zoliart Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 ....Casca IRIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 salut, am si eu 2 intrebari: ce stiti despre "wrinkle paint"? se poate vopsi peste crom?cum? multam. TFB Mesaj completat vad ca nu raspunde nimeni...ok,o sa fac eu citeva incercari cu wrinkle pait,sa vedem ce iese... ref la crom,l-am smirgheluit,ca sa prinda vopseaua...sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 ....Casca IRIS daca casca e suomy explorer asa cum cred eu inseamna ca ai montat aerisirile invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 ...poate ca ai dreptate.. ..dar eu am montat cum am gasit..Oricum daca te uiti la majoritatea modelelor soumy ,toate-s la fel.... Mesaj completat ford Galaxy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Felicitari Zoli pentru lucrari si abia astept sa ne revedem ...m-as bucura sa fie in Delta la pescuit.. ....si cateva poze cu o lucrare mai noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 ma bucur ca vad si pe tine aici,....deci ai reusit cu urechile de pe casca ...hehe A iesit frumos,bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 cool man vad ca bagi nu te joci faina casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Salutre, Revenim cu cateva lucrari facute de noi, si as dori sa va intreb, daca tot suntem in criza, ce ati spune de niste rate de plata doar cu buletinul, pentru lucrarile de aerografiere pe care le ofera Aero-Art, pentru cei din bucuresti. Astept parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Un Âşoarec, o cască de-a lui PățăÂşti Âşi una a unui biciclist plus câteva detalii Mesaj completat Âşoarecele Âşi cutia Editat Septembrie 11, 2009 de nr. 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackdtr Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Pe langa mouse si casti...o chitara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ... Âşi o cască de fată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 ..casca copilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Felicitari artistilor! Deosebite lucrari! Editat Septembrie 21, 2009 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3dobrean Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 salutare! de mult timp sunt membru al acestui forum si nu am apucat sa postez in acest topic. mai mult foloseam topic-urile teritoriale... pe majoritatea artistilor va stiu. aici sunt lucrarile mele (in ordine cronologica:P), sper sa va placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 un laptop mititel, cât o puță de purcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Salutare, revenim cu cateva lucrari Mesaj completat vand set vopsea auto air color kit 80, http://www.tcpglobal.com/autoaircolor/autoairkits.aspx auto air color pe baza de apa 2000 ron detalii gasiti aici http://www.tcpglobal.com/autoaircolor/advanced80.html pentru cei interesati, 0745371873, 0766663102, Aurelian Mirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 salutare lume mai revin si eu cu cateva lucrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 ..hehe,vin si eu...cu o casca pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 si aici o casca de pilot dar de avion Mesaj completat floricele pe audi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Care e din Suceava sau în trecere este invitat miercuri 11.11, la ora 17 în corpul A al Universității "ÂŞtefan cel Mare" Suceava pentru vernisajul expoziției personale de pictură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 harley superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 ms mult ocelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 rezervor Harley Mesaj completat ...aproape complet Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 rezervor Harley Mesaj completat ...aproape complet Harley Ahoi! 1% asta se pare ca-i baiat "cuminte"!!! Oricum e beton paint-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate