mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Roby, uite un chopper făcut de cei de la Highwayhawk dintr-o Yamaha FJ 1100...poate îţi dă ceva idei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 deţ ol, folks..Roby, apucă-te de lucru, mă! sau ar putea să se apuce de ciopărit Zahei, că tot tramvai din ăsta are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 coane lup-alb da linku' unde-i??? ne place sa studiem mai mult??!!!?!! eu am intrat pe http://www.highwayhawk.com/ da nici urma de motor prezentat de tine?!?! da am mai scormonit pe siteul lor shi am gasit : > Bikers Life April '03, page1 FJ 1100 Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 bravo, aia e .. nu avea rost să mai pun liku când am dld tot ce era acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 cand te stimuleaza lupu' incepi sa cautzi pe un site polonez, am gasit asta la vanzare CHOPPER - FJ 1100 nu se compara cu a lu' lupu' alb, da e tot fj 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 www.swistak.pl/aukcje/997726.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 MERSI PT POZE interesante........dar eu am deja totul intiparit pe creier cum va iesi chopperul meu .... va multumesc oricum VA SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 cum îl ştiu eu pe Roby, chopperul lui va semăna mai mult cu cel postat de DMW, dar cine ştie, o să vedem pe parcurs, dacă pune omu' poze cu derularea proiectului. mie personal îmi place mai mult cel pus de LupAlb, doar culoarea îmi răneşte retina, în rest arată nemaipomenit. Chiar nu îmi imaginam că se poate face aşa ceva din motorul de FJ. Chiar arată a chopper modernizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 cum îl ştiu eu pe Roby, chopperul lui va semăna mai mult cu cel postat de DMW, dar cine ştie, o să vedem pe parcurs, dacă pune omu' poze cu derularea proiectului. mie personal îmi place mai mult cel pus de LupAlb, doar culoarea îmi răneşte retina, în rest arată nemaipomenit. Chiar nu îmi imaginam că se poate face aşa ceva din motorul de FJ. Chiar arată a chopper modernizat. hehe ,rabdare oameni buni,ca lucrez,si nu am timp de motor----dar incet incet---voi pune ceva poze-------aprpo aress666 nu prea va semana cu nici unul-----o sa vedeti voi-----numa sa aveti rabdare----caci eu am o rabdare de fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 NOI CIND NE LAUDAM CU ALE NOASTRE---LEGAL---? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate