Dr. Mengele Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Am recitit ultimul post si mi-am dat seama ca suna ca o anti-reclama a mersului pe doua roti.Am mers un pic cam departe. Imi cer scuze dar nu asta a fost intentia mea.Poate m-am aprins eu in mica mea polemica cu Kali (sper sa ma ierti pt. "egoista" si multa bafta in continuare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Esti Razvan? Oricum,nu te speria de fiara.Fa-te bine macar 60% si sus in sa,ca altfel ii iei frica. Eu l-am trosnit pe un idiot cu o dacie,care se hotarase sa traverseze fara sa se asigure si aveam 110 km/h(bine,in momentul impactului sa fi fost vreo 80km/h) si nu am decat o f mica cicatrice la genunchiul drept.Nu ma laud,dar vroiam sa spun ca daca e sa se intample...o comiti si la 30 pe ora.Ideea e sa nu o cauti.Ca o mai trantesti din cand in cand,e normal. Dar,ca o concluzie: VITEZA ESTE VINA NOASTRA,a motociclistilor.Asa ca gazu' jos si ochiu' mare!! Drum usor,tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Am recitit ultimul post si mi-am dat seama ca suna ca o anti-reclama a mersului pe doua roti.Am mers un pic cam departe. Imi cer scuze dar nu asta a fost intentia mea.Poate m-am aprins eu in mica mea polemica cu Kali (sper sa ma ierti pt. "egoista" si multa bafta in continuare). Shezi bland, nu m-am suparat. Abia astept sa dezbatem problema in detaliu, eventual live. Mi-e lene sa tastez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Abia astept ca din "punctulet" sa devii "patratel"... sunt convins ca nu te lasi; iti va trece si dupa aia o sa te manance din nou sa te sui pe motor, esti virusat, asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr. Mengele Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 Esti Razvan? Oricum,nu te speria de fiara.Fa-te bine macar 60% si sus in sa,ca altfel ii iei frica. Eu l-am trosnit pe un idiot cu o dacie,care se hotarase sa traverseze fara sa se asigure si aveam 110 km/h(bine,in momentul impactului sa fi fost vreo 80km/h) si nu am decat o f mica cicatrice la genunchiul drept.Nu ma laud,dar vroiam sa spun ca daca e sa se intample...o comiti si la 30 pe ora.Ideea e sa nu o cauti.Ca o mai trantesti din cand in cand,e normal. Dar,ca o concluzie: VITEZA ESTE VINA NOASTRA,a motociclistilor.Asa ca gazu' jos si ochiu' mare!! Drum usor,tuturor! Da Bogdane, eu sunt nefericitu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate