David' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Stiu man . Eu nu am zis ca eu o tin numai sub 5000 de ture ... Mai bag si eu mana in ea . Eu de'obicei o schimb pe la 7000 8000 si chiar mai mult ) , cand ma grabesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 75% merg cu motorul peste 6.000rot/min pentru ca atuncea incepe sa traga, chit ca motorul este in rodaj. Oricum nu are ce sa se intample la un 4 timpi. Plm ... totu sta in ulei, deci nu are ce sa sufere de la forja. Si daca e 4 timpi ce ma?Ba esti ratat?E monocilindru!Inca nu se stie daca un YZF ingrijit duce 30 000 km!E monocilindru e uzura esti prost!Rodaj se face la orice motor,ca 2 timpi ca e 4 timpi nu conteaza!Motorul ala nush daca o sa te tina 10 000 km la cat esti de prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Nu vreau sa ne certam. O sa te anunt la cati km imi cade setu. PS: Daca ma tine 20.000 km eu sunt fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Nu vreau sa ne certam. O sa te anunt la cati km imi cade setu. PS: Daca ma tine 20.000 km eu sunt fericit. Hai du-te in plm de copil ratat care nu stii sa tii la lucrurile tale! 200 posturi,la clasa 125?Ai permis ma?Aici sa postezi cand o sa ai permis A1,nu cand o sa ai o panarama de motocicleta pe care o conduci fara sa ai macar legistlatie!Ba astia din cta dc nu-l dati pe balauru' asta sifon?Sa pupe un dosarel ai lui ca au luat ce nu trebuia unui ratat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ratat e tactu si cu toata familia ta de GAY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ratat e tactu si cu toata familia ta de GAY. Ma eu nu merit motor si tata nu a vrut sa-mi ia...si nici nu mi-a luat...oricum mi-l confisca din cand in cand .Dar eu am 16,am permis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Gata ma !! Nu va mai certati . Si tu pocket bike daca nu sti , numai vorbi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ma pis pe varsta ta si pe permisu tau. Eu fara permis ma descurc mai bine decat tu fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ma pis pe varsta ta si pe permisu tau. Eu fara permis ma descurc mai bine decat tu fara permis. Hai ma...chiar crezi ce spui? .Hai mars de aici si nu ma enerva ca a sa pupe ai tai dosarel daca imi ami faci nervi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 =)) Iar te lauzi mah pl bleaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ma Aline , lasal frate ! Dal in pana mea ! . Sa creada ce vrea . Ba omule (pocket bike) mai intai dai de permis si dupaia VORBESTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 =)) Iar te lauzi mah pl bleaga. Bai da-i drumu copil prost!Auzi ai 14 ani motor de 125 pe 50 si te lauzi pe forumuri.Asta ce dovedeste?Crezi ca e greu sa te dau eu sifoneala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 "si fara permis merg mai bine decat tu" ... gramatica lui pocket loveste din nou ! bai pocketbike, o sa te tina setul 20.000 daca nu ii faci rodajul calumea, dar N-O SA TRAGA CUM TRAGE UN YZF INGRIJIT CU RODAJUL FACUT CUM TREBUIE. Vorbesc din propria experienta, intr-un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Mersi Frana de pont. Tu nu esti ca restul terminatilor de pe aici. Editat Decembrie 6, 2009 de pocket bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Zise frana . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 In cercuri mai restranse mi se spune si "1:24" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 In cercuri mai restranse mi se spune si "1:24" mi`e mila de fata cu care ai fost....1:24-ule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 fetele ma striga "never ending" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ma pis pe varsta ta si pe permisu tau. Eu fara permis ma descurc mai bine decat tu fara permis. TU CREZI CE ZICI ??? doamne.... nici macar nu ai sustinut un examen in poligon. Crezi ca daca ai motor de 4000 d euroi esti ciumec... sa fim seriosi am eu 1300 de kilometrii si afara si in bucuresti si inca am foarte mult de invatat dar tu... Si apropo mai bine posteaza la aia cu scutere la 49cc Mesaj completat mi`e mila de fata cu care ai fost....1:24-ule! mor de ras ti-a zis-o frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Sambata voi face un filmulet si veti vedea ca dau mucu multor "piloti" gen malasorte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 TU CREZI CE ZICI ??? doamne.... nici macar nu ai sustinut un examen in poligon. Crezi ca daca ai motor de 4000 d euroi esti ciumec... sa fim seriosi am eu 1300 de kilometrii si afara si in bucuresti si inca am foarte mult de invatat dar tu... Si apropo mai bine posteaza la aia cu scutere la 49ccMesaj completat mor de ras ti-a zis-o frana Numa 1300 km?Nu e mare dif intre voi atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Sambata voi face un filmulet si veti vedea ca dau mucu multor "piloti" gen malasorte. Ti de pare ca ma dau eu pilot ??? Oricum cu mobra mea de 800 d euro iti dau fum in ochi . Fati un filmulet si da-te racing poate vedem R.I.P la stiri '' Era un baiat cuminte nu stim de ce s-a infipt in stalp " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Eu am 8000 km in total amice. Mesaj completat Poate imi dai fum in ochi, dar dupa 10 min. te vad cum ii faci segmentarea. Cat ai dat pe ea atat o sa te si tine. Fi sigur de asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Eu am 8000 km in total amice. si ti se pare mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Numa 1300 km?Nu e mare dif intre voi atunci... pai am mers atunci in vacanta in 3 saptamani 800 de km si apoi am lasat-o moale . Daca ies tarziu de la scoala nu am chef in weekend ce mai ies cu starstuck( bbb ) si cu razvan( madu93 ) le dedic o manea a lu salam pe treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate