T Rex Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) poti sa pui cdi si de pe vitezana dar trebuie sa-l tai in doua ca sa reduca din turatii, eu am incercat la scuter si da rezultate bune asa am inteles si eu, am luat de la tomina unu de cb 500, problema este ca are 4 cabluri de bujii si eu nu am decat una si nu stiu cum sa le leg pe restul de 3, am inteles ca trebuie puse in punte, dar nu stiu cum, ce fel de releu se pune? am pus unu de oltcit de semnalizare si merge cam intrerupt, cred ca m-a ars ala cu cdi-u pun o poza cu el, eram cu un prieten la mangalia Editat Septembrie 26, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Nu il tai in doua, ii pui un releu.Nici tu nu stii..... Mah, tiptil are dreptate. Cel mai bine e sa-l tai in doo. Sau, daca te tine, il rupi cu dintii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pe langa scuter mi-am tras si o barcuta mica,de viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pun o poza cu el, eram cu un prieten la mangalia la voi nu se poarta casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 la voi nu se poarta casca ? ee..lasa`l in pace.Poarta casca doar cand ii politia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 la voi nu se poarta casca ? E la moda sapca mah ,acum serios ar fi bine sa purtati casca chiar daca nu e trendy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 si voi... erau oameni la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 gata, problema s-a rezolvat.. multumesc tuturor, bafta si asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 gata, problema s-a rezolvat.. multumesc tuturor, bafta si asfalt uscat.. cum ai rezolvat? ce releu ai pus? da-ne si noua detali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 cum ai rezolvat?ce releu ai pus? da-ne si noua detali eu zic sa lasati povestile... aici ii topic de poze nu de povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) eu zic sa lasati povestile... aici ii topic de poze nu de povesti eu zic c-a m-ai ales cand vine vorba deasemenea probleme tehnice delicate cum este limitarea de care vrea sa scape toti, ar trebuii detaliate mai pe larg. tu nu te lovesti de limitare la al tau? daca da, de ce nu vrei sa ascultii la ei? eu vreau sa aflu care e rezolvarea si cum a rezolvat problema, ma intereseaza sa fac si eu acelasi lucru, mai ales ca la cx am cdi cu 2 fise de buji deci e mai simplu de adaptat la scuter. cxul oricum e o rabla veche care o am de la tata si care nu o m-ai vreau. ontopic: releul de semnalizare de la cx e ars, adica nu mai clipoceste, sta doar aprinse becurile. daca il folosesc pe ala e bine? o s-a mearga? multumesc anticipat de raspunsuri la baietii. asfalt uscat la toti! Editat Septembrie 28, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ontopic: releul de semnalizare de la cx e ars, adica nu mai clipoceste, sta doar aprinse becurile. daca il folosesc pe ala e bine? Cum poti sa pui On topic la asa ceva ? Exista alte 1000 de tipicuri unde poti sa intrebi asta e topic de POZE .... oricum s-a eles prafu' si de asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ontopic: releul de semnalizare de la cx e ars, adica nu mai clipoceste, sta doar aprinse becurile. daca il folosesc pe ala e bine? o s-a mearga? Ma pafaristule, cum sa mearga daca e ARS?Daca era bun mergea, ca si eu am la fel pe scuterica al meu.Cauta unul nou si daca vrei ti-l montez eu, ca ma pricep la dastea. Sau vezi daca gasesti releu de faza lunga, ala te tine mai mult. Bafta si asfalt uscat la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Ma pafaristule, cum sa mearga daca e ARS?Daca era bun mergea, ca si eu am la fel pe scuterica al meu.Cauta unul nou si daca vrei ti-l montez eu, ca ma pricep la dastea.Sau vezi daca gasesti releu de faza lunga, ala te tine mai mult. Bafta si asfalt uscat la toata lumea! nu merge cu A.R.S. am incercat si eu, problema este cica de la ruptor si mi se pare normal, A.R.S. e modelul vechi care se producea in taiwan pentru cx-uri (asa am auzit) si cica pentru ca cx-u are motor bocser desmodromic nu poti sa pui ARS-u la un monocilindru, da scanteia aiurea in carter, eu am fost la firstbike si mi-au pus cdi de piagio, merge mai bine.. bafta si poze cat mai frumoase.. pun si o poza cu instalatia care am pus-o pentru reducerea consumului Editat Septembrie 29, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) Poze din plimbarea de astazi Editat Octombrie 11, 2008 de xTRem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Poze din plimbarea de astazi frumos pe acolo una bucata poza noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ti-ai pus scuteru chiar la intrare.. cum ai iesit din casa te-ai suit si ai plecat a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ti-ai pus scuteru chiar la intrare.. cum ai iesit din casa te-ai suit si ai plecat a? normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 frumos pe acolo una bucata poza noua Frumoase termopane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Frumoase termopane. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Bai Razvy tu nici 2 metrii nu poti face fara scuter de aceea l-ai parcat chiar langa usa Editat Octombrie 14, 2008 de xTRem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Asta trebuia sa fie o gluma nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Frumoase termopane. Lasa bre termopanele... Ia si uita-te la buturuga aia cu flori, pixda rau Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) kymco reising Editat Octombrie 15, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 kymco reising Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate