bogdanlrnt Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Eu stau pe la parcul Carol. Suna frumos o intalnire la intrarea in parcul Tineretului . Exista cumva o intalnire saptamanala ? Daca da vreau si eu amanunte. Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Burn out day: /index.php?showtopic=218244 Merge cineva din zona? Poate ne strangem mai multi din zona sa mergem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 si eu sunt de accord pt o intalnire saptamanala..vinerea pe la orele 19-00 vi se pare ok? Ca in weekend mai plecam prin stanga , dreapta separat. Dati-va si voi cu parerea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 si eu sunt de accord pt o intalnire saptamanala..vinerea pe la orele 19-00 vi se pare ok? Ca in weekend mai plecam prin stanga , dreapta separat. Dati-va si voi cu parerea ! Eu as zice joi, pentru ca cine pleaca pentru weekend, pleaca de vineri seara (cel putin eu asa fac). Ora 19.00 este OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Eu as zice joi, pentru ca cine pleaca pentru weekend, pleaca de vineri seara (cel putin eu asa fac).Ora 19.00 este OK. dap, joi, clar. 19.00-20.00 la intrarea in Tineretului, in parcarea din fatza. Editat Iunie 9, 2008 de Magnetto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Eu sunt de acord cu ziua de joi, orele 19-20. Voi ? Ce parere aveti ? La intrarea in parcul Tineretului . Pe curand si ASFALT USCAT . Editat Iunie 9, 2008 de bogdanlrnt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Mai incercam si joia asta intalnirea de la intrarea in Tineretului? Tot la 19.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 de data asta vin shi io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ar trebui sa ne strangem mai multi.gasim noi ceva distractiv de facut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) ar trebui sa ne strangem mai multi.gasim noi ceva distractiv de facut.. Macar d-un septica sa ne strangem. Tot la 19.00. Editat Iunie 18, 2008 de Ratonyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 sau macar un macao, acolo vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salutare, Eu stau pe Nerva Traian, poate vin si eu maine seara sa va cunosc. Am un F650GS din 2004. Bafta si aveti grija de voi. Vine cineva diseara la Tineretului? La intrarea in parc la ora 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salutare, Eu stau pe Nerva Traian, poate vin si eu maine seara sa va cunosc. Am un F650GS din 2004. Bafta si aveti grija de voi. Vine cineva diseara la Tineretului? La intrarea in parc la ora 19? Io vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 A fost cineva? Eu am fost pe la 19:10 si nu era nimeni. Am fost la intrarea in parc cea dinspre Sincai acolo in parcarea din fata unde erau multe masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 A fost cineva? Eu am fost pe la 19:10 si nu era nimeni. Am fost la intrarea in parc cea dinspre Sincai acolo in parcarea din fata unde erau multe masini. Am ajuns pe la 7.30, nu mai era nimeni. M-am intalnit pe la 8 cu cristh4ever si a mai trecut un f650gs pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 veniti fratilor la intalnirea saptamanala,ca nu e bai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Imi pare rau, dar eu nu am putut ajunge din cauza unor probleme personale (nu cu mobra). Mi-am pus si agenda telefonului sa sune , sa-mi aduc aminte... Poate reusim saptamana asta. Asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 n-am reusit sa ajung, dar recuperez saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 mai bagam o fisa joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 imi ud motoreta noua azi,deci nu veniti f multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 sal'tare scuze ca dau buzna asa. din data de 16-20 iulie tre sa vin la Bucale sa-mi dau examenele la facultate (evident vin cu motoru). voi sta pe B-dul Tineretului. din cauza ca am avut ceva evenimente neplacute cu motorul lasat in fata blocului (sa taiata, trantit pe jos, semnalizari rupte, chestii furate de pe el), nu-mi prea vine sa-l las afara! rugamintea mea, daca ma poate ajuta cineva cu un garaj, curte. conta cost bineinteles + berile de rigoare. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ne vdm joia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ne vdm joia asta? da Diseara mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saf Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Diseara mai vine careva? Cred ca o sa dau si eu o tura pe-acolo. Tot pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate