mas oyama Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Salutare tuturor... Vin si eu cu o intrebare, are cineva carena aceea de jos pt un GPZ 500S 1999? Multumesc anticipat, Razvan. adumi aminte te rog sa iti trimit imagini, sa vedem daca se potrivesc la al tau, » Post actualizat in 01 Aug 2014 10:31 Salut, Ma bate gandul sa i schimb evacuarea cu una mai sport la gpz ul meu de 500 din 1992, ma puteti ajuta cu un sfat...sau mai bine spus cam ce model se potriveste. Multumesc testat cu tobe de sporster de 1300, suna fain de tot, motorul fiind cel de 750 din 83. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Cel de 750 e 4 in linie, cel de 500 2 in linie. Familia GPZ nu e una omogena, intre ele sunt foarte multe diferente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 cel care mi-a vindut-o, a zis ca sunt plasticurile de pe o sora mai mica de-a ei. modificari etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comarian Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 (editat) am observat ca in ultimul timp pierd suruburile de pe carene intr-o veselie, intr-o saptamana am pierdut 6 din ele, aproape echilibrat 4 pe dreapta si 2 pe stanga( unul de pe stanga l-am strans azi, noroc ca am vazut ca vrea sa plece in cautarea celorlalte, acum intrebarea ar fi unde as putea gasi suruburi de 5 cu cap de imbus, am cautat azi la toate magaazinele din orasul meu dar nici unul nu are asa ceva, am luat cateva cu cap normal dar as vrea sa le pun frumos cu imbus cum erau la inceput preferabil ar fi ca recomandarile sa fie in zona Suceava sau Cluj ca pe acolo imi pierd vremea acum Editat August 5, 2014 de comarian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Eu gasisem prin Bricostore! am observat ca in ultimul timp pierd suruburile de pe carene intr-o veselie, intr-o saptamana am pierdut 6 din ele, aproape echilibrat 4 pe dreapta si 2 pe stanga( unul de pe stanga l-am strans azi, noroc ca am vazut ca vrea sa plece in cautarea celorlalte, acum intrebarea ar fi unde as putea gasi suruburi de 5 cu cap de imbus, am cautat azi la toate magaazinele din orasul meu dar nici unul nu are asa ceva, am luat cateva cu cap normal dar as vrea sa le pun frumos cu imbus cum erau la inceput preferabil ar fi ca recomandarile sa fie in zona Suceava sau Cluj ca pe acolo imi pierd vremea acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 salut, am o intrebare pentru voi, vreau sa pun alte roti pe gpz-ul meu, imi trebuie o foae pentru lant de 630 in 5 prinderi, aveti idee unde gasesc sau cine face ? sau unde gasasc pinion sa intre pe axu-ul unui gpz 1000rx, am rotile unui cbr f2 pe 17, doresc sa le schimb cu cele de pe gpz ca sind mai scund , am tot cautat amvelope cu talonul mai mic pe rotile de 16 pentru a o cobor si n-am gasit.in caz ca aveti sugestii sau idei mai bune.... sau poate are cineva 2 roti de zzr si le vrea pe astea de f2, multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Eu sunt de parere sa o lasi cu rotile originale. Japonezul a stiut ce calculeaza. Daca vrei neaparat modificarea si esti interesat, am o roata completa pe 16 de spate de pe un Gpz 600R. Am si janta fata pe la un prieten care avea nevoie de discuri, e in stare buna, nelovita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Dupa o perioada de plimbat cu Virago am revenit la GPZ-ica. Problema rezolvata. S-a umblat la supape. Am avut ceva emotii azi cand am luat-o ca-mi murea motorul. Nu se alimenta. Demontat robinet, aruncat filtru benzina...cand...furtunul se strangula. Problema rezolvata...acum sa ne vdm in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Salut Eugen,cred ca nu m-am facut intelesvreau foaie de lant in 5 prinderi pentru lant de 630 sa o pot pune pe mobra mea cu rotile de 17, nu am gasit cauciucuri cu talon de 55 pe rotile de 16,rotile mele sint bune n-au nimic. multumesc de oferta,ma mai interesau niste jante de zzr-u deoarece alea am inteles ca se potrivesc la mobra mea fara modificari, zzr-ul avind jantele pe 17 pot gasi cauciucuri cu talon mai mic (50-55) si asa mobra mea va cobor un piculet.multumesc pentru sfaturi si propunere insa nu ma ajuta,deasemenea stiu ca ai dreptate sa o las asa ca stie japonezul ce stie,dar mie cind imi intra in cap ceva....sti cum e vorba "nu te pui cu prostu ca are mintea odihnita" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comarian Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 am ocazia sa cumpar ninstep iese de pe un gpx de 1000 si as dori sa stiu ce sa cumpar (asa de rezerva) referitor la problema cu magnetii de pe alternator, un raspuns rapid ar fi binevenit. ma gandeam sa cumpar alternatorul ( cu tot cu capacul kawa) altceva de care as putea fi interesat in legatura cu magnetii care fac probleme de ce as mai putea avea nevoie, ma gandesc ca oricum are 27 de ani si nu strica sa am piesele respective la indemana in caz de ceva. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Ce magneti ai tu in alternator? Ai un alternator cu bobina de exitatie, nu ai magneti permanenti pe GPZ1000. Altenatorul se afla in afara motorului, in spatele cilindrii. Eu la modelul asta as strange carene, rezervor, semighidoane, un set de carburatoare, piese de la sistemul de racire, adica lucruri unicate la ea si care se stric la cazaturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comarian Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 (editat) multumesc, m-ai linistit credeam ca are magnetii problema ( fiind din 87) rezervorul e praf( se vede ca e intr-o stare deplorabila ) am sa-l intreb de carburatoare, semighidoane, si sistemul de racire Editat August 13, 2014 de comarian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Motor de GPZ500 si cel de 1000rx nu prea au multe in comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 salut Comarian, omul cu gpz-ul e din Buc? poate gasesc la el o scarita de pilot dreapta si oglinda tot dreapta,pe alemele am reusit sa le rup,in caz ca vrei poate mergem inpreuna.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Ai parcat mobra pe ele? Eu mi-am lipit ieri semnalele pe partea dreapta la a mea.. Scarita e si ea un pic stramba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Salut Bart, o femeie cu copilu de mina pe la Lujerului, femeia vorbea la telefon ,copilul probabil s-a speriat si a rupto la fuga...... n-am putut sa o opresc in timp util, cred ca am blocat fata am calcat si spatele. ghici ce sa intimplat, ma bucur ca nu am atins nici pe ea si nici copilu ,am facut rost de 2 scarite de zzr-u, nu prea imi plac cum sint, asa am parcat eu pe dreapta. tu cum ai patit cu semnalele si scarita? sper ca fara evenimente si esti bine .apropo cu care moto te dai sper ca ai mai scos si gpzica nu ai abandonato, la ce mai mesteresti? am dat comanda de foaie pentru lantul de 630 sa pun roti de 17 sa vad ce va iesi pina la urma.salutare plimbari plcute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Bine ca ai reusit sa eviti copilul. Vezi ca e cineva care dezmembraza un GPZ600, nu stiu daca scarite se potrivesc. Si are roti pe 16 Eu cu GPZ am cazut anul trecut pe podul Grant, nu am patit nimic, motoreta are ceva zgriaturi pe carene, s-a mai strambat ghidonul, dar am una buna undeva, si s-a rupt un semnal, semnalele oricum sunt un fel de consumabile - se rup si din cauza trecatori, pasageri, ... Chiar ieri am facut RCA pe GPZ pentru ca cu Guzzi am avut un accident (si acuma am scapat ok), si la Simson a zburat taler de pe supapa de evacuare in mers cumva. Dar trebuie sa fac urgent furca, curge rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 ma bucur ca esti bine , fiarele usor usor se repara , anul asta a fost mai pagubos, imi pare rau de guzzi ca era frumoasa foc, tu sa fi sanatos si chef de munca sa ai ca le rezolvi. cind vi prin militari da un semn sa mai vorbim, in caz ca ai nevoie de ajutor zi si vedem ce iese...... cit despre rotile de 16 stii tu am mai vb vreau cauciucuri cu talon mai mic sa o mai cobor, rotile mele sint bune. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comarian Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 e din craiova, oglinzi nu avea de scarite nu stiu, eu am vorbit cu el pe fb dar ii las mesaj sa-mi dea nr si ti-l trimit pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Iar probleme. Cablu de acceletatie rupt. Stau la marginea drumului si astept minuni. Are cineva un cablu de gpz 500s de vanzare? kit-ul de reparatie a folosit careva?? Ma pot baza pe el? Maine plec la drum...iar pe stoc sigur nu gasesc in magazine » Post actualizat in 14 Aug 2014 14:18 Iar probleme. Cablu de acceletatie rupt. Stau la marginea drumului si astept minuni. Are cineva un cablu de gpz 500s de vanzare? kit-ul de reparatie a folosit careva?? Ma pot baza pe el? Maine plec la drum...iar pe stoc sigur nu gasesc in magazine. Daca are careva, call me pls la 0731392074 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Cand mi s-a rupt acceleratie la GPZ, am pus temporar un cablu universal de la louis (kronaumoto) (cu tumburus cu surub la capat) si apoi am cumparat un cablu nou. Au trecut peste 2 ani si inca nu am montat cablu cel nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Deci as putea sa ma bazez pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Eu am putut. Sa fie strans bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0k Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 (editat) Salutare !Din intamplare are cineva un kit cuzineti furca pentru un Kawasaki GPZ 500 1995 ? Am atasat o imagine orientativa pentru ceea ce caut. Posibile coduri din manual (sper sa nu gresesc) : 44065BUSHING-FRONT FORK44065-110944065ABUSHING-FRONT FORK,INNER PIPE44065-1110 Multumesc. Editat August 15, 2014 de ge0k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Salutare! Am o problema cu gpz ica in sensul ca nu trece de 6000 de ture....mai precis daca o accelerez brusc da sa se inece. De la ce poate fi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate