adir Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 (editat) Dupa indelungi cautari si tentative am reusit sa-mi iau si eu o motocicleta maimica pentruinceput, dar bunicica cred . Editat Mai 31, 2005 de adir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 S-o stapanesti fericit, ca ai de ce sa fii fericit, motorul tau arata bine. Drum intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Merci, chiar ca arata bine, cu toata modestia. Si acum mai intorc capul dupa orice motor prin oras, chiar daca am si eu unul de care sunt multumit. In plus am fost la un mecanic meserias (zice lumea) care dupa ce l-a vazut a spus ca e intr-o stare exceptionala, asa ca sunt si mai fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Arata bine, si pun pariu ca se si misca bine. Oricum de 400 nu e tocmai mic, poti sa faci fata destul de bine la majoritatea situatiilor. Drum uscat si spune-mi si mie cati cai are si din ce an este...si apropos....care e mecanicul ala 'super meserias' ca poate mai avem si noi nevoie. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 ti-am vazut motorul .......prin Dr Taberei....pe la Valea Oltului.........e super dragut... S-o stapanesti sanatos si sa ai parte de cati mai multi km fara incidente...>!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Arata bine, sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Frumos,frumos, sa-l stapaneshti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Felicitari pt Kawa, e super frumoasa . S-o stapinesti sanatos si fara incidente! E foarte buna si la inceput si nici nu te plictisesti de ea prea repede. Cu toate ca e un 400, stie sa fie si nervoasa cind tragi de ea. Bafta si multi km impreuna fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 Are 65CP si mecanicul la care am fost eu cu motorul, e tocmai prin Baia Mare asa ca nu e prea accesibil. Am facut sambata o tura cu el, merge superb, stie si sa fie nervos, si se tine pe drum super fain. merci tuturor pentru incurajari si poate ne intalnim la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 Am uitat sa raspund la o intrebare: e din '96. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate