koffa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 www.craftcave.com/leather/covacolor.htm http\www.craftcave.com/leather/covacolor.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 ei, ma chinuiesc si eu cu o ciudatenie,asta-i inca rezervorul dar mai sa modific ceva.Am pus la fata diavolitei o moneda ca sa dati seama cit de mic . Nenea Zoli, nu mai dezvalui stadiul proiectului, ca nu mai prezinta interes la SMAEB apoi si nu mai are cu ce se lauda propitaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 ceva pe saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Moamaaa,ce casca jmechera ai facut In legatura cu chitara:incearca sa pictezi moaca celor de la Kiss,spre exemplu,pe una electrica daca vrei sa mai incerci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Moamaaa,ce casca jmechera ai facut In legatura cu chitara:incearca sa pictezi moaca celor de la Kiss,spre exemplu,pe una electrica daca vrei sa mai incerci normal ca mai vreau sa fac pe chitari , dar noah..... fiecare cu ce vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 misto casca cicioc:) am terminat o aprilia sr 50, nu am facut prea multe modificari fata de desinul initial, a adus proprietaru o poza cu ce vrea si era in negru si galben iar eu am zis ca sa-i facem o trecere spre rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 ceva noua ,INDIAN STYLE,inca la inceput,fara lacuit... si arat si motorul care v-a fie "transformat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Daca te ocupi de PAINTJOB poti sa iti faci reclama gratuita.http://www.kmotors.ro/custom/airbrush.html Trimite mail cu datele firmei si vei fi listat automat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) poate sa ma lamureasca si pe mine cineva??? 1: daca pot tatua mediu de bine (nu pot face real life picture), cat de greu sau usor mi-ar fi sa fac custom painting pt mine, adica as putea sau e complet diferit de arta tatoo????????? 2: nu as avea probleme cu politia din cauza ca nu ar mai fi culoarea originala : adica negru???????????? 3: cat ar costa un custom paiting pt un minsk???? 4: cat m-ar costa sa cupar ustesnilele necesare custom painting????? Editat Februarie 23, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 daca te interesaza un aerograf si compresor da un pm , cele 2 nu prea au multe in comun, sigur pentru amandoua trebuie sa stii sa desenezi cat de cat, dar tatuajele nu lasa nici un loc de greseala pe cand aerograful... multa bafta si mult exercitiu, ca de asta ai nevoie, in contiuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Nu stiu daca cineva a mai cerut vreo parere sau daca s-a mai discutat, dar va rog spuneti-mi si mie ce vopsele pot folosi pentru a desena o geaca de piele (flacari rosii) .... Multumesc ! da-i foc! glumesc, desigur....no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 da-i foc! glumesc, desigur....no offence Am incercat ... da nimic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Laurentiu,in ce stadiu esti cu transformarea motorului?ii schimbi culoarea?ii faci ceva cu aerograf-ul? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 aici sunt cateve chesti ce le-am facut saptamana trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) congratulation! domnule Cicioc Editat Februarie 26, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 oaaa! super alea cu "vredeatza"! bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Laurentiu,in ce stadiu esti cu transformarea motorului?ii schimbi culoarea?ii faci ceva cu aerograf-ul? B. Salut Black - ule ! Da ... as dori sa-i schimb si culoarea ... acuma eu nu stiu cu cine colaboreaza Bono (m-as fi bucurat daca l-ar fi dus la Zoli "Zoliart"), dar , ce sa zic, am incredere (si mai ales RABDARE) in Bono. Problema e ca innebunesc fara motor. Nu m-am mai dat de vreo 4 luni si timpul mi-ar fi permis sa o fac daca ar fi fost acasa. Gata ... nu mai scriu ca suntem deja off topic (scuze baieti !!!) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 pai du-l la Zoli,nu vad ce te tine sa nu-l duci....doar e motorul tau,tu hotarasti. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 pai du-l la Zoli,nu vad ce te tine sa nu-l duci....doar e motorul tau,tu hotarasti. B. Am discutat ceva cu el, dar imi dadea impresia ca e "ocupat" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 am terminat un kawasaki zx 10 r, proprietarul a vrut flacari si cranii ghost, abia sa se vada flacarile...am pus si niste poze dinainte de a fi puse pe motor carenele unde se vad mai bine detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 mersi mult zoli si mugur sper sa va placa si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 frumos lucrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 frumos lucrat mersi skull de data asta nu ai vazut inainte pozele asa ca.... uite motorul e un intruder 1400 tema generala - lupul dacic proprietarul a vrut cruce malteza pe rezervor sus asa ca uite in ea o scena de pe columna lui traian - "sinuciderea lui decebal" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 in sfirsit,este terminat motorul indian"Pasarea cerului"postez aici citeva poze dar alte detalii si comentarii,descrieri gasiti la http://www.kmotors.ro/media/articole/kawas...pe-sosea/I.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate