dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 stai jos!!! 4 data viitoare pregateshte-te mai bine, ca nu treci clasa!!! off topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 buey incepeti autozone episonul trei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 nu stiu cum vei iesi din asta...atat fizic cat shi mental ( ) vei avea de suferit ... ... gandeste-te cum este sa nu te mai recunoasca parintii tai... ? ...stii te poti accidenta...nu eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina46val Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Bey da sunteti chiar funny!!! Chiar as fi vrut sa va vad pe ploaia aia ....poate data viitoare ma bag shi eu ...bineinteles dc i se face cuiva mila si ma ia si pe mine anyone? .......ok,ok i got it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Sa se prezinte la raport cine are ceva cu dusul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Cristina nu te emotiona, ca gasesti tu pe cineva sa give u a ride... tu vino cu casca la tine si jumatate-i rezolvata problema.... Have fun si roaga-te sa nu ploua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Cristina nu te emotiona, ca gasesti tu pe cineva sa give u a ride... tu vino cu casca la tine si jumatate-i rezolvata problema.... Have fun si roaga-te sa nu ploua.... ce faci nenea, te-ai obishnuit cu pasager de cand l-ai pus pe joe in spate shi nu mai vrei fara???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Bey da sunteti chiar funny!!! Chiar as fi vrut sa va vad pe ploaia aia ....poate data viitoare ma bag shi eu ...bineinteles dc i se face cuiva mila si ma ia si pe mine anyone? .......ok,ok i got it Completeaza shi tu profilul ala ca poate te plimba cineva dar cu "NO INFORMATION"... ce sa faci? Poti sa pui o poza din care sa te recunoastem shi un cavaler pe un cal alb sa te ia la o plimbare... Bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Completeaza shi tu profilul ala ca poate te plimba cineva dar cu "NO INFORMATION"... ce sa faci? Poti sa pui o poza din care sa te recunoastem shi un cavaler pe un cal alb sa te ia la o plimbare... Bronto asaha-i mah, ca pe wizzie il recunoshteai dupa motanul din poza de la profil pana acu 2 saptamani!!! bronto, ce mai face laetitiza, te vede ca pe un CAVALER ALB [quote name=ipman dush fierbinte ]Sa se prezinte la raport cine are ceva cu dusul meu. cauta shi tu un instalator!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Liniste mai DMW ca citeste shi nevasta-mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 ce faci nenea, te-ai obishnuit cu pasager de cand l-ai pus pe joe in spate shi nu mai vrei fara???? ce nenea esti invidios ca-ti moare "motoru" la intrare (in treapta 1 de viteza of course) daca iei pasager??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Liniste mai DMW ca citeste shi nevasta-mea... lasa nenea, sa stie fata ce sa-ti faca de mancare deseara !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 ce nenea esti invidios ca-ti moare "motoru" la intrare (in treapta 1 de viteza of course) daca iei pasager??? NU MOARE NENEA!!!! mare parte din km lui - 4.900 - sunt facutzi cu 2 persoane!! shi oricum am ajuns inaintea voastra in corint de la arc shi atzi plecat cu 1 minut inaintea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 da mah da io nu trec pa rosu si nici nu merg pe trotuare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 da mah da io nu trec pa rosu si nici nu merg pe trotuare.. asta-i a doua oara : INSULTA SHI CALOMNIE a treia oara nu te mai iert pe trotuar merg ca nu vreau sa dau cu curu' de asfalt pe piatra cubica uda!!! da pe roshu nu am trecut niciodata se facuse verde cand tzi-am luat fatza la piatza charles de gaulle shi nu m-ai mai prins lasa ma topicu lu black in pace shi hai pe messenger ca aci nu-i chat, itzi dau vie tzie sa postezi pe forum ce discutam pe messenger ia uita-te in topicul tau cu lumea lipsa de la arc de saptamana trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Maine la arc vine lumea ? E cald si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 (editat) Daca se pastreaza asa frumos, o sa fie multa lume la Arc. P.S. Adica azi, ca era 4 si ceva cind ai postat. Editat Iunie 15, 2005 de ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Bai, voi nu avetzi somn? Nu servici'? Ce viatza pe voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Vin si eu la Arc azi... prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 15, 2005 Autor Share Postat Iunie 15, 2005 cred ca ajung.... megadeath-ul ma pune in dilema... greu de decis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 (editat) cred ca ajung.... megadeath-ul ma pune in dilema... greu de decis.. Pai la Arc ne-am hotarat ca ne intalnim, astia care mergem la Megadeth. Eu ajung in jur de 6 in Bucuresti si direct la Arc vin P.S. E Megadeth, nu Megadeath, ti-a mai zis si Purghy Editat Iunie 15, 2005 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Oamene, acu' nu mai scapatzi ... trebuie sa donatzi!!! O sa las cutiutza pe motor (legata) ... shi voi trebuie sa bagatzi banutzi in ea. Vedetzi ce simplu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 (editat) Si eu o sa vin pt. prima data la Arc! Dar nu o sa vin cu MARELE ZX Jupiter R O sa vin cu....scuterul O sa vedeti voi ce "monstru" este! Editat Iunie 15, 2005 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Pai la Arc ne-am hotarat ca ne intalnim, astia care mergem la Megadeth. Eu ajung in jur de 6 in Bucuresti si direct la Arc vin P.S. E Megadeth, nu Megadeath, ti-a mai zis si Purghy Las-o balta ca tot n-a inteles... Si eu mai stau inca in dilema daca sa vin cu motorul da' totusi cred ca nu pentru ca e dubioasa zona de la Arene si nu vreau sa risc. Oricum, ne vedem diseara la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Las-o balta ca tot n-a inteles... Si eu mai stau inca in dilema daca sa vin cu motorul da' totusi cred ca nu pentru ca e dubioasa zona de la Arene si nu vreau sa risc. Oricum, ne vedem diseara la Arc! fara vorbe defaimatoare la adresa cartierului ln care locuiesc de 37 de ani+muzichia asta alunga sateliti cu pene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate