andrey Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 pai n-ai stat pana acum langa motor la semafor sa simti cum iti inteapa timpanul. in schimb rateurile imi plac ) vrei sa zici ca iti incanta timpanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 vrei sa zici ca iti incanta timpanul ntz vroiam sa zic ce-am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 care aveti un manual de reparatii pentru cbr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ntzvroiam sa zic ce-am zis. da, asta e parerea ta si o respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prorider Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 pai n-ai stat pana acum langa motor la semafor sa simti cum iti inteapa timpanul. in schimb rateurile imi plac ) eh ...akm fie vb a lu clau ca a lu clau....da RSV-ul ma....ca era racheta ieri +ca mergea si cu ea tuarata tare:> akolo intzepaturi in timpan nu la cbrik lu claudiu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Intr-un final m-am decis..In data de 10 aprilie s-a deschis si reprezentanta Honda la Timisoara..Si urmeaza sa-mi cumpar o Honda CBR 125 R.. Chiar daca am 18 ani si acum fac scoala pentru categoria A,doresc sa-mi achizitionez acest motor pentru inceput. Am o intrebare pentru voi..Banuiesc ca,cand o cumpar este limitata la o anumita putere..Dar tinand cont ca voi avea "a-ul",se va putea delimita pentru a avea mai multa putere ?! Ca banuiesc ca ele sunt limitate pentru cei care au permis categoria A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Intr-un final m-am decis..In data de 10 aprilie s-a deschis si reprezentanta Honda la Timisoara..Si urmeaza sa-mi cumpar o Honda CBR 125 R..Chiar daca am 18 ani si acum fac scoala pentru categoria A,doresc sa-mi achizitionez acest motor pentru inceput. Am o intrebare pentru voi..Banuiesc ca,cand o cumpar este limitata la o anumita putere..Dar tinand cont ca voi avea "a-ul",se va putea delimita pentru a avea mai multa putere ?! Ca banuiesc ca ele sunt limitate pentru cei care au permis categoria A1. nu-s limitate. 15cp e toata puterea ei. eu nu mi-as lua cbr daca as avea A. cumpara-ti si tu ceva de 250cmc, un pui de ninja ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Intr-un final m-am decis..In data de 10 aprilie s-a deschis si reprezentanta Honda la Timisoara..Si urmeaza sa-mi cumpar o Honda CBR 125 R..Chiar daca am 18 ani si acum fac scoala pentru categoria A,doresc sa-mi achizitionez acest motor pentru inceput. Am o intrebare pentru voi..Banuiesc ca,cand o cumpar este limitata la o anumita putere..Dar tinand cont ca voi avea "a-ul",se va putea delimita pentru a avea mai multa putere ?! Ca banuiesc ca ele sunt limitate pentru cei care au permis categoria A1. nu-ti cumpara motor nou cu cilindree mica fiindca il tii o perioada scurta de timp si cand vrei sa-l vinzi ai sa pierzi multi bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 nu-ti cumpara motor nou cu cilindree mica fiindca il tii o perioada scurta de timp si cand vrei sa-l vinzi ai sa pierzi multi bani Da Claudiu,si la asta m-am gandit,dar il iau in rate intr-un an si imi pica cat de cat bine . De asta si intrebam,daca i-au A-ul se mai poate delimita ceva la motocicleta,sau vine stock pentru cei care au A1. Mersi oricum de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Nu exista limitari la CBR 125 !!!!11oneoneone Are 14 cai... la inceput o sa ti se para mult, dupa 2 luni esti deja plictisit ... Eu iti recomand Kawasaki ninja 250 R. Perfecta pt incepatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Nu exista limitari la CBR 125 !!!!11oneoneone Are 14 cai... la inceput o sa ti se para mult, dupa 2 luni esti deja plictisit ... Eu iti recomand Kawasaki ninja 250 R. Perfecta pt incepatori ! Banuiesc ca,Kawasaki luat second..Deoarece nou costa cam mult..Nu cred ca-mi permite bugetul . Cu cbr-ul de 125 cat ati fugit maxim ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 120......cu vant si tornada in spate bai, nu stiu, presupun ca vrei vitezana..nimic mai simplu kawa zx4r, o iei limitata la 35 de cai (asa o iei din Germania) si cand te simti sigur pe tine ii dai limitatoarele jos si ai 65 de cai..... simplu ca "Buna ziua!"...parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ia vreo 120 , cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Nu stiu ce vor multi de la o motocicleta,mie imi place foarte mult sa ma plimb si sa fac excursii prin natura..De aceea chiar daca am 18 ani imi doresc o motocicleta si nu o masina . Nu sunt ca restul care isi iau o motocicleta doar ca sa o tureze sau chestii de genul acesta . M-am uitat si la Kymco si la Rieju.. Dar parca mai bine suna Honda Foarte bine in banii astia iti poti lua un scuter de 200 si doar sa "tragi de manson" si sa prinda 160..Dar parca cu motorul e altfel..Simti ca,conduci in adevaratul sens al cuvantului . Chiar daca sunt vitezoman,cred ca mi-ar ajunge si 100km/h pentru un motor. Mai este cineva care l-a achizitionat nou de la dealer ?! Si daca da..Cat are garantia,sau ii poate aduce imbunatatiri (schimbat toba si alte chestii) doar la dealer ?! Multumesc anticipat ca ma ajutati raspunzandu-mi la intrebari,sper ca nu va stresez Editat Aprilie 14, 2009 de AndreW_Lugoj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 135 km/h am prins maxim. I-ar ca sa schimbati sunetu cat de cat fara nustiu ce investitii sau multa munca : http://www.youtube.com/watch?v=WlhMw53qI10...feature=related Faceti cum face tipul respectiv in videoclip : Scoateti sau pilot , desfaceti rezervoru din surubul central si se vede cauciucul acela care duce la filtru de aer , trageti de el pana iese afara ...montati tot la loc si o sa se simta o diferenta la sunet ...Garantez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Din cate observ pretul la o Yamaha YZF-R125 modelul 2009 e doar 3353 E..Doar cu ~300 E in plus..Mai scotocesc pe forum..Poate gasesc vreo comparatie intre cele doua . Mersi de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Din cate observ pretul la o Yamaha YZF-R125 modelul 2009 e doar 3353 E..Doar cu ~300 E in plus..Mai scotocesc pe forum..Poate gasesc vreo comparatie intre cele doua . Mersi de raspuns Scz de offtopic: Unde ai gasit yzf cu 3353 E ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Scz de offtopic: Unde ai gasit yzf cu 3353 E ? Acum sincer sa fiu nu stiu daca e cu TVA sau fara ..Uite site-ul..Nu doresc sa fac reclama,e doar pentru informarea altui forumist http://www.kawamotors.ro/index.php?opt1=det&idd=123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreW_Lugoj Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Este pretul fara TVA..Ma scuzati..Cu tot cu TVA ajunge la 3990 E..Raman la Honda CBR 125 R :) Editat Aprilie 14, 2009 de AndreW_Lugoj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Este pretul fara TVA..Ma scuzati..Cu tot cu TVA ajunge la 3990 E..Raman la Honda CBR 125 R nu ar fi o idee rea sa incepi cu un cbr 125 chiar daca ai 18 ani. e o motocicleta care iarta foarte multe si pentru plimbari de astea e perfecta. lasa un id ceva si mai povestim. bafta la achizitie 135 km/h am prins maxim.I-ar ca sa schimbati sunetu cat de cat fara nustiu ce investitii sau multa munca : http://www.youtube.com/watch?v=WlhMw53qI10...feature=related Faceti cum face tipul respectiv in videoclip : Scoateti sau pilot , desfaceti rezervoru din surubul central si se vede cauciucul acela care duce la filtru de aer , trageti de el pana iese afara ...montati tot la loc si o sa se simta o diferenta la sunet ...Garantez cv diferenta de putere/acceleratie ai simtit? scade/creste? sau doar sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 nu ar fi o idee rea sa incepi cu un cbr 125 chiar daca ai 18 ani. e o motocicleta care iarta foarte multe si pentru plimbari de astea e perfecta. lasa un id ceva si mai povestim. bafta la achizitie cv diferenta de putere/acceleratie ai simtit? scade/creste? sau doar sunet ce iarta? da-mi cateva exemple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 ce iarta? da-mi cateva exemple. orice motocicleta de putere mica te iarta daca scapi mana in gaz, daca dai de-o zona cu nisip/ulei/apa si faci vreo prostie etc. iti dau un exemplu concret: anu trecut cand mi-am cbr-ul, un amic si-a luat f4. pana acum a fost de 2 ori in service: vopsit/reparat carene etc. oare dc? asa ca daca ai ajuns pe un pic de apa/nisip si ai accelerat putin, cu f4 esti pe jos, cu cbr125 mai putin probabil..de asta cred ca ar fi mai indicat un moto de putere mica(indiferent ca e cbr, rs125, r125) in primii 10.000km ai putea sa tii cont si de varianta zx4r(limitat) doar sa nu ai probleme cu piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Nu stiu ce vor multi de la o motocicleta,mie imi place foarte mult sa ma plimb si sa fac excursii prin natura..De aceea chiar daca am 18 ani imi doresc o motocicleta si nu o masina . Nu sunt ca restul care isi iau o motocicleta doar ca sa o tureze sau chestii de genul acesta . M-am uitat si la Kymco si la Rieju.. Dar parca mai bine suna Honda Foarte bine in banii astia iti poti lua un scuter de 200 si doar sa "tragi de manson" si sa prinda 160..Dar parca cu motorul e altfel..Simti ca,conduci in adevaratul sens al cuvantului . Chiar daca sunt vitezoman,cred ca mi-ar ajunge si 100km/h pentru un motor. Mai este cineva care l-a achizitionat nou de la dealer ?! Si daca da..Cat are garantia,sau ii poate aduce imbunatatiri (schimbat toba si alte chestii) doar la dealer ?! Multumesc anticipat ca ma ajutati raspunzandu-mi la intrebari,sper ca nu va stresez Eu am luat`o de la dealer, in leasing pe 2 ani, garantie 2 ani. Platesc cam 300 de euro in plus. O am de aproape 1 an si inca nu m`am plictisit de ea. Partea proasta e la Casco. te cam oftici iarna cand o scoti doar 1-2 ori pe luna si trebuie sa platesti Casco. Dar e si o parte buna, inainte sa o vinzi, schimbi ce ai de schimbat la ea pe Casco, asta in caz ca o mai scapi si se zgarie, ba o carena, ba toba. Eu am prins 130 cu ea, dar nu merita sa o chinui asa. Imbunatatiri nu`i trebuie, garantez ca e perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Eu am luat`o de la dealer, in leasing pe 2 ani, garantie 2 ani. Platesc cam 300 de euro in plus. O am de aproape 1 an si inca nu m`am plictisit de ea. Partea proasta e la Casco. te cam oftici iarna cand o scoti doar 1-2 ori pe luna si trebuie sa platesti Casco. Dar e si o parte buna, inainte sa o vinzi, schimbi ce ai de schimbat la ea pe Casco, asta in caz ca o mai scapi si se zgarie, ba o carena, ba toba. Eu am prins 130 cu ea, dar nu merita sa o chinui asa. Imbunatatiri nu`i trebuie, garantez ca e perfecta de curiozitate, cam cat vine casco la ea? bafta si sa ai grija de ea:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 zx4r sta cam prost la capitolul piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate