ZORRO Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Probabil clasic, dar la mine de 8 ani de cand am permis (si am si mers cate ceva), nu era clasic ca nu mai cazusem. Eram la Obor, treceam linia de tranvai, atent la linie si la gropi, imi iese in cale din parcare o dacie papuc (care transporta geam termopan) si ocupa toata banda 1, ma bag pe banda 2, acolo o dacie tunata se opreste in mijlocul drumului sa claxoneze o gagica de pe margine, eu deja aplecat buf. Nu vroiam sa postez aici (niciodata), dar pentru ca m-am laudat ca pana acum nu am cazut niciodata, aruncati in mine cu vb aia ca nu exista motociclisti care au cazut sau care vor cadea. Probabil vina mea a fost ca eram prea atent la gropi. De patit nu am patit nimic, doar niste zgarieturi, iar motorul, putin polizata carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Asta sa fie cea mai nasoala experienta de genul asta. Doamne fereste. Bafta in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 ... trece (shtiu io din experientza proprie ). Eu daca aveam carene cre'ca le "polizam" un pic mai mult pe pamantul ala ... noroc ca-i naked Asta sa fie cel mai nasol din cariera! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Mare atentie la manelarii cu masini tunate: multi le tuneaza pt a atrage privirile si admiratia gagicilor. Deci sa nu te mire ca tipul a oprit sa claxoneze niste tipe, macho din el nu a putut trece fara ca tipele sa-i arunce o privire . Noroc ca nu ai patit tu ceva, ar fi fost nasol sa te accidentezi. Bafta la noroc si cat mai putini prosti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Asta e, toti le tavalim, unii din prima zi si altii dupa mai multi ani Bine ca "botezul" a fost lejer si ochii cat cepele, daciile "tunate" sunt o categorie speciala la care trebuie sa acordam atentie sporita, alaturi de taximetristi, pustani de bani gata in masini cu staif, soferi de institutii samd...adica mai toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Fierul se repara si tu la fel Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Bine ca n-ai patit tu mare lucru. Bafta si sa nu mai ai parte de astfel de incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Imi pare rau de "dansa", dar bine ca tu nu ai patit mare lucru! Ochii-n paishpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 okii mari si pune talpa in fata Bine mai, da ce eu am DR? Cand s-a oprit ala in fata mea eu eram aplecat deja cu genunchiul la pamant. Am zis si eu ca daca eram cu IJ-ul nu cadeam, datorita pozitiei, ca as fi putut pune piciorul jos. Asta e. Va multumesc pentru urari si sper si eu sa raman cu asta ca ultima cazatura. Asta sa-mi fie "botezul" si atat. Cand oi avea bani, pt oras imi iau si eu enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Man .. naspa ce sa zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 nasol si asa cum ti s-a mai zis se repara...ai grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Hai ca ai scapat subtire! Cam ne intindem, dragilor, sezonul asta! Propun un drum cu motoarele la biserica....pentru a fi iertati dupa ce-i impuscam pe soferii bulangii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 Propun un drum cu motoarele la biserica....pentru a fi iertati Sa stii ca asta nu e o idee rea, eu cu Dacia am fost si in 4 ani nu am avut nici un accident, nici o pana, nici macar odata nu m-a lasat in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Mare atentie la manelarii cu masini tunate: multi le tuneaza pt a atrage privirile si admiratia gagicilor. Deci sa nu te mire ca tipul a oprit sa claxoneze niste tipe, macho din el nu a putut trece fara ca tipele sa-i arunce o privire . Noroc ca nu ai patit tu ceva, ar fi fost nasol sa te accidentezi. Bafta la noroc si cat mai putini prosti! : baldy: jenel tea claxonat si pe tine? de unde stiau ca tu esti? JIHAD..ba ce va tot zicem noi(DAC MOTORS ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Bine ca ai scapat doar cu atat,doar in tanc esti in siguranta,nu conteaza ce motocicleta ai daca e s-o pui pe jos tot o pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Asta e, toti le tavalim, unii din prima zi si altii dupa mai multi ani Bine ca "botezul" a fost lejer si ochii cat cepele, daciile "tunate" sunt o categorie speciala la care trebuie sa acordam atentie sporita, alaturi de taximetristi, pustani de bani gata in masini cu staif, soferi de institutii samd...adica mai toti bine spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate