-un cadru privat, jazz session-uri pian-vioara, chitara bas-pian sau maiestre acorduri de blues. Asa ca daca esti motociclist, daca esti corporatist, daca ti se face parul maciuca cand auzi nume ca minune, vijelie sau de la..., daca iti place muzica adevarata, daca ai fost la bamboo si parca nu ti s-a parut ca e cum trebuie, daca urasti lanturile de aur si tricourile pe care scrie mare D&G, daca ti se pare misto campania antimitocanie de la Radio Guerilla, daca ai blog si din cand in cand mai si scrii in el, daca citesti bloguri, daca ai cont pe Facebook, daca ti-a placut filmul Great Expectations, daca arta contemporana ti se pare cool chiar daca nu intelegi nimic, daca te-ai gandit ca ar fi fost bine sa ai bani sa mergi la concertul U2 de la Viena, daca o sa te duci la concert U2 la Viena, daca ai fost la concert la U2 la Viena, daca nu ai pipait pe nimeni in tramvai si daca, nu in ultimul rand, mai ai 5 lei in buzunar pe criza asta sa bei o bere la halba vino la Jaya Cafe. De'acolo esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Tin sa multumesc Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti pentru excorta oferita cu atat profesionalism cu okazia deplasarii Chopper Academy la SMEAB. Sanatate si RESPECT BMW-istilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 oamenii si-au facut treaba, dar ne-au si ajutat foarte mult. eu, din fata, am lucrat foarte bine cu BMW-istii. tare de tot. cum opreau ei circulatia sa treaca Academia... multumim, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 RESPECT Dmonilor! chiar am avut parte de o deplasare foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 Sambata 18 aprilie, ora 11:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Nasterea Domnului sa va umple sufletu de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri bune si inima de iubire !!!!!! PASTE FERICIT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 bai ciomperistilor, paste fericit si numai bine! parca era mai multa galagie pe forumul asta, ce-ati patit? nu mai am cu cine sa ma ceeeeeert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 bai ciomperistilor, paste fericit si numai bine! parca era mai multa galagie pe forumul asta, ce-ati patit? nu mai am cu cine sa ma ceeeeeert Nu frate gata cearta, acum ne batem direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) Nu frate gata cearta, acum ne batem direct Pai mai stam de cearta? trecem la fapte, adica poate sa fie sii Editat Aprilie 19, 2009 de Lord Vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate