felixnistor Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Daca nu ma insel cand am facut itp-u m-am dus cu cartea si acolo scrie dimensiunile. In taloanele cele noi nu mai scrie dimensiunea anvelopelor.Mesaj completat Auzi nu mai vorbii asa de sus , ca poate te impiedici si cazi.Esti si patriot mare tu MATURULE. Mai bine vezi de bicicleta aia si nu mai baga in seama toti imaturii... Stai jos ai 3, nu ai inteles nimic. aici e vorba de hobby,iar o moto mai mica noua cu niste imbunatatiri este mai buna decat cazaturile de 600.A si nu este singura moto pe care o am dar esti prea inteligent sa-ti explic de ce o am la inima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Zic să vă potoliți că se lasă cu warn-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Ultimu anunt . Vine cineva maine pe Transfagarasan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 Ultimu anunt . Vine cineva maine pe Transfagarasan ? lasa ma ca le aducem poze:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Dap , daca e ne auzim maine la un telefon Pridon , tu pe la ce ora pleci ? Eu plec pe la ora 6:00 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 Dap , daca e ne auzim maine la un telefon Pridon , tu pe la ce ora pleci ? Eu plec pe la ora 6:00 . la 12 o sa fiu in fagaras. ne auzim atunci la telefon. bafta si grija la drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeceSece Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Salut. Am gasit un cauciuc de 80/90 pt ceberica, e facut de Mitas. Are cineva? Stiti daca e cauciuc bun sau nu? Pretul este de 116 Ron. In alt loc nu am mai gasit cauciuc de 80/90-17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Stie careva cat ulei intra in jambele din fata ?La cbr ... ? Daca da , spuneti si voi aici . Mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeceSece Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 A venit toba Arata bestial si are un sunet fooooarte grooos si misto ) acum ceberica suna ca un ceberoi de 600. Maine fac un video sa auziti cum se aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Pai azi , trebuie sa-l pui :> . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeceSece Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Daaaa, dar am plecat la mare si nu am mai apucat ) Ce ziceti, se baga cineva la un traseu pana la Constanta joia/vinerea viitoare? Eventual cu intoarcere inapoi in Bucuresti duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 o intrebare scurta..cine are de dat 2 semnale fata, modelul original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 si eu am nevoie de ele .. Si de scarite stanga - dreapta pilot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 de ce ma, le-ai topit pe ale tale de la cat ai dat cu ele de asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Nu sti ma ca am avut accident ? Dar mie lene sa povestesc ) .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Pun si eu maine poze cu RR-u cu carenele lipite cu scotch ) La mine iar e dauna totala, cadru codita stramb, furca putin stramba, semighidon stanga stramb, carena laterala sparta, carena frontala sparta, codita rupta pe jumate pe stanga, scarita lipsa , cadru de bord rupt ... plm. Iau banii de la asigurari si il fac de stunt ca e cam singura sansa sa il modific. Daca nu, suzuky g3s3yks er 600 k7 + Editat Septembrie 22, 2010 de Frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Ar fi o idee sa-l faci de stunt ... Dar mai bun ar fi un gixxe-R 600 k7 + xD ... Ala da ... il ador .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeceSece Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Stie careva ce model sunt rulmentii de la roata din spate...cei 3 rulmenti? Multam! Am aflat ca trebuie sa ii schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Cand pui filmuletu' cu toba ? Sau poze ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Am si eu o curiozitate legata de motocicletele de 125cmc. Vreau sa-mi cumpar un motor de 125cmc, nu m-am decis inca ce firma sa fie, dar sa fie in 4 timpi motorul. Intrebarea mea este urmatoarea: cum se comporta motorul acesta la drum lung? Intentionez ca anul viitor sa fac un tur prin tara si prefer un motor mic pentru consum redus, ca sa am bani si de multe alte lucruri, nu doar de benzina. Vorbesc strict de motorul de 125cmc, nu de ciclista, pozitie in sa sau alte detalii de finete. Voi cat ati mers cel mai mult intr-o tura directa, fara oprire? Ma gandeam la 2-300km pe zi, poate. Fiind totusi o calatorie de placere, vreau sa vizitez si locurile, nu doar sa trec pe langa ele. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Am si eu o curiozitate legata de motocicletele de 125cmc. Vreau sa-mi cumpar un motor de 125cmc, nu m-am decis inca ce firma sa fie, dar sa fie in 4 timpi motorul. Intrebarea mea este urmatoarea: cum se comporta motorul acesta la drum lung? Intentionez ca anul viitor sa fac un tur prin tara si prefer un motor mic pentru consum redus, ca sa am bani si de multe alte lucruri, nu doar de benzina. Vorbesc strict de motorul de 125cmc, nu de ciclista, pozitie in sa sau alte detalii de finete. Voi cat ati mers cel mai mult intr-o tura directa, fara oprire? Ma gandeam la 2-300km pe zi, poate. Fiind totusi o calatorie de placere, vreau sa vizitez si locurile, nu doar sa trec pe langa ele. Multumesc frumos. ai postat la cbr 125 deci vrei informatii despre cbr 125 sau despre celelalte tipuri de motoare de 125 cc in 4 timpi .. yzf r125 ... derbi gpr 125 model 2010 la consum mic sunt .. yzf si cbr fiind pe injectie cu un full de benzina la yzf fac cam 380 de km iar la drum lung cbr cred ca ar fi mai bun deoarece nu are o pozitie" prea incordata " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 ai postat la cbr 125 deci vrei informatii despre cbr 125 sau despre celelalte tipuri de motoare de 125 cc in 4 timpi .. yzf r125 ... derbi gpr 125 model 2010 la consum mic sunt .. yzf si cbr fiind pe injectie cu un full de benzina la yzf fac cam 380 de km iar la drum lung cbr cred ca ar fi mai bun deoarece nu are o pozitie" prea incordata " Multumesc pentru raspuns. Vreau niste informatii generale. Oricum, YZF-ul are pozitie sport si incordata, spre deosebire de CBR, da' arata mai "shukar". N-am vrut sa fac un alt topic pentru treaba asta. Multumesc inca o data pentru lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Atata timp cat nu mergi cu motorasu ala in 120-130 kmh constant, nu vad ce probleme ar putea sa apara. 2-300 km pe zi te tine lejer si un 2 timpi. Totul depinde de cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeceSece Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Ce mai faceti? Vreau sa va propun un mic traseu pentru sambata viitoare, adica pe 13. Un drum usor de dezmorteala pana la Snagov; Daca vremea e buna si o sa ne strangem pun pariu ca o sa ne simtim bine! Mesaj completat Ce mai faceti? Vreau sa va propun un mic traseu pentru sambata viitoare, adica pe 13. Un drum usor de dezmorteala pana la Snagov; Daca vremea e buna si o sa ne strangem pun pariu ca o sa ne simtim bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Ce mai ziceti ma ceberistilor ? Ati mai iesit si voi cu jucariile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate