*adytza* Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Cred ca am orbit ,numai vad nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) au fost ceva probleme cu forumul, acum merge. problema era asa: vreau sa fac o toba sport pt scuteru meu. am o idee despre cum trebuie sa fie dar vreau sa aud mai multe pareri si niste schite ceva sau poze orice. erau inainte pe net niste desene cu dimensiuni, da nu le mai gasesc. daca avetzi ceva, punetzi aici . sper sa se vada Editat Aprilie 22, 2008 de czpiaggio2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Scuze de offtopic, dar nu ar fi mai indicat sa iti cumperi direct una, asa cu una facuta de tine poate intampini diferite probleme? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Fara suparare ... dar de unde stii ca o sa iasa sport? Poate stock-ul iti da mai multe performante decat ce facuta de tine pt ca tu n-ai ce iti trebuie, de exemplu. Dimensiuni, masuratori, tester, dynograph ... Chestii d`astea. Nu prea stiu bine sa le enumar Editat Aprilie 23, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 au fost ceva probleme cu forumul, acum merge.problema era asa: vreau sa fac o toba sport pt scuteru meu. am o idee despre cum trebuie sa fie dar vreau sa aud mai multe pareri si niste schite ceva sau poze orice. erau inainte pe net niste desene cu dimensiuni, da nu le mai gasesc. daca avetzi ceva, punetzi aici . sper sa se vada ia o bucata de tzeava si sudeaza la un spray de mushte ...si ai toba sport:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Cumpara una noua , macar stii ca e sport Cine stie ce iti iese ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 nui nimic daca nu aveti niciunu... da io tot imi fac . si daca imi iese >< nu e asa mare lucru sa faci o toba sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 zici ca te pricepi cat de cat la tobe?yo am toba stok la al meu(125cc 2t) si as vrea sa`i maresc evacuarea.stii cumva daca are vre`un efect ceva?daca nu macar sunetul e un pic mai gros:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 zici ca te pricepi cat de cat la tobe?yo am toba stok la al meu(125cc 2t) si as vrea sa`i maresc evacuarea.stii cumva daca are vre`un efect ceva?daca nu macar sunetul e un pic mai gros:D Consum mai mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 depinde ce toba ai.. poti mari si puterea... nu numai sunetul. depinde si ce modificari ii faci eu cand aveam piaggio ciao, il faceam sa prinda 55 la ora fata de 40 pe care ii lua inainte. facem toba noua de la 0. si se auzea si mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate