MOTORIOUS Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Ia dati o geana aici:http://www.adriandedea.com/airbrush/#..Si astea sunt zero,pe langa ce am vazut ca a mai facut in Stuttgart,mai nou....Din pacate nu apar pe site,deoarece isi face altul mai smecher.Eu cred ca locul 3 pe Europa,la un concurs organizat de Mike Lavalley si Alberto Ponno nu e de ici,de colo....Locul 3 ca de,era organizat in Italia si normal ca pe primele erau macaronari...Mai ales la cat de iubiti sunt romanii acolo.... Editat Octombrie 11, 2012 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 il stim, il stim, da omu nu mai lucreaza pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 chitara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 un portret ,pe un rezervor Intruder 1800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 un portret ,pe un rezervor Intruder 1800... superb lucrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 inca o chitara inca nu e lacuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 inca o chitara inca nu e lacuita Superba, bravo. Aveti niste maini... bravo. Cam cat a costat lucrarea? pm te rog daca nu poti spune aici. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 6, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 6, 2012 Zoliart.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Zoliart.. mersiii si eu ... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 mai vin cu o chitara bass CC001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 De unde as putea cumpara un litru de vopsea asemenatoare celei folosite de Zoli, dar albastru? eeei .asta nu e o sipla vopsea si nici nu e usor de facut. Procedura este urmatoarea; - faci rost de sclipiciuri argintie,care se amesteca intr-un asa zis ,liant( un solvent transparent si se usca foarte repede).Si cu amestecul asta vopsesti suprafata respectiva in mai multe straturi,apoi urmeaza sa dai nuanta de culoare ,dar prin lacuire.Amesteci in lac un candy concentart , nuanta dorita, si lacuiesti pana ajungi la culoarea (nuanta )dorita....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Cu alte cuvinte, daca nu esti in domeniu sunt putine sanse ca rezultatul sa arate asa, in sensul ca o conditie principala este modul in care se aplica. Ca necunoscator, aveam impresia ca se poate cumpara asa ceva si de amatori, si vopsit "in sufragerie", la pistol. Norocul meu e ca Odorheiul este aproape de Brasov, in caz ca ma tenteaza. PS: Imi place ca Vulcanul meu cu flacari albastre a ramas pe prima pagina a siteului tau. Sa traiesti, si succes maxim! Editat Decembrie 8, 2012 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Cu alte cuvinte, daca nu esti in domeniu sunt putine sanse ca rezultatul sa arate asa, in sensul ca o conditie principala este modul in care se aplica. Ca necunoscator, aveam impresia ca se poate cumpara asa ceva si de amatori, si vopsit "in sufragerie", la pistol. Norocul meu e ca Odorheiul este aproape de Brasov, in caz ca ma tenteaza. PS: Imi place ca Vulcanul meu cu flacari albastre a ramas pe prima pagina a siteului tau. Sa traiesti, si succes maxim! Cu alte cuvinte, daca nu esti in domeniu sunt putine sanse ca rezultatul sa arate asa, in sensul ca o conditie principala este modul in care se aplica. Ca necunoscator, aveam impresia ca se poate cumpara asa ceva si de amatori, si vopsit "in sufragerie", la pistol. Norocul meu e ca Odorheiul este aproape de Brasov, in caz ca ma tenteaza. PS: Imi place ca Vulcanul meu cu flacari albastre a ramas pe prima pagina a siteului tau. Sa traiesti, si succes maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Salut fratilor, nu vreau sa dau cu bata in balta si nici sa va jignesc cu problema mea. Stiu ca e vorba de custom painting aici, dar va deranjez cu o intrebare: ce probleme preconizati ca as putea avea daca imi vopsesc tobele negru mat, cel mai probabil cu spray termorezistent (pentru gratare etc...)? Oricum, va admir pentru operele voastre de arta, pentru ca nu prea am cum sa le spun altfel. Spor in continuare si la multi ani. respect padre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Hai ca-ti raspund tot eu ...Mi-am dat eu cu vopsea termorezistenta la spray - culoare rosie . Destul de rapid si-a schimbat culoarea in visiniu, apoi a ajuns neagra...dar a rezistat . Deci cu negrul nu ar trebuii sa mai ai problema ca se decoloreaza...poate doar sa se mai matuiasca . Editat Ianuarie 8, 2013 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Am inteles. Mersi frumos! Ai dat pe tot traseul sau doar pe finale? respect padre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Doar pe finale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Multam, asa o sa fac si eu, cu spray negru mat pentru gratare si alte chestii fierbinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Daca ai crom pe tobe...trebuie sa-l inlaturi/matuiesti , altfel nu o sa faca priza vopseaua ...si o sa se decojeasca . Acum conteaza si calitatea vopselei...nu stiu cat de buna este una dedicata gratarelor...chiar daca scrie pe ea ca este termorezistenta . Eu acum...am cumparat una neagra ( nu am folosit-o inca) de la un magazin de vopseluri auto, unde se precizeaza ca este pentru esapament si rezista pana la 800 grade ...nu a costat mai mult de 30 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Ma interesez atunci sa vad poate iau unul special auto. Referitor la corpul motocicletei - e adevarat ca vopseaua mata e mult mai greu de intretinut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 mult mai greu de intretinut,normal.Dai seama ,unde freci cu piciorul sau cu genunchi sau cu genti.....el devine lucios.Ala nu se mai poate reface .Insa in cazul lacului lucios,unde devine prin frecare ,mat ,polishezi lejer.Am folosit si eu vopsea matt,termorezistent pe tobele motorullui meu ,este foarte ok.Dar bineinteles numai partea finala,unde temperatura nu depaseste 300-400 grade C. Parte de fata ,am invelit cu banda ceramica,si arata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Mersi frumos Zoli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 suzuki savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 tocmai mi'am revopsit casca, cu modele japoneze... poze pe blog P.S. nu sunt artist, nu ma ocup cu asa ceva. http://anarchy-custom.blogspot.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate