arnold;) Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 banuiesc ca trebuie sa faca uleiuri destul de bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ce parere aveti de toba asta? e artizanala facuta in buc din carbon. ce parere aveti de toba asta? e artizanala facuta in buc din carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 pai la o toba nu prea conteaza aspectul ci sunetul...deci pozele nu prea sunt de folos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 salutare baieti. am nevoie de ajutor Care imi pote spune de unde sa imi iau cauciucuri pt cbryca (dimenisunile din talon) Si daca sar putea la niste preturi rezonabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Salutare, stie cineva de unde as putea sa cumpar carena stanga sus pentru CBR 125 model 2004 ? ese carena care se pliaza pe far. Merci mult. orce ajutor este bine venit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Vreau sa va rog frumos pe cei care aveti cbr-uri sa imi raspundeti la o intrebare. Cand virati ghidonul maxim stanga , spatiul ramas intre ghidon si rezervor este acelasi ca si atunci cand virati maxim dreapta ? Va rog frumos sa va uitati cand aveti timp . Multumesc. E important pt mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 Salutare, stie cineva de unde as putea sa cumpar carena stanga sus pentru CBR 125 model 2004 ? ese carena care se pliaza pe far. Merci mult. orce ajutor este bine venit . ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 ebay merci mult. am gasit ceva, totusi desul de scumpisor . daca nu gasesc in alta parte dau comanda deacolo ca nu am ce face altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Vreau sa va rog frumos pe cei care aveti cbr-uri sa imi raspundeti la o intrebare. Cand virati ghidonul maxim stanga , spatiul ramas intre ghidon si rezervor este acelasi ca si atunci cand virati maxim dreapta ? Va rog frumos sa va uitati cand aveti timp . Multumesc. E important pt mine ! da, trebuie sa fie egal. asa e la toate motocicletele. vezi ca semighidoanele ar trebui sa fie reglabile, si sa poti face aceasi dinstanta in ambele parti. daca nu se poate inseamna ca a fost cazut si s-a strambat semighidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 da, trebuie sa fie egal. asa e la toate motocicletele. vezi ca semighidoanele ar trebui sa fie reglabile, si sa poti face aceasi dinstanta in ambele parti. daca nu se poate inseamna ca a fost cazut si s-a strambat semighidonul. Multumesc de raspuns . Asta era intr-adver problema , semighidonul stanga fiind putin deplasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Am vazut mai multe cbr`uri cu problema asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Sal , aveti ideie se poate schimba cauciucul de pe spate , in sensul sa pun unul de 130 , fara a aduce alte modificari ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Sal , aveti ideie se poate schimba cauciucul de pe spate , in sensul sa pun unul de 130 , fara a aduce alte modificari ?multumesc da. dar o sa fie aiurea dupa acea. nu va mai fi la fel de usor sa te dai pe curbe, se inclina mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ce stiti despre tobele endurance? exista vreun importator la noi in tara? au cel mai deosebit sunet transforma cbrica intr-o fiara. ajutati-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 ce stiti despre tobele endurance? exista vreun importator la noi in tara? au cel mai deosebit sunet transforma cbrica intr-o fiara. ajutati-ma din cate stiu eu, tobele endurance sunt race(incomode pt strada). cat despre importator, habar n-am. tin minte ca le-am gasit pe ebay, nici nu erau asa scumpe ~ 200euro vezi: userul cobraart, el tin minte ca avea endurance pe cbr-ul lui bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ma bucur sa vad ca lumea are bani pe timp de criza ... uitati aici ce se poate face cu 40E ...toba a fost de vanzare mai demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 poti sa pui si un filmulet sau ceva sa vedem si noi cum suna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 ma bucur sa vad ca lumea are bani pe timp de criza ... uitati aici ce se poate face cu 40E ...toba a fost de vanzare mai demult a iesit super frumos cum a reconditionat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ma parca suna mai bine aia de cat actuala... asta cam behaie, e prea puternica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ma bucur sa vad ca lumea are bani pe timp de criza ... uitati aici ce se poate face cu 40E ...toba a fost de vanzare mai demult prietene cum arata acum jos palaria..... cine a reconditionat toba mare meserias ,de la cum arata,de ce nu ai vandut-o asa ca veneam pe jos la br,nu o vinde noul prop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 un strat de vopsea face minuni un strat de vopsea face minuni poti sa pui si un filmulet sau ceva sa vedem si noi cum suna? e link-ul cu un video mai jos...daca mai doriti vreo toba PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prorider Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ma parca suna mai bine aia de cat actuala... asta cam behaie, e prea puternica. da mai chivule...da acum depinde.... de exemplu mie imi place asta mai tare.....se aude mai deschis aia se aude mai infundata...+ca ai vazut azi RSV-ulala ce fel se auzea ....dar depinde de gustul fiecaruia;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Asa arata toba inainte acum ati vazut si voi. Sunetul este impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 daca mai vreti poze anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 da mai chivule...da acum depinde.... de exemplu mie imi place asta mai tare.....se aude mai deschis aia se aude mai infundata...+ca ai vazut azi RSV-ulala ce fel se auzea ....dar depinde de gustul fiecaruia;) pai n-ai stat pana acum langa motor la semafor sa simti cum iti inteapa timpanul. in schimb rateurile imi plac ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate