Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Eu cu un prieten vrem sa mergem la Salonic pe motoare si sa stam 5 zile. Problema e urmatoarea: am gasit vilutze la 10 euro / noapte. Dar suntem tarani si vrem la cort. A fost cineva prin statiunile de pe malul marii egee si a stat la cort? Genul Volos, Asprovalta, Salonic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Deci: SUMMARY ONE WAY Driving distance: 949.5 kilometres Total travel time: 1 day, 10 hours Driving time: 13 hours, 54 minutes Cost: $58.54 Per total cam 10 milioane 5 zile la casute 4 zile pe drum SE INSCRIU: 1. BAIAZID si sper ca si Miss Otoman 2. ORESTTE 3. MIELU + MUTULICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Si ca sa nu uit: Cam prin AUGUST Viteza de croaziera: lejereanu 100kmph Ideal este sa nu fim mai multi de 6 moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Tocmai am fost informata ca am intrat si noi ... Asa ca abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 PREZENT! cu consoarta, desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 suna bine:) parca as merge si eu dar parca la casute. unde ati gasit? vreo "conserva" ceva..? doar ..pe 2 roti? thx alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 suna bine:) parca as merge si eu dar parca la casute. unde ati gasit? vreo "conserva" ceva..? doar ..pe 2 roti? thx alex Numai 2 roti. Sorry Cazare: http://www.travelworld.ro/cazare.php?id_cazare=504 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Cam asta ar fi traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 1. ca sa iesim din tara ce taxe trebuie la moto? 2. Comentarii la traseu: a. prima zi ar fi Bucuresti - Vama Veche b. a doua zi super de dimineata plecam spre grecia, tranzit bulgaria. c. de ce nu am mers prin ruse? Am auzit ca ar fi taxe aiurea. Spalat cauciuri ... etc. problema e ca NU TREBUIE SA CIRCULAM NOAPTEA IN BULGARIA. S-au intamplat prea multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 ca si la noi si la bulgari sunt politisti falsi si tot felul de raketi...trebe cartea verde a vehiculului..(nush cat e la motoare) alte taxe intereseaza-te de acum ca sigur se mai aduna si altele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Carte verde - 30 USD pentru 15 zile. Mai trebuie si asigurare de sanatate pentru calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 aia inca 20-30 euro (asig de sanatate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Nu, este in jur de 300.000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Nu, este in jur de 300.000 lei Asa stiam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Exista posibilitatea de a lua Feribotul de la Constantza. Asha scapatzi shi de Bulgaria shi putetzi sa vizitatzi toata Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Exista posibilitatea de a lua Feribotul de la Constantza. Asha scapatzi shi de Bulgaria shi putetzi sa vizitatzi toata Grecia. Hmmm si ne ia cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Te ia si cu basculanta daca platesti. Poanta este ca nu o sa mai iesiti la ciunga. Adica va dati bugetul peste cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Ca sa ajungeti mai repede si mai in siguranta va recomand trezirea la 7 la Giurgiu in jur de 9.30- 10 , traversati bulgaria prin Sofia (este singurul drum civilizat din Bulgaria unde sunteti in siguranta) in aproximativ 6 ore si apoi va vedeti de drum in Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 si n-as vrea sa va stric bucuria, dar sunteti siguri de preturile acelea pe perioada verii? in august?... ma gandesc ca 10 euro pe noapte... e cam putin... ps. si eu recomand traseul prin sofia daca nu aveti enduro-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Te ia si cu basculanta daca platesti. Poanta este ca nu o sa mai iesiti la ciunga. Adica va dati bugetul peste cap. Trebuie facute calcule ... v.s. benzen, shpaga, raketzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 incepand de azi, pun ingrashamant la motor la scuterash shi poate merg shi eu sau pe 21 iunie imi iau carnet poate fac rost de bani shi merge shi familia mea cu o VIRAGO 535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) aia inca 20-30 euro (asig de sanatate) E 155-160.000 pe 8 zile, am facut eu acum ca am fost in Creta. Deci probabil cam 300 pe 15 zile.... Gazu' la greci e cam 0.90 iepuri. Motoare, kklau. Editat Iunie 3, 2005 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Ma inscriu si eu cu consoarta. Chiar vreau sa fac in vara asta o plimbare in Grecia si nu am cu cine.Poate ne intalnim la Bacau sa facem planurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Excursia asta ma incanta in mod deosebit , asa ca daca-si recupereaza permisul Mielu pana atunci , cu siguranta nu vom lipsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 hai ca m-ai omorat! daca am finante ma bag si eu... vreo 250-300 de gauroi mi-ar ajunge? mai mult nu stiu daca ma tzine... eu zic ca ar ajunge... trebe sa vb, ma sunt entuziasmat deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate