Angi Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 * multumesc, da' am ciorba foarte buna acasa, nu te osteni. Idem ceai si apa. Mi-ai frant inima M-ai facut din om neom Gata, nu mai suport Ma duc sa beau de suparare un cico la cofetarie ...................... ps- cu chopperul la intrunire enduro numai tu te puteai duce . . . . . aaaaaaaaaa, stai ca acum mi-a picat fisa. Tu te-ai dus acolo cu chopperul ca sa te uiti de pe margine.......... ...........la ce k.k.t te-ai mai dus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Mi-ai frant inima M-ai facut din om neom Gata, nu mai suport Ma duc sa beau de suparare un cico la cofetarie ...................... ps- cu chopperul la intrunire enduro numai tu te puteai duce angi + cria = love parca trebuia sa vorbim de bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 parca trebuia sa vorbim de bmw Gata, eu nu mai zic nici passssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salut toti indragostitii si nu numai , nu stiu daca ati gasit ceva informatii despre G450X, eu am un newsletter de la www.moto.it, ei l-au testat. Il gasiti acolo, si in revista Fuoristrada iunie, din Italia. Toate bune, Pupa sa treaca buba angi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 angi + cria = love parca trebuia sa vorbim de bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 -442 cmc-53 cp -120 kg (cred ca la gol) -cip 8780 euro Date obtinute de la BMW Bavaria. corectie: g450 = 111 kg. la gol....................exc 450 = 113,9 kg. la gol hai baieti portocalii, sariti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Nu v-ar placea o mobra de hard-enduro indestructibila? Pe care sa va puteti baza oriunde ati fi si care sa nu va lase in mijlocul "naturii"? mah...varianta asta exista! chiar exista un utilaj de hard enduro care urca peste tot si nu se defecteaza in mijlocul naturii...singura chestie e ca tre sa cari catziva morcovi in buzunar sa il motivezi. Da, ati ghicit...vorbesc de magar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 mah...varianta asta exista! chiar exista un utilaj de hard enduro care urca peste tot si nu se defecteaza in mijlocul naturii...singura chestie e ca tre sa cari catziva morcovi in buzunar sa il motivezi. Da, ati ghicit...vorbesc de magar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 vom vedea noul bmw in actiune pe viu la Red Bull Romaniacs. cu 2 piloti fosti trialisti in sea. Interesant de urmarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 daca nu se baga altii inaintea noastra in vara 2009 va invitam la un mega drive test cu 450-uri complet echipate..din nefericire nu se poate mai repede fiindca nu va fi reprezentanta gata si nemtii nu ne lasa sa vindem nici un ac pana nu e totul gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 in vara 2009 va invitam la un mega drive test cu 450-uri complet echipate.. pe cine intereseaza drive test cu BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pai parca tu nu erai endurist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pai si 450 e de enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pai parca tu nu erai endurist Pai nu sunt bre, dar aspir la titlul de pretendent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) mah...varianta asta exista! chiar exista un utilaj de hard enduro care urca peste tot si nu se defecteaza in mijlocul naturii...singura chestie e ca tre sa cari catziva morcovi in buzunar sa il motivezi. Da, ati ghicit...vorbesc de magar!! nah...camarazii nostri deja au adoptat magarusul ca mijloc alternativ de deplasare prin locuri inguste si abrupte Editat Septembrie 10, 2008 de Athanasiou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pe cine intereseaza drive test cu BMW? lasa-ma bah ionute sa mananc si eu o bucata de paine cu parizer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 in ultimul Moto Verte e un test din care tot ktm e mai bine punctat, bmw are avantaj la pret de 250eu, nesemnificativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 in ultimul Moto Verte e un test din care tot ktm e mai bine punctat, bmw are avantaj la pret de 250eu, nesemnificativ. S-ar putea ca bmw-ul sa mai aiba un avantaj de fiabilitate, ceea ce pentru unii poate fi important. Nu toti sunt "raceri" pur sange..........ca majoritatea de pe aici......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 BMW e fiabil nu am ce spune, dar cand vine vorba de curse, si scot ce mai bun dintr-un motor nu prea cred ca mai ai fiabilitate. Asa ca preformanta mare implica fiabilitate mica, iar fiabilitatea mare implica performante scazute. Daca BMW va fi o masina care se va bate cap in cap cu KTM atunci adio fiabilitatea germana... daca nu... Dar mai bine sa vedem ce se va intampla dupa Romaniacs cu cele 2 BMW.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Domnilor, explicati-mi si mie ce este toata gargara asta cu fiabilitatea? Ce inseamna sa nu fie fiabil, ca tot aud pe toata lumea batandu-se in piept ca una-i mai fiabila ca alta.. Daca fiabil inseamna ca te tine 20 de ani, who gives a shit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 La red bull o sa faca f bine. Riderii sunt mesteri. Cu fiabilitatea a lamurit-o Petrica - in 2008 toate sunt fiabile daca ai grija de ele. Eu am o rezerva ca la exploatare hard si trante BMW o sa tina la fel de bine ca si KTM. Si, cum am mai zis, 2000 E in plus sunt bani multi (nu stiu ce au comparat aia din revista lu colegu de le-a iesit mai ieftin bmwu) Altfel, sunt sigur ca daca te sui pe una noua merge unsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Eu am o rezerva ca la exploatare hard si trante BMW o sa tina la fel de bine ca si KTM. Si, cum am mai zis, 2000 E in plus sunt bani multi (nu stiu ce au comparat aia din revista lu colegu de le-a iesit mai ieftin bmwu)Altfel, sunt sigur ca daca te sui pe una noua merge unsa. Editat Septembrie 11, 2008 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Bai, adu si tu o contributie la forumul asta, ca nu ajung numai pozele cu motocicleta trantita pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 as spune eu ceva despre "fiabilitatea" lui 690 Enduro, KTM, dar prefer sa nu fiu taran si sa merg la Moto Mania mai intai. Si, da, motocicleta, e super, mega, rupe pamantu, asfaltu, pleci din oras si dai ture pe circuitul de cros, dar... a, da, si chestia aia, domnu burghez s-a apucat de hard enduro, g450... lasa piese in urma pe la erzberg. pana acuma, cel mai misto 450 cmc mi s-a parut noua husaberg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate