Castravete Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Si uite asa ne'am adunat noi sambata dimineata la arc , si am plecat sa vizitam salonul moto de la Brasov. De la stanga la dreapta au evoluat pe 2oo roti urmatorii : Rinno , Mark , Didinescu ( partenera de borcan ) , Castravete , Samolapraga , Magicianu si Alex. DSCF6830.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 prima oprire la benzinarie la Ploiesti ... DSCF6831.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 Drag Star-ul lui Rinno .... DSCF6834.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 (editat) Next stop Maneciu Pamanteni ... adapare si dezmorteala DSCF6837.bmp Editat Iunie 5, 2005 de Castravete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... DSCF6838.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 Ultima oprire in drumul spre Brasov, la limita judetului Prahova. DSCF6841.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... DSCF6842.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 (editat) ... DSCF6843.bmp Editat Iunie 5, 2005 de Castravete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... DSCF6844.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... DSCF6849.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 La salon ... DSCF6873.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... putina lume ( cel putin cand am ajuns noi ) DSCF6875.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... Rinno ... tatalor DSCF6880.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 si uite asa am plecat noi spre Bucuresti .. cand .. la iesirea din Brasov.. GPZul Magicianului .. a facut o magie ... si l'a lasat fara cablu de ambreiaj .. multumim pe aceasta cale baietilor din Predeal care l'au ajutat sa'si continue drumul normal , fara plecari de pe loc pe o roata ... DSCF6883.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ... tehnica si dibacie... DSCF6891.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 ...idem DSCF6894.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 .. si penultima oprire inainte de Bucuresti la paralela 45 virgula ceva(ne'am mai oprit in Ploiesti la OMV pt o cafea dar am uitat sa mai imortalizez momentul ) DSCF6901.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 si ultima .. de la mine ... restul o sa mai vina de la Magicianu.. + completarile de rigoare. A fost o drumetie deosebita , fiind si primul meu drum cu serpentine. A fost super, vremea a tinut cu noi si asfaltul la fel ( in afara de cateva bucatele mai in sus de Cheia ). Bafta si la cat mai multe iesiri de genul asta. DSCF6909.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Breavos domnilor!!! Bah, ce-ash fi mers shi io, tu-lemumankoor astora cu actele lor... Oricum, pozele arata bine shi excursia pare intr-adevar o reusita. Mishtooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 .. si penultima oprire inainte de Bucuresti la paralela 45 virgula ceva(ne'am mai oprit in Ploiesti la OMV pt o cafea dar am uitat sa mai imortalizez momentul ) Bravo! cu timpul o sa faceti mai putine poze(adica mai putine opriri) E tare misto drumul ala pe la Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 Opririle scurte si dese , cheia marilor succese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 la mai mare barosanilor! de acum incolo sper sa ma alatur shi io de fiecare data.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Pai vezi de aia am ajuns eu mai repede ca voi desi am mers numai cu 70 - 80 ca nu m-am oprit deloc si apoi am ajuns si in Poiana. Asta era unul cu un tenere mai vechiut dar mergea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Eu m-am despartit de "kool and the gang" inainte de sacele si am taiat-o spre valea doftanei prin pasul predelus... mai multe aici: /index.php?...=0entry177985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Au fost mai multi sus in Poiana si speedury dar si Enduroaice , astia urcau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate