death25 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) pfff bafta la despagubire ... cat despre "bolnavi psihici" si "drogati " , scuza`mi ironia ...pe motor scria death .... bine ca nu a zis "satanist" probabil tzaranu nu stia engl ....anyway la faza cu inghetatza sper sa fi fost o gluma salut . "tzaranul " este fratele meu si afla ca nu este tzaran ci asta este porecla lui de foarte multi ani "moartea" , ai priceput draga , dar un simplu nume pe motor nu indseamna nimic ; doar ca sunt prea multi "soferi de weekend " . bafta celor cu motoare , sa nu aveti parte de asa ceva . Editat Iunie 6, 2008 de death25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Dute la biserica!!! Nu e nevoie, nu ai vazut ca a venit Biserica la el. Si nechemata pe deasupra, a venit ca bonus. Bafta la acte si la reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 salut . "tzaranul " este fratele meu si afla ca nu este tzaran ci asta este porecla lui de foarte multi ani "moartea" , ai priceput draga , dar un simplu nume pe motor nu indseamna nimic ; doar ca sunt prea multi "soferi de weekend " . bafta celor cu motoare , sa nu aveti parte de asa ceva . Prietene, se referea la cel care s-a luat de ne-a facut drogati, nu la motociclist ! Succes fratelui tau, si bravo ca s-a ridicat din scarite ca sa nu se opreasca cu capul in masina. Astfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Dute la biserica!!! degeaba....prea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 tre sa fii prea prost sa cazi de pe moto daca iti arunca unu o inghetata in cap. si care e ala prost sa arunce o inghetata, suntem in romania, ce pana mea. in era mea de bicicleala, am primit in cap cutii de suc de la mec, bulgari de pamant si chiar si o varza. suntem intr-un teritoriu locuit de babuini si nimic nu ma mai mira. varza, sa primesti o varza in cap??? pe unde d-zeu te plimbai de ai primit o varza in cap??...bine ca nu era murata...referitor la topic, bine ca a scapat intreg, moto se repara sau se schimba...tu sa te schimbi e mai dificil:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Deja nu pot sa ma mai abtin !! Daca stii de unde sa-l mai iei pe dobitocul ala cu faza cu inghetata, zi-mi si mie, ca vin si eu..... Genul asta de indivizi care nu pot sa respire din cauza motociclistilor trebuie starpiti. Cum facem sa-l exterminam ? Stiu ca multi nu inteleg dar o sa vina si timpul lor. De la zi la zi se inmultesc specimenele de genul asta si trebuie sa facem ceva. Majoritatea dintre motociclistii pe care-i cunosc sunt terorizati de asemenea specimene care nu au liniste si nu pot sa doarma noaptea pentru ca un vecin are motocicleta. Capete seci pentru care singura solutie e sa ne stie de frica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
death25 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ne vedem pe strada in cateva zile ,cat despre acel numar si porecla de pe mobra le va purta si freewind-ul care il am ,sper totusi sa nu aibe aceeasi soarta. Cat despre CRETINU care a aruncat cu inghetata intentionat.........ce poti sa zici despre un berbec ca asta? Nu putem decat sa speram ca vre unu din copiiilui(ca presupun ca la luat vre-o p[roasta de barbat)se va indragosti subit de moto si nu va mai face magarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ne vedem pe strada in cateva zile ,cat despre acel numar si porecla de pe mobra le va purta si freewind-ul care il am ,sper totusi sa nu aibe aceeasi soarta. Cat despre CRETINU care a aruncat cu inghetata intentionat.........ce poti sa zici despre un berbec ca asta? Nu putem decat sa speram ca vre unu din copiiilui(ca presupun ca la luat vre-o p[roasta de barbat)se va indragosti subit de moto si nu va mai face magarii cool post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Genul asta de indivizi care nu pot sa respire din cauza motociclistilor trebuie starpiti. Cum facem sa-l exterminam ? Stiu ca multi nu inteleg dar o sa vina si timpul lor. De la zi la zi se inmultesc specimenele de genul asta si trebuie sa facem ceva. Majoritatea dintre motociclistii pe care-i cunosc sunt terorizati de asemenea specimene care nu au liniste si nu pot sa doarma noaptea pentru ca un vecin are motocicleta. Capete seci pentru care singura solutie e sa ne stie de frica. hehe credeam k e un caz aparte: eu stau la curte, si in fiecare seara la orice ora ajung acasa iese in poarta o baba cu acelasi text: avem si noi copii care dorm, opreste motocicleta aia ca ne-ai innebunit cu ea etc etc. Dar asta se intampla exact cand ajung acasa, fara sa turez fara nimic, pur si simplu opresc deschid poarta si intru in curte atat. Odata i-am spus: dar cand trec masini pe strada tot asa faci? TZACANITOOO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Omul nostru cred ca era fan al trupei DEATH al carui lider a decedat de ceva vreme ne avand noroc de supravietuire si decedand din alte cauze (R.I.P. Chuck Shuldiner) Iar tie man multa bafta si mare atentie pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate