Zvastic Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 sar'na cand te vedem la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 pt suruburi de carene.... la dezmembrarari sau la honda . Oricum cu cateva "jdamii" le rezolvi 3suruburi pentru o carena laterala de la nsr m-au costat 12lei la 'onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 3suruburi pentru o carena laterala de la nsr m-au costat 12lei la 'onda. si e mult? sar'na daca imi pupi mana in mers....iti schimb eu uleiu la moto...si iti fac un upgrade la "exhaust sistem". prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 am deja upgrade si mi-a schimbat tata uleiu' pe la arc o sa ne vedem in curand, momentan prefer sa o las usor sa ma invat cu pitica, asa ca la inceput.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Daca incepeti sa va balacariti si pe topicul asta, mai bine o lasati moarta... vedeti o fata si vi se aprind calcaiele, hai mutati discutia la intalniri, evenimente, etc... mi se face cam sila asa in ultima vreme de astfel de comportamente! Vorbim aici de CBR 125cc!! si nimic mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) Daca incepeti sa va balacariti si pe topicul asta, mai bine o lasati moarta... vedeti o fata si vi se aprind calcaiele, hai mutati discutia la intalniri, evenimente, etc... mi se face cam sila asa in ultima vreme de astfel de comportamente! Vorbim aici de CBR 125cc!! si nimic mai mult! iti multumesc (sper ca se intelege la ce ma refer,daca nu PM) Editat Iulie 5, 2009 de bubuzuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Daca incepeti sa va balacariti si pe topicul asta, mai bine o lasati moarta... vedeti o fata si vi se aprind calcaiele, hai mutati discutia la intalniri, evenimente, etc... mi se face cam sila asa in ultima vreme de astfel de comportamente! Vorbim aici de CBR 125cc!! si nimic mai mult! huo! era doar o aluzie in paralel la treburile serioase....robotule> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 huo! era doar o aluzie in paralel la treburile serioase....robotule> Pai cam are dreptate...te-ai atacat degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Pai cam are dreptate...te-ai atacat degeaba ok..am gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1893 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Sal Am mai intrebat odata pe topicul asta dar lumea m-a cam luat la misto sau asa mi sa parut mie. Vreau sa'mi achizitionez o Honda Cbr '06 si cam stau in dubii m'as duce personal pana la posesor sa ma urc putin pe ea sa vad daca stau ca pe un poketbike dar am multi km de mers ... daca merg , merg direct cu banii jos si io iau . Voi ce ziceti ? Am 1.82 inaltine si 65 de kg ...sunt prea inalt pentru CBR? o sa stau cocosat pe ea ? * mie chiar imi plac cbr-urile deoarece sunt incepator , am condus doar scutere... MS anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nu o sa stai f cocosat. intradevar esti putin mare pt cbr. de unde esti? Gaseste la tine in oras un posesor de cbr, cere voie, urca-te pe el, fa-ti o poza din lateral (ca sa vezi cum arati) si vezi cat de comod iti este tie pe el (asta conteaza) Bafta la achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1893 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nu o sa stai f cocosat. intradevar esti putin mare pt cbr. de unde esti? Gaseste la tine in oras un posesor de cbr, cere voie, urca-te pe el, fa-ti o poza din lateral (ca sa vezi cum arati) si vezi cat de comod iti este tie pe el (asta conteaza) Bafta la achizitie! io sunt dintr;o lacalitate de langa Iasi...am sa caut in cbr sa ma urc pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Salutare.. A dat cineva pana acum gauri in sitele de la toba stoc de pe cbr 125 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Salutare..A dat cineva pana acum gauri in sitele de la toba stoc de pe cbr 125 ?? Da ..a dat pierre2400 si se aude super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iulie 11, 2009 Autor Share Postat Iulie 11, 2009 Salutare..A dat cineva pana acum gauri in sitele de la toba stoc de pe cbr 125 ?? stai cuminte ca o sa-ti para rau mai bine cauta un ciur de toba si gaureste-o/golesti-o pe aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Da ..a dat pierre2400 si se aude super fanii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 fanii mei Ai umflat ma roata la bicicleta?Sa vii peste mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Ai umflat ma roata la bicicleta?Sa vii peste mine? e topic pt motoreta mea...si nu vreau sa il stric certandu-ma cu tine...da-mi pm sa vorbim;) pup dulce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 stiu pe cineva care a facut cateva tobe beton pentru cbr. daca vreti da-ti PM. era un clip cu una dintre tobe pe topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) MARE PB MARE! Care ma ajuta cu o informatie! Unde gasesc placa de presiune de la oala mica pt ambreiaj, intr-un manual de reparatii ii zice "placa principala". De 3 saptamani stau cu mobra in service pt ca nu gasesc piesa, iar la Honda, (unde o pot aduce) nu se primesc comenzi pentru ca din atata respect fata de client datele comunicate in care ei trebuie sa-si mute sediul sunt date doar ca sa umple site-ul cu ceva....deci multa neseriozitate la Honda Care ma poate ajuta sa gasesc asa ceva, ma intereseaza ca piesa sa fie noua si buna calitativ, la un pret de obraz! (nu prea imi vine sa accept ideea cu e-bay, asa ca, caut un magazin) Numa bine! Editat Iulie 15, 2009 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 iti multumesc (sper ca se intelege la ce ma refer,daca nu PM) Nu ne dezamagii, vrem poza cu tine.Si ca sa fim on topic ,e bine sa apara si cbr`u in poza,dar si tu (fara casca binenteles). Cum mai stati cu cbr`icile baieti?Probleme ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salut....astazi i-am pus filtru de benzina... Acum am o nelamurire :Am facut bine sau nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salut....astazi i-am pus filtru de benzina...Acum am o nelamurire :Am facut bine sau nu?? NU in curand o sa ti se caleze motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 NU in curand o sa ti se caleze motorul. [/quot Nasol...o sa-i pun si un filtru de calare atunci.... =))) Mesaj completat A pus cineva bujie ngk iridium??? As vrea sa stiu si alte coduri de bujii si de la alti producatori care sa se potriveasca la Cbr 125 . CR9-E are cineva pus?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 nimeni nu-si mai arata cbr ??? haideti k doar e coltul celor cu Honda CBR 125 Uite-l si pe CBR-ica simpatic! I-am schimbat guma pe spate (mai groasa) si am mai coborat-o putin, de frica sa n-o trantesc! Sunt miiiica de inaltime! Model 2008. Am facut 2000 km. Adica toata experienta mea pe 2 roti! Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate