pridon PRD Postat Septembrie 21, 2009 Autor Share Postat Septembrie 21, 2009 multumesc mult ptr explicatii, zi-mi si mie un producator serios sau de unde ai luat-o tu daca esti multumit de ea.incerc sa fac din cbrica o moto deosebit dar fara sa fac schimbari cu inprovizatii io am luat-o acum 2 ani, m-a costat 100euro si a fost de la un baiat din bucuresti care dupa 1 sapt nu mi-a mai raspuns la telefon..oricum, inca functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Salut..cateva poze dintr-o plimbare! Plecare :Mizil-Valeni de Munte-Cheia -Brasov-Intorsura Buzaului-Siriu -Nehoiu -Buzau-Mizil Km total: 385 Un traseu extraordinar! merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 o vand pe lenutza!!!! sariti de o luati! vrea la altcineva, nu-i mai place de mine, a zis sa-mi iau chopper sau enduro touring ca sutn urat si barbos... deeeeeeeeeeeeeeci...Se vinde Lenutza! Honda CBR 125cc, 2004, 27 000 km, stare de iti vine sa o pupi...bag mana in foc pt trotineta mea! /index.php?showtopic=441081 Mesaj completat nu mai are nimani, nimic de spus?!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Mesaj completatnu mai are nimani, nimic de spus?!.... in perioada asta lumea trece la masini :-"....cel putin eu asa am procedat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salutare, semn clar ca a fost lovita.... nu stiu ce sa zic cu rezervoru indoit e o cazatura destul de strasnica, si nu cred ca se poate repara cu o suma de bun simt...mai bine mai pui un ban gramada si iti iei ceva in stare buna ( ca sa fiu nesimtit zic ca stiu eu una, pe a mea ) in rest motorul este foarte fiabil, atentie mare la ambreiaj ( este un pct putin mai slab la acest model, atentie mare daca a fost cazuta, caci poate avea si chestii ascunse care sa-ti dauneze la drum...in rest uite-te la ce te uiti de obicei la o motoreta: toba, mansoane, cauciucuri, cadru, etc etc Cand te hotarasti sa te duci cu cnv cu experienta. Bafta, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 o opinie personala, inseamna ca s-a cazut destul de urat cu ea... nu stiu ce sa zic incearca sa cauti si altceva, nu ne putem da cu parerea despre motoreta dat fiind ca nu avem nici macar fotografii cu ea Mesaj completat Daca voi stati, eu vand motoreta si fac poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Salut..cateva poze dintr-o plimbare!Plecare :Mizil-Valeni de Munte-Cheia -Brasov-Intorsura Buzaului-Siriu -Nehoiu -Buzau-Mizil Km total: 385 Un traseu extraordinar! merita. fratilor mi-am indoit janta din fata, am dat intr-un bolovan la 100km /h ,nu rau doar buza, nu am lovit cu janta ci cu cauciucul si s-a indoit janta credeti ca o pot indrepta? ati avut un asemenea incident? astept pareri. multumesc Mesaj completat Salut..cateva poze dintr-o plimbare!Plecare :Mizil-Valeni de Munte-Cheia -Brasov-Intorsura Buzaului-Siriu -Nehoiu -Buzau-Mizil Km total: 385 Un traseu extraordinar! merita. fratilor mi-am indoit janta din fata, am dat intr-un bolovan la 100km /h ,nu rau doar buza, nu am lovit cu janta ci cu cauciucul si s-a indoit janta credeti ca o pot indrepta? ati avut un asemenea incident? astept pareri. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Am mai vazut o janta indoita pe un cbr. Cred ca o poti indrepta daca nu e exagerat de stramba. La viteza cu care ruleaza cbr-ul nu cred ca o sa se simta janta stramba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Mi-am indoit si eu janta la cbr de pierdea presiunea imediat...si s-a indreptat fara probleme...la cald Editat Noiembrie 30, 2009 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Mi-am indoit si eu janta la cbr de pierdea presiunea imediat...si s-a indreptat fara probleme...la cald la cald prin"ciocanire" sau roluire ? eu as incerca la rece prin loviri usoare sau sa o incalzesc putin cu un aparat cu aer cald, nu vreau sa o demontez. o crapa bucati din ea? tehnologia de reparatie scrie ca jantele din Al se indreapta la cald la temp de 140 grade celsius dar la mine nu e chiar rau.oricum va multumes tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 la cald prin"ciocanire" sau roluire ? eu as incerca la rece prin loviri usoare sau sa o incalzesc putin cu un aparat cu aer cald, nu vreau sa o demontez. o crapa bucati din ea? tehnologia de reparatie scrie ca jantele din Al se indreapta la cald la temp de 140 grade celsius dar la mine nu e chiar rau.oricum va multumes tuturor Prin ciocanire...sfatu meu e sa nu incerci la rece pentru ca se poate crapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Pai ce e asa greu sa demontezi o janta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Pai ce e asa greu sa demontezi o janta ? Am rimuri montate iar daca o incalzesc trebuie sa o revopsesc si nu am dispozitiv de sustinere(cric).dar daca trebuie....Mi-a promis un amic ca o incalzeste usor cu aer cald si o ciocaneste usor.MENTIONEZ CA NU SCAPA AER.SALUTARI OMENILOR DE BUNA CREDINTA.NU E RAU DAR EU SUNT UN TIPICAR INASCUT SI VREAU SA AM TOTUL PERFECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Daca n-ai cric dai jos galeria si bagi un scaun mai mic sau niste scanduri sub motor si o sa stea una dintre roti suspendate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Pai ce e asa greu sa demontezi o janta ? Am incercat prin ciocanire cu un dorn de lemn prin loviri usoare si sa fie a naibii deabia se vede o mica schimbare dupa o ora de ciocanire dar nu e rau deci la rece "am frecat-o " degeaba. fiindca nu am multa minte mi-as lua 2 jenti noi de la modelul 2007 modelul auriu, cat o costa? stiti un pret orientativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salut , am si eu o Honda cbr 125 r an 2005 , si nu stiu ce sa-i fac sa mearga mai tare :| . Nu vrea sa mearga mai tare de 100 . Aveti vre-o idee ce sa-i fac ? Si unde as putea sa o delimitez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salut , am si eu o Honda cbr 125 r an 2005 , si nu stiu ce sa-i fac sa mearga mai tare :| . Nu vrea sa mearga mai tare de 100 . Aveti vre-o idee ce sa-i fac ? Si unde as putea sa o delimitez ? Cat fuge momentan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) a scris mai sus ca nu merge mai mult de 100:) Editat Decembrie 2, 2009 de rock_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Cat fuge momentan? Pai cu 100 km/h ... . Mai mult nu vrea . Si deabia atinge 100 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Pai cu 100 km/h ... . Mai mult nu vrea . Si deabia atinge 100 . scuze ca ma bag dar e foarte bine 100 nici nu ai nevoie de mai mult... daca vroiai viteza iti puteai lua rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 scuze ca ma bag dar e foarte bine 100 nici nu ai nevoie de mai mult... daca vroiai viteza iti puteai lua rs Pai da , dar acum asta e , nah . Ce pot sa-i fac ? Daca o delimitez :-?? , nu stiu daca e bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Pai da , dar acum asta e , nah . Ce pot sa-i fac ? Daca o delimitez :-?? , nu stiu daca e bine ... si daca o delimitezi cat se mai duce ?? pana la 120 - 130 avantaju ei fata de rs e consumu . rs - meu consuma 5 litrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) si daca o delimitezi cat se mai duce ?? pana la 120 - 130 avantaju ei fata de rs e consumu . rs - meu consuma 5 litrii. Pai da dar , mie nu-mi palc alea in 2 timpi ... :| , cand trebuie sa bagi benzina trebuie sa bagi si ulei , nu ? Uhm , si sunetu' ala , nu e ca la 4 timpi . Editat Decembrie 2, 2009 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Pai da dar , mie nu-mi palc alea in 2 timpi ... :| , cand trebuie sa bagi benzina trebuie sa bagi si ulei , nu ? Uhm , si sunetu' ala , nu e ca la 4 timpi . nu e chiar asa. pana sa am rs asa ziceam si eu si am vrut sa imi iau cbr dar nu am avut bani. mi-am luat rs si m-am indragostit de ea. dai 60 ron ii iei un litru de ulei merge 1000-1500 de km cu el. si in rest ii bagi benzina cat despre sunet relantiu te deranjeaza in mers se aude mai frumos ca cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Ehh , whatever you say . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate