Magician Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Noi - adica eu Castravete si inca vreo 5-6 motoare suntem la Arc la 9:30. Cine vrea sa mai vina este liber...si bine primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Luati pasager?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Eu vin deja cu pasager .. ... Didinescu e deja echipata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 K. Daca vin cu trenu' ne vedem acolo! Nujt inca sigura daca vin oricum! Ne vedem la diseara in Bucales poate! Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 0743104246... dati si voi un semn daca nu aveti cu cine sa beti o bere maine Am fost azi.. am vazut... faine motorete pozele le pun maine, ca acum nu cred ca sunt in stare ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lutiaw Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 m-am intors cam dezamagit de la salon putine motociclete... frumoase dar putine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 ... sa nu uitam ca e vorba de un salon zonal, de aici si numarul mic de modele prezentate de putini dealeri; spre surprinderea mea, desi zona montana, la Brasov au fost cam putine modele enduro, compensat oarecum de multe ATV-uri si quad-uri. Expozantii mai au de lucrat la dotarea cu pliante de prezentare si la prezentarea unor solutii de finantare ... practic, motocicletele de acolo aveau o medie de pret in jur de 6000E CIP, ceea ce nu mi se pare deloc putin. In plus, cred ca ar trebui insistat mai mult pe modelele mai mici, pentru incepatori, nu iti cistigi piata cu modelele de top, ele sint frisca de pe tort, blatul il constiutie motoarele mai ieftine, de volum. Una peste alta, un eveniment frumos, bine organizat, din pacate foarte putin mediatizat pe plan national, nu stiu cum a fost pe plan local. O mentiune pentru public: doar 10% pustani cu " cit are pe vitezometru?", restul oameni seriosi ; totusi, nu m-am putut opri sa am un sentiment de tristete vazind citiva oameni cu piciore in gips ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Da, intradevar a fost lume putina, motoarele frumoase Eu am mers prima oara sambata dimineata dar am crezut ca e asa putina lume din cauza orei matinale. M-am gandit ca o sa vina puhoiul mai tarziu dar se pare ca nu a fost asa. Am stat vreo 2 ore pe acolo cu prietenii de la Silver Pistons din Ploieni cu Dan in frunte, cativa prieteni din Bucureni si Mihai din Brasov, cel care avea un "Dragstar", defapt numai motorul este de dragstar...in rest de prin lume adunate + un spatar sa isi usuce toate hainele pe el . Dupa ce am mers sa mancam ceva am plecat in Poiana sa lenevim oleaca pe acolo si apoi am coborat pana in Rasnov unde ne-am despartit, eu cu Mihai , Dan si Pedala am mers inapoi in Brasov, iar o parte din cei de la Silver Pistons si toti cei din Bucuresti au plecat spre meleagurile natale. Im cz. salonul a fost simpatic, mi-e unu mi-a placut chiar daca a fost putina lume, plus ca mi-a dat sansa sa ma intalnesc cu o parte din prietenii de pe alte meleaguri, ne-am dat si cu trotinetele , per total nice weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Io in week-end m-am casatorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 ce m-a frapat ca si la Bucuresti este ca nu stiu sa vinda: m-am uitat la motoare si nu a venit nimeni sa imi ofere/prezinte vreun model ba mai mult la unele standuri nici nu s-au uitat la mine si a trebuit sa cer fluturasi. iar fetele erau mai mult ocupate sa-si etaleze calitatile (frumos si asta) decit de motoare sau erau speriate ca nu cumva sa se lege cineva de ele. sau poate n-aveam fata de cumparator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Io in week-end m-am casatorit asta nu e o scuza ....felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Casa de piatra. Copii din carbon si kevlar si ce va mai doriti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Io in week-end m-am casatorit bietul om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Cei înscrişi după 31 martie, puneţi în browser adresa asta: /ecuson.php...&users=nickname Nu-mi deschide nici la dracu siteul asta ..... la voi functioneaza? Asfalt uscat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Nu-mi deschide nici la dracu siteul asta ..... la voi functioneaza?Asfalt uscat..... Incearca aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 merge....... merci........ da acuma dupa imprimare nu-mi apare pe hartie partea albastra si motociclism.ro..... ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Cand dai Print, alege p-acolo "options" ... si cauta o optiune numita "print background images" (sau ceva de genul asta, n-am idee cum e la explorer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate