qaz77 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 da bre, asa e. treci pe la mine pe la garaj sa vedem ce are sau ce-i trebuie. am sa trec imediat cum se deschide sezonul sa dau si eu examenul ca am stat toata vara cu dosarul in casa si nu m-am dus..si cand m-am hotarat a nins cu 1 zi inainte sa dau poligonu'..da-mi un add pe messenger si mai vb. id: sanuieilatei ..iahu:D si..un an nou fericit tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 motoret luat la recomandarea lui balteanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 La multi ani dragii mosului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 30, 2009 Autor Share Postat Decembrie 30, 2009 sa traiesti moldovene. bah, vezi ca mi-e dor de voi, asa ca daca bei o bere, gandeste-te si la mine. pregatiti-va, la anul venim peste voi, in drumul spre portocalia sau danemarcia. poate iti pui churu pe viroaga si mergi cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Scuze c-am scris la monster lounge...is un pic naucit de topicurile cu ducati...asta mi-a iesit in cale primul...:-)...La multi ani!...va mai scriu cand apuc sa mai ies...d 848...(l-am luat in dec si n-am facut decat 100km pana acu')...daca nu deranjez...am sa caut si celelalte topicuri ducati oricum...pana nimeresc..:-) Editat Decembrie 31, 2009 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 stai bre calm, nu te bate nimeni, monsterul e tot ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 salut! sunt alina din turnu severin.de unde pot sa iau si eu niste piese si accesorii pentru ducati? din cat am apucat sa citesc si eu pe aici, de la andu din bucuresti, nu? puteti sa ma ajutati cu un numar de telefon, va rog? multumesc La multi ani si un an nou mai bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 ti-am trimis mesaj cu numarul lui andu. dar ce iti trebuie la mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 ti-am trimis mesaj cu numarul lui andu. dar ce iti trebuie la mobra? pai...un cablu de kilometraj de monster 750, sonda de ulei, un ghidon de streetfighter, un buson de rezervor, monopost, simeringul din spatele pinionului de atac pt monster 620. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 si un avatar fara chinezarie. hai sa fim fericiti cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 si un avatar fara chinezarie. hai sa fim fericiti cu totii sorry...nu am apucat sa-l schimb. inainte de monster am avut bandit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 si un avatar fara chinezarie. hai sa fim fericiti cu totii Tigane, lasa fata sa viseze la lucruri mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 banditul nu e chinezarie, cocalare. a avut madama mea bandit si am fost amandoi foarte multumiti de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani tuturor ducatistilor! un an nou plin de bucurii si sa inceapa sezonul cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 multam fain miniblondule. la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 si un avatar fara chinezarie. hai sa fim fericiti cu totii tzigane, te-ai fi dat pe un XS? hai sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 bah, la multi ani pe motoreta, fara reumatism si ciolane rupte, cu kilometri multi, consum mic si 200 mereu pe bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Monster Art Gallery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan101 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Stie careva cam la ce pret ajung niste tobe termignoni pt un monster 600 din 2000?Si unde asi putea sa gasesc??? multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Salut baieti. Am si eu o intrebare poate stiti. Vreau sa imi iau si eu cauciucuri pt monster e m750 din '98 aveti idee daca pe fata merge pus 120/70/17 ? sau merge doar 120/60/17 ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Si e chiar recomandat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Aha merci pt promptitudine . Asfalt uscat cat mai devreme in an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 daca nu ti-ai luat anvelope, da-mi de veste, te trimit eu la un nene care are preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 ba mai bine trimite-ma pe mine liviule...ca in februarie vreau si eusa imi cam iau hai ca te caut pe mess sau tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate